• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar doğum paketinin içinde neler oluyor ve ist Anadolu yakasında doğum paketi olan hastaneler varsa bildiğiniz bana söyler misiniz

Herkese merhaba arkadaşlar bu benim bebegim nub tahmini yapan var mı:) cok merak ediyorum ilk bebegim olacak Allahın izniyle kız da olsa erkekte olsa eşit sevinecegim sadece merak benimki:) doktora sordum sen saka mı yapıyorsun daha 11 haftalık dedi ama biliyorum anlıyorlar aslında.. rabbim hepimize saglıkla kucaklamak nasip etsin yavrularınızı insallah. resimler yeterli mi görebilmek için bilmiyorum bi umut soruyorum kızlar:))

Eklentiler

• 298da548-f312-4ecb-815d-a12933d9cbdb.webp
    298da548-f312-4ecb-815d-a12933d9cbdb.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 71
  • dfgh.webp
    dfgh.webp
    12 KB · Görüntüleme: 95
kızlar doğum paketinin içinde neler oluyor ve ist Anadolu yakasında doğum paketi olan hastaneler varsa bildiğiniz bana söyler misiniz
canım ben tuzla da oturuyorum emsey hastanesi var kurtkoyde..paket ücretlerini bilmiyorum ama gayet güzel bir dogum paketleri var henüz erken diye sormadım fiyatını ama birazdan arayacagım merak ettim.. pakete dahil olan seyler sunlar Normal dogum;
1 gece oda ve refakatçi,
doktor takibi,
yeni dogan muayenesi
işitme ve zeka testi
ilk aşıları
evde saglık ekibi tarafından ev ziyareti ve anne bebek egitimi.
hediye olarak bir tulum ve fotograf albümü
sezeryan düşünüyorsan onu da yazayım fiyat bilgisi alınca yazarım istersen.

Bir de arkadaşlar doğum paketleri konuşuluyor ama öncelikle doktor önemli değil mi tabiki fiyatda ve hastane ikinci sırada
haklısın doktor cok önemli ayrıca hastane de önemli yenidogan bakımı cok hassas bir konu.. hastanenin yenidogan ünitesi kötüyse bi cok hastalık bebekler arasında yayılıyor hızla.. o acıdan hastane de cok önemli bence:)

Düz mantık düşünürsek iyi bir doktora gidiyorsan oda seni zaten iyi bir hastanede doğum yaptıracaktır
benim o konuda şüphem yok ben central hospitalde sezeryan olacağım cok iyi bir hastaneymis doğum yapan arkadaslarim var doktorum zaten anadolu yakasinda 1 numara çok şükür...

ayrica hastaneyi aradim sezeryan ve ayrica doğum paketi fiyati alicam paylasirim istanbulda olan arkadaşlar icin paylaşacağım bilginize

kızlar benim bebis solda ya solumda gün icerisinde göz seyirmesi gibi seyiriyor dun arkadaşimda gördü ultrasonda da cok hareketliydi sizinde seyirmeniz varmı aceebaaa

kızlar benim bebis solda ya solumda gün icerisinde göz seyirmesi gibi seyiriyor dun arkadaşimda gördü ultrasonda da cok hareketliydi sizinde seyirmeniz varmı aceebaaa

bende arada oluyor hatta şöyle söyleyim toplamda 2-3 kez anca olmuştur, en son geçen pazar akşamüstü:21:

Kizlar gunaydinlar:) bugün 5 te randevum var.nolur bana da dua edin.çok huzursuzum zira geçen seneki bebegimi bu hafta kaybettim.inşâAllah hersey yolundadir.
Allahım yardımcın olsun inşallah Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de üç düşüğüm oldu bende korkuyorum

Herkese merhaba arkadaşlar bu benim bebegim nub tahmini yapan var mı:) cok merak ediyorum ilk bebegim olacak Allahın izniyle kız da olsa erkekte olsa eşit sevinecegim sadece merak benimki:) doktora sordum sen saka mı yapıyorsun daha 11 haftalık dedi ama biliyorum anlıyorlar aslında.. rabbim hepimize saglıkla kucaklamak nasip etsin yavrularınızı insallah. resimler yeterli mi görebilmek için bilmiyorum bi umut soruyorum kızlar:))
Erkek diyorum ben

asli2434 asli2434 Canım kimisine hamilelik boyunca tüm tetkikler ve kontroller+doğum dahil oluyor.
Kontrollere giderken verdiğin ücretleri eğer doğumu da aynı hastanede gerçekleştirirsen, doğumdan biraz önce satın aldığın paket fiyatından düşüyorlar.
Işin içine doula, gebe psikoloğu falan girince fiyatlar tırmanıyor haliyle.

Kimisinde de sadece doğum, özel oda, kuaför hizmeti, doğum fotoğrafçısı, misafir ikramları, oda süslemesi falan oluyor.

Bunu doğum yapacağın hastaneyle görüşmen doğru olur aslında. Ben Istanbul'da yaşamıyorum maalesef.

Ilk fotoğraftaki paralel çıkıntı kısımdan yanılmıyorsam, kız gibi.

Bildim mi smuwiLa smuwiLa ?

Back
X