2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim de 15 temmuzda off
Benim benden on yaş küçük bir erkek kardeşim vardı ondokuzyaşındaydı kaybettim onu tek kardeşimdi ve aradan altı ay geçti onu ve çocukluğunu o kadar özlüyorum ki oğlum olsun istiyorum bi yandan da tüm bu dönemler içinde annemin yanında yakınında oluşumu dişünüp kız çocuğunun anneye desteğini bikdiğimden kız olsa da iyi olur aslında diyorum hem kızla alışverişe çıkar karşılıklı bi kahve içebiliriz şimdi eşime bakıyorum mesela annesiyle benim annemle aramdaki kadar yakın ilişkiler yok en güzeli önce bi kız sonra bir erkek galiba ama tabi herşeyden önce sağlık ve mutlu huzurlu bir ömür

Rabbim sabır versin canım çok üzüldüm rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

14 temmuzda da benim ozaman 15 haftam dolmuş oluyor 16. haftaya başlıcam kesin söyler inşallah cinsiyetimizi :)
aynen canim bugun azıcık ucundan ogrenirsem yazarım bu arada hcgnin cinsiyetle hic bir ildisi yokmus uzman doktorların kesin görüşü

canım çok üzüldüm başın sagolsun Allah sana sevdiklerine ve bebisine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin ve gönlüne gore versin inşallah

Hayırlısı herşeyin çocuk doğurmak beklemek çiçek gibi büğyütmek hayallerimiz emeklerimiz ama bilgisayar başında yaşayan tablet telefon elinden düşmeyen fastfoodla beslenen apartman çocuğu olmamaları için uğraşmamız gerekecek yaşadıklarımdan aldıığım büyük bir derstir bu bana çocuğun gönlünü hoş etmek için her dediğini yapıp otoriteyi kaybetmemek lazım yemek yemeyen cocuğa hop veriyolar şimdi telefonu kardeşim bilgisayar mühendisliği okuyordu kafasını bilgisayar oyunlarımdan kaldırmazdı izin vermesek bile fastfood tüketirdi ve hareket etmeyi sevmezdi sigara alkol ağzına sürmedi kanserden kaybettik hem de yirmi gün içinde her türlü iyi ve doğru alışkanlığı edinen çocuğun da başına gelebiliyor evet ama oran çok daha düşük size burdan en çok şunu söylemek istiyorum market tavuğu yemeyin evinize sokmayın cocuklara da yedirmeyin ve hazır yoğurtlar da öyle en sevdiği şey hazır ayran tavuklu burger gibi şeylerdi içinizi karartmak istemem ama beklerken ve yetiştirirken onca emek böyle bahar vaktinde kırılmış bir dal acısından çok öğrenmemiz gerekne şeyler var kazalardan velalardan hastalıklardan korunsun çocuklarımız biz de koruyalım görünen ve görünmeyen tehlikelerden

Selam annisler simdi doktordan geldm bebegim kipir kipir ya hatta sirtini dondu bize nasil mutlu oldum anlatamam akinti icin gitmistim ilac vermedi normal bi akinti dedi bide zibin giydigimi gorunce giyme dedi akintiyi tetikliyomus boyle bisey duyaniniz var mi

Gözün aydın benim bildiğim çok dar ve iççamaşırları her zaman için zararlıdır pamuklu ve bol kullanman daha iyi bence hem rahat sıcak ve havasız ortamda bakteri daha çabuk ürer bir de o bölgeyi sabunla yıkama orda hem yararlı hem zararlı bakterilere sahibiz yararlılar zararlıları yiyor ama sabunlarsan ortalık karışıyor ya da sıcaklık ve oksijen dengesini bozarsan da öyle

aaa ben gülen tıp merkezine gidiyorum dr Bulent KARS bugün rapor icin onko tıp merkezine gidicem
Ben ta burdan kalkıp surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum marmarayın diğer ucunda kazlıçeşmede hem hastaneyi beğendim hem doktoru sevdim çok iyiler bundan önce fatih üni hastanesini denedim sevmedim doktorlar iletişim benim için çok mühim Ağavni Tezenli benim doktorum çok tatlı bi kadın herkes de memnun ama uzak ufak tefek tahlil işleri için yine fatih üni hastanesine gittim daha önce ama şimdi ikili test için ta bakırköye gidicem o test konusunda da tavsiyeler aldım gideceğim yer için

Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de bugün gittim doktora belli oldu mu cinsiyet? Bize tahmin söyledi :)
Amin canım sağolasın. Göstermedi kendini yaa bağdaş kurmuş oturuyor ama kıza benziyor dedi, net birşey söylemek için 1 ay bekleyecem pofff

Alla alla bu çınar isminde var bişey o zman burdan açamadım bağlantıyı eve gidince bakıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…