hahahha allahım ya ya bak şimdiden hazırlık erken zaten bekle az daha :) başka doktora gidersin bide netleştirmeye :) Düşünsene ya söylediği cinsiyet tutmaz dogumda öğrenirsen o daha feci Bizim tandıgın başına gelmiş 9 ay erkek demişler bunlar oda falan herşeyi yaptı . Kapı süsüne kadar bide çınar koydular ismini :) Doğunca kız şook :) Ben o yüzden adam akıllı baksınlar tek net olsunda 16 hafta öğreneyim :)
hahahha allahım ya ya bak şimdiden hazırlık erken zaten bekle az daha :) başka doktora gidersin bide netleştirmeye :) Düşünsene ya söylediği cinsiyet tutmaz dogumda öğrenirsen o daha feci Bizim tandıgın başına gelmiş 9 ay erkek demişler bunlar oda falan herşeyi yaptı . Kapı süsüne kadar bide çınar koydular ismini :) Doğunca kız şook :) Ben o yüzden adam akıllı baksınlar tek net olsunda 16 hafta öğreneyim :)
Of çok kötü ya, 2 doktordan da aynı cinsiyeti duydum, ama nette tesadüfen iki ayrı doktorun da cinsiyet konusunda yanıldığını okudum.
Olur mu olur, beni de bulabilir..
Hahaha çok güldüm yaaa .Rabbim sağlıklı uzun omurlu versin yeter.anne olmak bi mucize Rabbim bu mucizeyi nasip ediyorsa kiz erkek ne farkeder.yinede kızlar Rabbim herkesin gonlundekini versin kızı olana oğul oğlu olana kız nasip etsin .ikisindende tattirsin Rabbim.anne olmayı 10 senedir bekleyenler var cinsiyet umurunda değil tek istekleri anne olmak .Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine tüm anne olmayı canı gonulden isteyen lere en kisa zaman da gobeklerini bebekle doldursun .amiiin
Of çok kötü ya, 2 doktordan da aynı cinsiyeti duydum, ama nette tesadüfen iki ayrı doktorun da cinsiyet konusunda yanıldığını okudum.
Olur mu olur, beni de bulabilir..
yaa cidden kötü bide hayır erkekse mavi kızsa pembe alıyoruz. Oda mavi yaptı herşeyini . Elindekiler bitane kadar erkek gibi giyinmek zorunda kaldı şuan çok güzel bi kız çocugu :)
Yok canım kalmıyorlar da her gün iş peşine koşuyorduk.
Havaalanına bıraktık ve hastaneye koştum.
İkili test kombine Trisomy 21 3554te 1 risk çıkmış. Yaş faktörü 910da 1. trisomy 13/18 + nt 10000de 1.
Dr gayet iyi dedi.
Cinsiyeti göstermedi. Ordaki hcgden olan tahmine göre erkek çıkıyo ama hala görmüyoruz.
Saçımı hala boyayamıyorum.
çikolata yemiştim ben bir kaç parça arkadaş tavsiye etmişti hakkatende kıpır kıpırdı bebiş :) sonuçların güzel çıkmasına sevindim tatlım. saçlarada ne deyim idare edeceksin malesef bencede boyama daha. kestirsen biraz işe yararmı ?
Benim bizzat çocukluk arkadaşıma birbirinden farklı yanlış hatırlamıyorsam 5 ya da 6 doktor kız dedi. Hattâ son muayenelerinde bizzat şahit oldum. Çocuk doğdu, erkek. Ismi Çınar onun da.
İşte o yüzden geç söyleyecek olması benim için iyi. Ben 30. haftada gideceğim İzmir'e. Odası, boyası, yeni mobilya kokusu ancak yetişir.
Ha bu arada bunu buldum. Aha doktorların erken bilip geç söylediğinin kanıtlı ispatı. 10. haftada söylemiş. Tutturmuş bir de.