Orda yazan baştan popoya kadar olan mesafe bacaklar ölcülmüyor,arkadaş bebek 15 cm deyince bi yanlislik olduğunu söyledim sadece.ki senle arasında 1 gün var neredeyse yarı yariya olması mümkün mü sencede?
kızlaar hafta sonu malum nete giremem e haftaya da bayram, memlekete felan giderim iş çok olur benim şimdiden hepinizin bayramını kutlarım kuzucuklarında ilk bayramını kutlarım kendinize iyi bakın, çok kaynatmayın diyecem 1 hafta çok fazla kaynatmadan da olmazartık 1 hafta sonra yazıları oku oku böyle olucam, hepinizi öpüyorum göbüşlüler, iyi bayramlar, iyi tatiller olsun inşallah
Ada dedin ya. Ortaokuldayken okuduğum ve o yaşlardaki her çocuğa tavsiye ettiğim. "Kumral Ada Mavi Tuna" kitabı var. Tonlarca kitap okudum üzerine ama o başkadır. Ben oğlan da olsa kız da olsa, Tuna istiyordum ilk başta. Baba kızda beğenmedi.
Sonra birgün mezarları ziyarete gittiğimiz zaman, görümcem çok ağlamıştı. "Keşke Cihan'ın bir çocuğu olsaydı ve onu bağrımıza bassaydık. " diye. Ben de oğlan olursa ismi Cihan olsun dedim, öyle kaldı. Oğlan olması ihtimalinde oğlan değil, direkt Cihan diyoruz. Öyle benimsedik.
Nitekim onun da anlamı var benim için. Hayyam'ı çok severim. Aşık olduğu İranlı şair kadınının ismi. Çok güzel de ikiliği vardır ona yazdığı.
Böyle anlamlı güzel bir şey olsun istiyorum işte. Gülce de çok güzel Ediz de. Popüler isimleri ben de çok sevmiyorum.
Orda yazan baştan popoya kadar olan mesafe bacaklar ölcülmüyor,arkadaş bebek 15 cm deyince bi yanlislik olduğunu söyledim sadece.ki senle arasında 1 gün var neredeyse yarı yariya olması mümkün mü sencede?
Ins gönlüne göre olur canım :) benim 5 yaşında kız 2 yasinda erkek bakalım bu ne olcak 15 temmuzda gidicem belki bişey söyler benimde içimden kız geçiyor bakalım ne olcak süpriz :)
Kızlar bikiyorsunuz rahattım ama en azından eskiden yorulunca akıntım olurdu.
Çok uyurdum falan.
Onlar da düzeldi komple.
Tek hamilelik belirtim regl olmamak.
Gıcık oldum.
Hemen ikinciyi yapıcam belki onda hamile gibi hissederim.