- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
inşallah Allah razı olsunAllah yardimcin olsun şifa versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah Allah razı olsunAllah yardimcin olsun şifa versin inşallah
erkek diyosun yani canım kısmet bakalım tüylü bamya gibiyim ☺Canım oğluma hamileyken bende cok tüylenmiştim bahsettigin tüm hepsi bendede olmuştu hatta saçlarım gürleşmişti çok uzamıştı doğumdan sonra söndüler tabi :)
nickimi değiştirip tüylü bamya yapacağım☺ben canımkızımda böyle değildim ama bunda pek bir fenayım
![]()
nickimi değiştirip tüylü bamya yapacağım☺
bende bende -1 le kapatcam inşallah ilk 3 ayıkızlar sabah tartıldım, hamiş olmadan önce 59-60 arası gidiyordum 58 e düşmüşüm ya benhaftaya birinci trimester bitiyor ne güzel kilo almadan kapattım
![]()
Kegel egzersizi yapKizlar cok afedersiniz besey sorucam ya ben altima isiyo olabilirmiyimaz once bi hizla evi topluyordum zaten is yaparken farkinda olmadan çisimi tutuyorum yine oyleydim resmen su gibi akti benden kanamam war zannetim sicak sicak geldi cis gibi degildi ya. elim ayagim boşaldı bi anda ama baktim sivi gelmis gttim tuwalete cok skismisim gecende boyle oldu cok garip degilmi
O cizgi bende de var bikac gundurBende herhangi bir değişiklik yok. Normalde de çok tüylü değilimdir. Bacak kılları bile dizlerime kadar çıkar. Koltuk altı saysan 10 tane anca. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.
Büyük ihtimalle senin hormonaldir.
Bende tek değişiklik dikine göbeğimi ikiye ayıran bir çizgi çıktı. İyice belirginleşti
aha bu da var bende sayarken bunu unutmuşumKizlar cok afedersiniz besey sorucam ya ben altima isiyo olabilirmiyimaz once bi hizla evi topluyordum zaten is yaparken farkinda olmadan çisimi tutuyorum yine oyleydim resmen su gibi akti benden kanamam war zannetim sicak sicak geldi cis gibi degildi ya. elim ayagim boşaldı bi anda ama baktim sivi gelmis gttim tuwalete cok skismisim gecende boyle oldu cok garip degilmi
Kanaman ağrın kasılman kramp gibi şeyler var mı cnm
ben bacaklarima topsakal yapicam goguslerime keci sakal☺selam güzel hamişlere maşallah okudukça sayfaları yazılan sıkıntılar ortak görünüyor, gaz sorunu var mı var hem de ne fena saat 5 olsa da tenhalarda rahat rahat gazımı çıkarsam diye saate bakıyorum, kilo almaya gelince 3 ayda 36 bedenden 40 bedene çıktım Allah sonumuzu hayır etsin daha 6 ay var, hamur işi desen hu huu nerdeyse pastane kapılarında yatıp kalkacam, tüylenme denilmiş en son ki o ne demiyecem resmen hamilelikle birlikte cinsiyet değiştirdim sakal yaptım şimdi hangi şekli versemde yakışır kendime diye düşünüyorum
inşallah![]()
tüylü bamya 1, tüylü bamya 2..... yalnız değiliz Allah tan
neyse geçecek inşallah canım
bende bende -1 le kapatcam inşallah ilk 3 ayı
ben bacaklarima topsakal yapicam goguslerime keci sakal☺
kızlar bu doğum paketi dediğiniz ne oluyor.paket içinde neler varArtı şu doğum paketi 7 bin demişsin ya hiç anlamadım bu paket olayını?
Neyi 7 bin..?
Özel doktor çağırınca öyle. Hastane kendi doğum ucretinde indirime gitmiyor. Doktor dışında hastanenin tüm personeli ve imkanları kullanıldığı için.
Ben de İzmir'de bunu düşündüm daha makuldu fiyatı ama özel doktor çağırınca, hastaneyi ve personeli tanımadığı için uyum sıkıntısı çıkabiliyormuş. Koordine bi doğum ekibi daha mantıklı bu konuda.
Şimdi doğum paketlerinin içinde tüm tetkik ve tahliller, usg kontrolleri, muayenelerin hepsi ve doğum var. O yüzden o meblağ şu an normal geldi bana. Çünkü ben sgk ile acile gitsem dahi ertesi gün yine kendi doktoruma gidiyorum. Daha şimdiden dört muayene ve erken gebelik tahlillerine epey bir ödedik. E bunun daha taramaları, şeker yüklemesi, ileri düzey doppleri, son haftalarda her hafta nst muayenesi var. Ayvayı yedik.[/QUOTE
Can'ım ya bişey sorucam.ben özel sigortanın azizliğine uğradım.benim gittiğim hastanede sadece sezeryan 9.500 tl.bu doğum paketi tam olarak ne oluyor.ve ben istanbul anadolu yakasındayım bana önerebileceğin bi yer var mı doğum paketi olan