2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
A aa neden ne olduk?
bende sebepsiz infertilite vardı gittim muayneye ya tup bebek yapacaksın yada stres yapma bekle dedi gittim tup bebek yaptim olmadi sonra dr Bulent KARS beyi buldum ondan Allah razi olsun benden suphelendi kardiyovasküler test istedi ama hemen corasprin basla dedi sonuc 1 ayda cikiyodu sonuclar cikmadan ben hamileydim test sonuclarimda kanda pıhtılaşma cikti bir asprinle hamile kaldim sayedinde şimdi igne kullaniyorum göbegimden

Kizlar dun kontrolum vardi sizede haber vereyim dedim cok tedirgindim karnimda hic agri yok bir sikintimi var diye Allaha sukur bir sikinti yok bebegim iyi.kiza benziyor dr dedi.insallah sizlerde guzel haberlerle gelursinuz

Kizlar dun kontrolum vardi sizede haber vereyim dedim cok tedirgindim karnimda hic agri yok bir sikintimi var diye Allaha sukur bir sikinti yok bebegim iyi.kiza benziyor dr dedi.insallah sizlerde guzel haberlerle gelursinuz
gözun aydın canım

Tüp bebek boşuna yaptırdın desene allah gönlüne göre versin inş sağlıkla alırsın kucağına :)

Iyi aksamlar kızlar devlet kadrosunda çalışan hamislere soruyorum doğuma son 8 haftadan önce mesai çalışmak nobet tutmamak gibi haklarımız var mi ?
Son uc haftaya kadar calisabiliyiruz. Nobetten 24-26 larda düşüyoruz galiba. Emin diilim.
Kizim sen deli misin ya!!!!!! Bir de uzulmussun manyak gibi. Canini sikan varsa hayatindan cikar gitsin. Kimse babanin oglu diil. Bi de oturup vicdan yapıp uzulmussun!!!! Bencil davran biraz su an bebegin ve dolayisiyla senden daha onemli kimse yok!!!!
Kızlar göbeğiniz büyümeye basladi mi? Bende fark edilir şekilde belli de kendi göbeğim mi yoksa artık çıkmaya mi başladı ayrimini yapamadim
Benim gobegim vardi zaten ustune de bebek sekilli oldu baya. 6aylik desem inanirlar :))))
Ben erkek derim bu resimlere
Unutmadan hepimizin Kadir Gecesi mubarek olsun. Dua edelim birbirimize bu gece. Saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah.
Amin canim kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah.
Ilk cocuk ve deli gibi erkek isteyen biri olarak cevap vereyim. Ilk cocuk olmamdan ve arkamda iki kizkardesim olmasindan kaynaklı hep bir sorumluluk hissettim yillarca. Çok sukur babam da erkek gibi buyuttu beni ozellikle. Polis oldugu icin bana bisey olursa ev sana emanet derdi hep. Annem cahil kadin. Temizlik ve yemek yapar ama disari isi, soforluk, agirlik calismalari,silah kullanmaya varasiya kadar herseyi bazi erkeklerden daha iyi bile yapabilirm. Bu hep bende keske bir abim olsaydi da bunlari o yapsaydi dedirtti yillarca. 38 yaşındayım 8aydir evliyim. Hala cogu isi kicama bile birakmiyorum.
Ilk cocugum olacak. Erkek olsun istiyorum. Guclu kuvvetli, delikanli, yaninda guvende hissedecegim bir oglum olsun istiyorum. Ikinci çocuğumuz olursa o kiz olsun isterim. Abisi ona kola kanat gerer diye. Ilk kiz olmanın ne demek oldugunu bildigim icin, o zorluklari yaşadığım icin ilk erkek olsun istiyorum.
Bir de allah isteyin benden der. Istemek ayip degil. Ne verirse kabulumuz sonucta. Ama bana sorsaydi ne isterdin diye wrkek derdim. Ki neden istedigimi de benden cok daha iyi biliyor zaten.
Kiz isteyenlere bir soru. Evde ilk cocuk musunuz yoksa abiniz ablaniz var mi?
Evdeki siralama yetisme tarzi da cocuk istediğini etkiliyor bence. Kizkardesimin kizi var. Yine olsa kiz olsun der. Cunku iki numara ve asla kardesi icin kavga etmedi. Ya da gece birini almaya gitmedi. Hep abi olarak ben vardim cunku.
Kiz cocuklarina haksizlik degil bence daha kotumacilik oluyor. Yukarda yazdigima devam ediyorum. Soyumun devami vs sebepler degil. Oyle dusunenler var birsürü. Ilk cocuk erkek ikincisi kiz olmali bence. Kiz abla olunca erkek daha simarik oluyor hatta.
Brn varim. Bayramdan sinra pazartesi ikili. 8eylulde de anomali taramasi olacagim.

belirtilerin neydi canım?

kızlar kararsız ve dr kavak nerelerde özellikle kararsız çok korkuyordur kötü bi şey olacak diye inşallah kötü bi şey yoktur

Yanlışın var canım anca 16.haftalarda 15 cm oluyorlar,zaten kaç haftalik olduğu da boy ölçümune göre otomatik çıkıyor ultrason da
aynen bende okuyunca şaşırdım benimkisi 12 haftalık 5 bubuk cm di sanırım yanlışlık var

İlk, en büyüğüm bu arada. Herkese göre değişir, ilki kız olsun abilik yapmasın, kısıtlamasın diyen de var. Herkesin bir oğlu bir de kızı olacak diye bir kural da yok ne yazık ki.

Herkesin sebepleri farklı. Ayrıca da nice erkekler var adam evlenip barklandığı halde sorumsuzun teki, o yüzden Allah hayırlısını nasip eylesin.

Son düzenleme:
B bugza mesela annemde geçen hafta ctesi gittiğimizde fotograftan erkeğe benzettim dedi, ctesi günü kendo doktorum çıkıntı yok kıza benzetiyorum dedi, dünkü ikili taramayı yapan doktorum kız gibi geldi bana dedi. Benim zaten hamile olduğumdan beri içinden kız geçiyo ve ben inanıyorumki kızım olucak inşallah. Ama oğlum olursa da dediğim gibi üzülmicem yada gidip aldırmıycam sağlıklı olsunda kızı erkeği yok. Ben illaki ilk çocuk kız olsun yada erkek olsun diyenlerden değilim olmamda. Sadece içime doğandan bahsettim. Sizinde görüşünüz için teşekkürler

Kızlar ikili tarama sonucu çıkmış doktor aradı hiç bi sıkıntı riskli durum yokmuş :)
Gozun aydin. Darisi basimiza
Rica ederim. Ben anlamazdim eskiden keseymis nubmus. Burda okuya okuya ogrendiklerimizden yorum yaptim sadece. Gonlune göre olsun inşallah

kızlar ben bu aralar çok duygusalım, hemen ağlıyorum herşeye dün iş çıkışı yunus polise araba çarpmış sedyede onu öyle görünce başladım ağlamaya, iki gün öncede bir doğum hikayesi okumuştum boğazıma yumruk gibi oturdu dayanamadım... bunun gibi bir çok olay çook ağlak bişey oldum ben, kızımda böyle değildim ruh halim pek fena var mı benim gibi olan

Ben varım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…