Ben hamile kalmadan önce de keşke kızım olsa diyordum, gönlümden geçen kızdı ama hamile kaldıktan sonra isim düşünürken bile aklıma erkek isimleri geliyordu :) eşime de dedim ben bu kadar kız istedim ama erkek olacak gibime geliyor diye. Tabii ki hepimizin isteği sağlıklı doğsun, hayırlısı olsun ama işten insanız ve gönlümüz birine daha çok kayıyor :)
Belki yanlış anlaşılacağım ama söylemeden geçemeyeceğim.
İlk çocuk olmasına rağmen özellikle deli gibi erkek isteyeni anlayamıyorum beni yanlış anlamayın lütfen.
Deli gibi kız olmasını isteyenleri yanlış anlamıyorum da erkek isteyenleri görünce bir tuhaf oluyorum, elimde değil.
Sanırım çevrem de ataerkil insan, erkek doğurmayı marifet sayan insan çok o yüzden böyleyim.
Yoksa ben kız/erkek fark etmez, çocuk gördüğüm an iş bitmiştir.
kız çocuğu berekettirErkek çocuğun olması bir eksiklik olsaydı Yüce Allah Peygamberimize 4 tane kız evlat nasip etmezdi.
annisler bisey soracağım bu ictigimiz vitaminler bize kilo aldırırmi sizce deneyimli anneler bilirlermi ki acabaaa
canım vitaminler kendisi aldırmıyor ama iştahı açtığı için çok yemene sebep olup öyle kilo aldırıyorlar...annisler bisey soracağım bu ictigimiz vitaminler bize kilo aldırırmi sizce deneyimli anneler bilirlermi ki acabaaa
annem yiyo benide kilo aldirmasin catlama sarkma diye ☺canım bana aldırmadı ama bünyeye göre değişir mi bilmem
Ben deli gibi kız istiyorum vallahi. Eşim de öyle. Bu konuda yalan söylemeyeceğim, erkek de evlat neticede doğduktan sonra fikri değişir ama kim usg'ye ya da benim ezelden beri ayva şeklinde olan göbeğime bakıp erkek dese eşimin morali bozuluyor.
Ki ben ki, bekarken evlenme, çocuk sahibi olma fikrine bile yakından uzaktan hiç sıcak bakmayan bir insandım. Çocuklara yetişkin muamelesi yapardım resmen. Öyle ağzını, burnunu seveyim, ayyyy ne tatlı diye üzerine atlayayım huylarım yoktu.
Aşk işte insanın dünyasını 360 derece ters çeviriyor. Yoksa yok cinsiyet tahmini yapacaktım, yok genital nub'muş. O ney la? der geçerdim. Şimdi ölüyorum, bu adama bir kız çocuk vereyim. Ikimizin parçası olsun diye.
Erkek çocuk konusuna girmeyeceğim. Eşimle bazen köylere hasta hayvanlara ya da doğuma beraber gidiyordum. Okuldan alınıp 15 yaşında nişanlanan kızın törenine mi şahit olmadım. Yanında kendinden 20 yaş büyük kocasıyla 18 yaşında daha kendi yüzünden çocukluk akan, biri karnında, biri kucağında iki çocukla gezenine mi. Yaptırıma maruz kalmasınlar diye çocuklarının yaşını büyütecek kadar kurnaz insanlar bunlar üstelik. Ben de metropoldeyken bunları hayal gibi sanardım ama gerçek yüzüne çarpınca çok farklı oluyor. Bunu yapan zihniyet anaerkil değil elbette, onu çok iyi biliyorum sadece.
Evet burada kızlar 15 yaşına geldiği zaman, tıpkı ahıra koydukları hayvanları daha fazla evde durmasın diye başlık parasıyla satılan bir mal sadece. Maalesef ötesi değil. Olamıyor.
sağolasın canımcanım vitaminler kendisi aldırmıyor ama iştahı açtığı için çok yemene sebep olup öyle kilo aldırıyorlar...
Bende 7 Temmuz 1983 de Kadir gecesi günü doğmuşum.bu arada 34 yıl önce kadir gecesinde annem cok zor şartlarda dunya ya getirmis beni tam sahur vakti bir ebe yardim etmis sadece Kadir gecemiz mübarek olsun..
aaa canım burçdasım benim bende 19-07-1982 deBende 7 Temmuz 1983 de Kadir gecesi günü doğmuşum.
annem yiyo benide kilo aldirmasin catlama sarkma diye ☺
senin bilinç altında da bi erkek istegi varmış aslında duygularına ket vurmuşsunBen bekarken gördüm ilk, yaşlı bir teyze senin oğlun olacak demişti yankılı yankılı, rüyamda dediğim ne alaka yahu?
Ben de kızları daha sempatik buluyorum bu arada, hamile kalmadan önce de rüyam da bir kağıtta arapça yazı, en altında da oğlunuz olacak yazıyordu. Bak, bak diye eşime gösterirken uyandım. Çok geçmedi hamile kalmışım. Bebek olarak ben kız gördüm genelde, eşim de pembe ayakkabı görmüştü en son, erkek olduğu tescillenirse rüyalarım malum olmuş demek ki..
Yengeç. Duygusal sulugöz ben. Genelde duygularımla hareket ederim.aaa canım burçdasım benim bende 19-07-1982 de
Oğlu olana ' bir daha ki kız olur ' diyeni duymadım.
Ama kızı olacağını duyana '' 2. erkek olur '' çok denmiştir.
Kız çocuk isteyen bu yüzden hoşuma gidiyor, ne güzel! diyorum.
Kayın validem mesela; bana da erkek olsun çok demiştir, eltimin de ilk kızına kız olduğu belli olduğu halde bebek gelmeyince bu erkek, bu erkek diyormuş.
Kız oldu, şimdi severken ben bile bir tuhaf oluyorum, samimi gelmiyor açıkçası..
Kayın validem mesela; bana da erkek olsun çok demiştir, eltimin de ilk kızına kız olduğu belli olduğu halde bebek gelmeyince bu erkek, bu erkek diyormuş.
Kız oldu, şimdi severken ben bile bir tuhaf oluyorum, samimi gelmiyor açıkçası..
Siz niye üstünüze alındınız?
Bakın ne demişim, ataerkil toplum yüzünden demişim.
Kız da tuhaf olmuyorum çünkü genelde kız çocuk isteyenler nadir!
Herkeste bir erkek aşkı hakim..
Evet, ben ısrarla erkek isteyenleri görünce üzülüyorum kusura bakmayın!
Kız çocuklarına haksızlık sayıyorum çünkü bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?