2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Seni deli öpmus bence
Dogur da bak bakalim hemen isteyecek misin ikinciyi

Sen ilk sayfaya listeye bakmadin galiba daha. Deniz bizim bebe.

Seninkini biliyorum ezelden kuzu. Her doktor kontrolü sonrası Deniz'imiz diyerek bilgi veriyor anniş çünkü. <3

İran'lı bir şair hanımda düşününce güzel de, kendi bebemiz olunca kıza bir garip geliyor. Uniseks olduğunu biliyorum da. Siz niye buna erkek ismi koydunuz??? Erkek mi bekliyordunuz??? diye soracaklara tek tek açıkla.

Kızlar zayıf hamile olan varmı? 170 boy 48 kg : ( iki cocugumda 1.800 gr doğdu ve ben 7 kg alabildim kg alamıyorum Dr en az 10 kg alman gerek diyor ama henüz gram alamadım bebeğim küçük olucak diye cok korkuyorum

Kızlar zayıf hamile olan varmı? 170 boy 48 kg : ( iki cocugumda 1.800 gr doğdu ve ben 7 kg alabildim kg alamıyorum Dr en az 10 kg alman gerek diyor ama henüz gram alamadım bebeğim küçük olucak diye cok korkuyorum
Protein agirlikli beslenirsen bebegin kilo alir ama sen almazsin.
Muz + süt birlikte tuketip sol tarafina yat. Hatta her yemekten sonra soluna yat, sanirim bu sekilde bebeğe daha cok besin gidiyormus. Bilimsel aciklamasini bilmiyorum ama boyle bir sey var.

Ahh neler denedim canım bir bilsen 9 ay protein yemekten içim çıktı inş bu sefer biraz alırım şimdiden dert oldu içime inş bebek gelişir çünkü minik bebeğin bakımı çok zor ve cok nazik oluyorlar

Tabiki zordur bakimi. Iki bebeğin de ayni sekilde olmus, senin herhangi bir problemin var mi acaba? Gebelikle ilgisi olmayan?
Iki bebege ragmen bu kadar zayif kalabilmissin. Herkes bana derdi cok zayifsin nasil doguracaksin vs diye ama aramizda 7-8 kilo varmis seninle. Ben dogumdan cok daha sonra aĺdim kilo ama ayni kiloyu koruyabildim sonrasinda.
Zayif olmak her zaman cok iyi algilanir ama zayifliktan sikayet eden insanlarin ne cektigini ben de cok iyi bilirim malesef.
Insallah saglikli ve biraz daha tombis alirsin bu bebeğini kucagina

Allahim ya benim bebek gercekten hareket ediyor ya da coook fena gazim var
Ayni bolge kipir kipir oluyor ikidir
gazdır o gazdır bu haftalarda sürekli hareketlerini hissedemezsin.sen en iyisi gaz yapacak gıdalardan uzak dur

sen kendine dert mi arıyorsun ne

Hiçbir sorunumda yok canım kac kere konrolden gectim dogumdan sonra eve gelir gelmez eski kiloma dusuyorum genetik galiba annemde öyle 4 kardeşiz 50 yaşında ve sadece 50 kg sanki doğum yapmamış gibi benim için sorun değilde bebiş ler zayıf oluyor 3 kg altı enfeksiyona açık ekstra bakim gerekiyor ilk 3 ay eve misafir kabul etmedik mesela zor... inş hersey gönlümuze göre olur:)

Canım anne karnında bebeğin gelişimi için hindistan cevizi sütünü tavsiye ediyorlar. Bazı büyük migroslarda Alpro markasıyla var. Hem kramplara da iyi geliyormuş. Bir de ananas ama bu ikinci seçeneği doktoruna danış.
Kimisi şiddetle tavsiye ederken, kimi hamilelerde zararlı falan diyor. O yüzden emin olamadım. Konserve olmayacak yalnız.

Anladim canim. Saglik sorunu olmasin da bunlar da geçer elbet.
Ben de ayni sekilde hastaneden geldim, 1 hafta icinde aldigimdan fazlasini verdim. Ki hic istememistim. Metabolizma iste.
Ama su an oyle olacagini zannetmiyorum, eskisine gore daha meyilliyim kilo almaya çünkü.

O beklenti herkeste vardır eminim.
Esim de babasinin adini koymak istiyor, aslinda ismi cok güzel ama ben bu sisteme karsiyim. Kesinlikle koymayacagim
Yaaa bu isim koyma merakı neden varki geçen günde babam şeref ali geliyo demiş biri babamın biri kayınbabamın adı 2 kardeşimin 3 oğlu görümcemin bi oğlu var hiç biri koymadı ihale bana kaldı bende olmaz dedim direk offf yaaa bide şimdi kırılırlar mı diye düşünüyorum şimdi kız olmasını daha çok istiyorum bu yüzden napayım ben kızlar yaaaaaa

kızlar merhaba ben de 10 haftalık hamileyim iki hafta sonra ikili teste gideceğim fakat doktorum illa ki perinatoloji uzmanı olmasını istiyor testi yapacak doktorun. balat hastahanesinde ikili test fiyatı 350 tl. başka bir yerde yaptırmak istiyorum. istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir hastahane var mı acaba ?

troidlerine falan baktirdin mi canim hizli calisiyosa kilo alamazsin,senin gibi sıkıntisi olan bi ark cikmisti, cocuguda zayif dogmustu

Aa canım Hindistan cevizi sütünü duymamistim yeterki iyi gelsin bulurum ananas da sorayım Dr a çok sagol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…