Amanın beyim bana gitmiş hediye almış bayram değil seyran eniştem beni niye öptü hesabı :) bi ara çıktığımda bakayım da alayım dediğim ayakkabılar vardı bugün arabada ayakkabı var getireyim kendime aldım bakalım beğenecek misin dedi. Zaten ayakkabı siparişi vermiştik ona. Yuh be çabuk gelmiş süper oldu hadi getir bakayım dedim. Bi açtım bana almış. Ada'ma ikinci çocukda bi haller oldu :)
Hoşgeldin öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok uzun yollardan geçmişsin Can'ım tedirginliğin çok normal. Ben bundan önce düşük yaşadığım için çok tedirginim kaldı ki sen yıllarca beklemişsin inşallah allah bu sefer hepimizi muradımıza erdirir. Ama seni anlamayan bir doktorla devam etme derim. Kafanda bir sürü soru varken soramadan çıktığım için herşeyi planladığım riskli gebeliklerde çok güvenilir olan doktorumu bıraktım yana döne doktor arıyorum ama yapacak nirşey yok hamilelik zaten stresli en son ihtiyacım olan şey beni sinir edecek bir doktor.
Gerçekten çok yıprandım bu süreçte. Allah kimseye yaşatmasın .İsteyen herkese nasip etsin. Doktor konusunda çok haklısın. Aynen öyle neyse ki bugün gittiğimde daha iyiydi. Ben de geçen hafta çok konuşmadığı için korktuğumdan bahsettim mesajı verdiğimi umuyorum. Belki kötü bir anına denk gelmişimdir. Siz cinsiyet öğrendiniz mi?
Hoşgeldin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Ben de 3 yıllık evliyim ama 1 yıl uğraştık Bebek için zor zamanlardı anlıyorum seni. İlk Zaman'lar büyüme aşamasında olduğu için sadece kese boyutu kafa popo uzunluğu kalp atışı felan konuşuluyor başka birşey pek görünmediği için :) sakin ol sen herşey güzel olacak inşallah, ben de cuma günü gidecem ikili test yapılacak belki cinsiyet de belli olacak çok heycanlıyım ben de.
Bu ara Can'ım hep sağlıksız seyler yemek istyor kızlar. Kızıma hamileyken Nasıl dikkat ederdim simdi suçluluk hissediyorum kendimde resmen daha hiç ceviz yemedim
Günaydınn hayırlı sabahlarr Kızlar kaç gün evde kıvranıyorum doktorum arayıp ikili tarama sonuçlarını söyleyecek diye. Meğer bir kaç gün önce eşimi aramış doktor sanırım hastaneye ilk kayıt yaptırırken onun numarasını vermişim düzelttireyim bari
Vee tarama testinin sonucu gayet iyiymiş hiç bir sorun yok demiş. Bunu ise gece 2 de eşime dert yanıyorken öğrendim doktor aramadı hala bayram giriyor araya falan derken söyledi aradıklarını
Günaydınn hayırlı sabahlarr Kızlar kaç gün evde kıvranıyorum doktorum arayıp ikili tarama sonuçlarını söyleyecek diye. Meğer bir kaç gün önce eşimi aramış doktor sanırım hastaneye ilk kayıt yaptırırken onun numarasını vermişim düzelttireyim bari
Vee tarama testinin sonucu gayet iyiymiş hiç bir sorun yok demiş. Bunu ise gece 2 de eşime dert yanıyorken öğrendim doktor aramadı hala bayram giriyor araya falan derken söyledi aradıklarını