bende sebepsiz infertilite vardı gittim muayneye ya tup bebek yapacaksın yada stres yapma bekle dedi gittim tup bebek yaptim olmadi sonra dr Bulent KARS beyi buldum ondan Allah razi olsun benden suphelendi kardiyovasküler test istedi ama hemen corasprin basla dedi sonuc 1 ayda cikiyodu sonuclar cikmadan ben hamileydim test sonuclarimda kanda pıhtılaşma cikti bir asprinle hamile kaldim sayedinde şimdi igne kullaniyorum göbegimdenA aa neden ne olduk?
gözun aydın canımKizlar dun kontrolum vardi sizede haber vereyim dedim cok tedirgindim karnimda hic agri yok bir sikintimi var diye Allaha sukur bir sikinti yok bebegim iyi.kiza benziyor dr dedi.insallah sizlerde guzel haberlerle gelursinuz
Allah razi olsungözun aydın canım
Bende birseyler hissediyom ama daha cozemedim.oglumda 16 haftalikken hissetmistim ilkben dr a sordum sen artık bebeğin hareketi anlayabilirsin onun içinde hissedebilirsin dedi
bende sebepsiz infertilite vardı gittim muayneye ya tup bebek yapacaksın yada stres yapma bekle dedi gittim tup bebek yaptim olmadi sonra dr Bulent KARS beyi buldum ondan Allah razi olsun benden suphelendi kardiyovasküler test istedi ama hemen corasprin basla dedi sonuc 1 ayda cikiyodu sonuclar cikmadan ben hamileydim test sonuclarimda kanda pıhtılaşma cikti bir asprinle hamile kaldim sayedinde şimdi igne kullaniyorum göbegimden
ben bio oil alicam göğüslere ne kullanıcaz ki
Son uc haftaya kadar calisabiliyiruz. Nobetten 24-26 larda düşüyoruz galiba. Emin diilim.Iyi aksamlar kızlar devlet kadrosunda çalışan hamislere soruyorum doğuma son 8 haftadan önce mesai çalışmak nobet tutmamak gibi haklarımız var mi ?
Kizim sen deli misin ya!!!!!! Bir de uzulmussun manyak gibi. Canini sikan varsa hayatindan cikar gitsin. Kimse babanin oglu diil. Bi de oturup vicdan yapıp uzulmussun!!!! Bencil davran biraz su an bebegin ve dolayisiyla senden daha onemli kimse yok!!!!Kızlar çok alakasız olacak ama şu an biraz (tamam gereksiz derecede fazla) vicdan azabı çekiyorum. Burada konusunu da açmıştım. Biz sürekli şehir dışına gidip geldiğimiz için tüp bebek yaptığımız şeklinde fantastik bir hikaye yazan ve arkamızdan bunu dile getiren bir komşumuz vardı. Kırıldım, epey görüşmedim. Sonra bi sohbet ortamında uygun bir dille konuştuk. Bir daha görmedim. Eşim su an evde olmadığı için dışarıdan gelirken demin beni görmeye gelmiş. Içeri davet etmedim, uykuluyum diye. Yarın da taşınıyor. Açıkçası yaptığım şeyden acaip utanıyorum şu an ve arkamdan karnımdaki günahsız yavruya sallamaları aklıma geldikçe sinir oluyorum elimde değil, bu konuları öğrenmeden öncede şunu bunu yapma düşük yaparsın diyen moral bükücü bir tipti ama yine de kendi yaptığımdan acaip utanıyorum.
Bu olaydan biraz öncede eşim aradı. Eşimin tarafından ailecek görüştüğümüz bir çift var. Hanım biraz dandundur ama severdim önceden, ben hamile kaldığımı öğrendiğim zaman hali hazırda hamile olan bu arkadaşa Whatsapp'tan gebelik testimi göstermiştim fikir almak için, silik çizgiydi. Bana yazdığı tek şey, " Değilsindir kesin. Bence siz korunun. C' abinin rahatsızlığı tekrar nuksedebilir. Allah göstermesin, babasız çocuk büyütme. " (Şunu yazarken bile gözlerim doluyor hâlen. Eşim kanser tedavisi gördüğü için yazdı bunu.) Yardımı için teşekkür edip kapadım ve daha sonra bir daha hamile olup olmadığımı sormasına rağmen bir şey yazmadım.
Eşim bugün bir sünnet düğününde onlarla karşılaşmış. "Cordelia bizimle konuşmuyor. Neden onu getirmedin? " falan demiş arkadaşının hanımı eşime. Eşim de "Whatsapp'tan o söylediklerini herhangi birine sarfetsen. Seninle konuşmayı bırak aynı toprağa ayak basmazdi. Sebebini bildiğin şeyi niye bana soruyorsun?" diyerek bozmuş. Bu konuşmaya kadar eşimin onları okuduğundan, böyle bilendiğinden haberim bile yoktu yemin ediyorum. Eşimin öyle bir şeyleri kurcalama huyu yoktur. O mesajları silmediğime, her şeyi eşine yetiştiriyor pozisyonuna düştüğüme utanıyorum. O kızın orada öyle yerin dibine sokuldugunu düşündükçe vicdanım sızlıyor.
Öte yandan bu insanlar niye böyle acımasız? Niye hiç kimseye zararı olmayan insanların kapanmış yaralarını oyup açmaya çalışıyorlar? Çok doldum ben ya. Özür dilerim. Bu kötülüğü idrak edemiyorum sadece.
Benim gobegim vardi zaten ustune de bebek sekilli oldu baya. 6aylik desem inanirlar :))))Kızlar göbeğiniz büyümeye basladi mi? Bende fark edilir şekilde belli de kendi göbeğim mi yoksa artık çıkmaya mi başladı ayrimini yapamadim
Ben erkek derim bu resimlereGunaydindun aksam ikili taramam vardi kan verdim ve ense burun kemigi olculdu. Super dedi doktorum cook sukur. Ama kendi doktorum degildi farkli bi doktor vardi. Ne hissediyosun dedi kizim olucak insaEki Görüntüle 1854314 Eki Görüntüle 1854314 Eki Görüntüle 1854315 llah sagligiyla birlikte dedim bende oyle dusunuyorum dedi ama yinee
Amin canim kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah.Unutmadan hepimizin Kadir Gecesi mubarek olsun. Dua edelim birbirimize bu gece. Saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah.
Ilk cocuk ve deli gibi erkek isteyen biri olarak cevap vereyim. Ilk cocuk olmamdan ve arkamda iki kizkardesim olmasindan kaynaklı hep bir sorumluluk hissettim yillarca. Çok sukur babam da erkek gibi buyuttu beni ozellikle. Polis oldugu icin bana bisey olursa ev sana emanet derdi hep. Annem cahil kadin. Temizlik ve yemek yapar ama disari isi, soforluk, agirlik calismalari,silah kullanmaya varasiya kadar herseyi bazi erkeklerden daha iyi bile yapabilirm. Bu hep bende keske bir abim olsaydi da bunlari o yapsaydi dedirtti yillarca. 38 yaşındayım 8aydir evliyim. Hala cogu isi kicama bile birakmiyorum.Belki yanlış anlaşılacağım ama söylemeden geçemeyeceğim.
İlk çocuk olmasına rağmen özellikle deli gibi erkek isteyeni anlayamıyorum beni yanlış anlamayın lütfen.
Deli gibi kız olmasını isteyenleri yanlış anlamıyorum da erkek isteyenleri görünce bir tuhaf oluyorum, elimde değil.
Sanırım çevrem de ataerkil insan, erkek doğurmayı marifet sayan insan çok o yüzden böyleyim.
Yoksa ben kız/erkek fark etmez, çocuk gördüğüm an iş bitmiştir.
Kiz cocuklarina haksizlik degil bence daha kotumacilik oluyor. Yukarda yazdigima devam ediyorum. Soyumun devami vs sebepler degil. Oyle dusunenler var birsürü. Ilk cocuk erkek ikincisi kiz olmali bence. Kiz abla olunca erkek daha simarik oluyor hatta.Siz niye üstünüze alındınız?
Bakın ne demişim, ataerkil toplum yüzünden demişim.
Kız da tuhaf olmuyorum çünkü genelde kız çocuk isteyenler nadir!
Herkeste bir erkek aşkı hakim..
Evet, ben ısrarla erkek isteyenleri görünce üzülüyorum kusura bakmayın!
Kız çocuklarına haksızlık sayıyorum çünkü bunu.
Brn varim. Bayramdan sinra pazartesi ikili. 8eylulde de anomali taramasi olacagim.1.68 boyum, doktordan geldim 1 kilo almışım oradaki basküle göre doktor iyi dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi gayet sağlıklı görünüyor dedi şükürler olsuN. Kan testi sonucu Bayram'dan sonraya. Bi de eylüle radyolojiden randevu verdiler ayrıntılı inceleme galiba, böyle bakılacak olan başka var mı acaba?
belirtilerin neydi canım?Kizlar dun kontrolum vardi sizede haber vereyim dedim cok tedirgindim karnimda hic agri yok bir sikintimi var diye Allaha sukur bir sikinti yok bebegim iyi.kiza benziyor dr dedi.insallah sizlerde guzel haberlerle gelursinuz
gözün aydın darısı başımıza canımKızlar ikili tarama sonucu çıkmış doktor aradı hiç bi sıkıntı riskli durum yokmuş :)
gözün aydın canım bhcg değerin kaçmış onu da söyle de cinsiyet tahmini yapalım be yaKızlar ikili tarama sonucu çıkmış doktor aradı hiç bi sıkıntı riskli durum yokmuş :)
aynen bende okuyunca şaşırdım benimkisi 12 haftalık 5 bubuk cm di sanırım yanlışlık varYanlışın var canım anca 16.haftalarda 15 cm oluyorlar,zaten kaç haftalik olduğu da boy ölçümune göre otomatik çıkıyor ultrason da
Ilk cocuk ve deli gibi erkek isteyen biri olarak cevap vereyim. Ilk cocuk olmamdan ve arkamda iki kizkardesim olmasindan kaynaklı hep bir sorumluluk hissettim yillarca. Çok sukur babam da erkek gibi buyuttu beni ozellikle. Polis oldugu icin bana bisey olursa ev sana emanet derdi hep. Annem cahil kadin. Temizlik ve yemek yapar ama disari isi, soforluk, agirlik calismalari,silah kullanmaya varasiya kadar herseyi bazi erkeklerden daha iyi bile yapabilirm. Bu hep bende keske bir abim olsaydi da bunlari o yapsaydi dedirtti yillarca. 38 yaşındayım 8aydir evliyim. Hala cogu isi kicama bile birakmiyorum.
Ilk cocugum olacak. Erkek olsun istiyorum. Guclu kuvvetli, delikanli, yaninda guvende hissedecegim bir oglum olsun istiyorum. Ikinci çocuğumuz olursa o kiz olsun isterim. Abisi ona kola kanat gerer diye. Ilk kiz olmanın ne demek oldugunu bildigim icin, o zorluklari yaşadığım icin ilk erkek olsun istiyorum.
Bir de allah isteyin benden der. Istemek ayip degil. Ne verirse kabulumuz sonucta. Ama bana sorsaydi ne isterdin diye wrkek derdim. Ki neden istedigimi de benden cok daha iyi biliyor zaten.
Kiz isteyenlere bir soru. Evde ilk cocuk musunuz yoksa abiniz ablaniz var mi?
Evdeki siralama yetisme tarzi da cocuk istediğini etkiliyor bence. Kizkardesimin kizi var. Yine olsa kiz olsun der. Cunku iki numara ve asla kardesi icin kavga etmedi. Ya da gece birini almaya gitmedi. Hep abi olarak ben vardim cunku.
Kiz cocuklarina haksizlik degil bence daha kotumacilik oluyor. Yukarda yazdigima devam ediyorum. Soyumun devami vs sebepler degil. Oyle dusunenler var birsürü. Ilk cocuk erkek ikincisi kiz olmali bence. Kiz abla olunca erkek daha simarik oluyor hatta.
Vitaminler değilde kan ilacı kilo yapıyor maalesef.annisler bisey soracağım bu ictigimiz vitaminler bize kilo aldırırmi sizce deneyimli anneler bilirlermi ki acabaaa
Gozun aydin. Darisi basimizaKızlar ikili tarama sonucu çıkmış doktor aradı hiç bi sıkıntı riskli durum yokmuş :)
Rica ederim. Ben anlamazdim eskiden keseymis nubmus. Burda okuya okuya ogrendiklerimizden yorum yaptim sadece. Gonlune göre olsun inşallahB bugza mesela annemde geçen hafta ctesi gittiğimizde fotograftan erkeğe benzettim dedi, ctesi günü kendo doktorum çıkıntı yok kıza benzetiyorum dedi, dünkü ikili taramayı yapan doktorum kız gibi geldi bana dedi. Benim zaten hamile olduğumdan beri içinden kız geçiyo ve ben inanıyorumki kızım olucak inşallah. Ama oğlum olursa da dediğim gibi üzülmicem yada gidip aldırmıycam sağlıklı olsunda kızı erkeği yok. Ben illaki ilk çocuk kız olsun yada erkek olsun diyenlerden değilim olmamda. Sadece içime doğandan bahsettim. Sizinde görüşünüz için teşekkürler
kızlar ben bu aralar çok duygusalım, hemen ağlıyorum herşeye dün iş çıkışı yunus polise araba çarpmış sedyede onu öyle görünce başladım ağlamaya, iki gün öncede bir doğum hikayesi okumuştum boğazıma yumruk gibi oturdu dayanamadım... bunun gibi bir çok olay çook ağlak bişey oldum ben, kızımda böyle değildim ruh halim pek fenavar mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?