2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Az önce hareketini hissettim bebeğimin. Çok küçük bi an ama eminim kızımda çok sonraları hissetmiştim böyle bi hareket. Aynı hareket eminim ve inanılmaz heyecanlandım
Benim tek hissettiğim arada sağ tarafımda bir yerim çekiştiriyor. Galiba hareket ettikçe bişi çekiştriyor . Onun dışında hiç bişi hissetmiyorum

Günaydın güzel anneler...
Çok uykum oluyor sizdede varmı aksama kadar kafami kaldiramiyorum hep uykum geliyor hiç böyle değildim diğer hamilelik lerinde. kızımı yaz okuluna verdik çocuk sıkılıyor anne hep uykulu napdib biraz rahatladı .oğlunda küçük uykulu uykulu zor idare ediyorum 4 e kadar : ( ; (

Günaydin canım uyku yok bende maalesef

Bende de oluyor ama o günki yorulmama ruh halime falan değişiyor canım.

Galiba bende baktım az önce bir kaç konuya aynen cinsiyetle uyumu yok tutanda şansıa öyle denk gelmiş sanırım.

7. – 12. hafta 7,650 – 290,000 normal değer standart bu değerler arasıymış benimkide 11.4 normal ozaman . Şuan kafamın içi bu şekilde

bugun bi doktora gidicem rapor icin kendi doktorum yonlendirdi onu mu sıkıştırsam acaba tarama testini de yanima alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…