2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Direkt koyma. Bebiş sizin gönlünüzden ne geçiyorsa onu koyun. Kimin ismi olduğu mühim değil, siz istediğiniz için koyun.

troidlerine falan baktirdin mi canim hizli calisiyosa kilo alamazsin,senin gibi sıkıntisi olan bi ark cikmisti, cocuguda zayif dogmustu
Bakıldı canım hersey normal bütün değerlerim iyi çıktı 35 haftaya kadar iyi gidiyor sonra kilo alımı cok azalip sabitleniyor detaylı ultrason falan hep bakıldı hiç bir sorun yok Dr siz zayıf oldugunuz için bebekte fazla kilo alamıyor dedi herseferinde gece 3 lerde bile yiyorum değişmiyor benim de kaderim napıyım sağlıklı olsunda zayıf olsun artık olmayınca olmuyor benim bebekler doğuncda kıtlık çıkmış gibi oluyorlar:) :)

Aa canım Hindistan cevizi sütünü duymamistim yeterki iyi gelsin bulurum ananas da sorayım Dr a çok sagol:)

Bulabilsem onu ben de alacağım. Kesat bir yerdeyim. Yok.

Bir de ben sağlık ocağında yeni anne görmüştüm. Çoook zayıftı. Bebeği de yanlış hatırlamıyorsam 5.5 kg üzerinde doğmuş. Ebe inanmamıştı. Sen ne yedin diye sordu. Sadece sürekli soğan-ekmek yiyebilmiş kadın hamileyken. Kadını görsen, bir akrabasının bebeğini kontrole getirmiş derdin.

Cok sinir oluyorum ben, hadi benimki ilk erkek torun, belki beklentileri olur.
Ama senin kac kisi gecmis onunden, onlar dusunmemis sen hic cekme derdini.
Bu nasil bir egodur ben anlam veremiyorum.
Simdi bayramda her goren bana da ayni seyi soyleyecek, kimse kusura bakmasin herkesin gururunu ben oksayacak degilim.

Ayy inanamıyorum ya şok demekki yemekle alakası yok sen hangi sehirdesinki? Carefourda davardır kesin yarın çıkıp bakicam inş bulurum

troidlerine falan baktirdin mi canim hizli calisiyosa kilo alamazsin,senin gibi sıkıntisi olan bi ark cikmisti, cocuguda zayif dogmustu
Canim sen diger arkadasi alintilayacaktin galiba.
Ya da bensem , ben zaten onun kadar zayif degildim. Hele simdi hic degilim, alabiliyorum artik kilo, hatta arada vermeye bile çalışıyorum.
Kizim da tosun dogdu masallah

Ya canım bn hiç sormadım ben oğlumun adını ayaz istiyordum kayinpderde yağız istiyormuş ikiden yağız da yağız o yağız dedi ben duzelttim ayaz dedim sonra baktı olmayacak ayaz demeye başladı doğuncda sesini çıkaramadı çocuk benim ne istersem koyarım o zevki kimseye kaptıram sonra çok uzulursunuz istediğinizi koyun:)

acaba kadin seker hastasimiydi? tip1 de galiba zayıflıyolar. çocukları da anormal kılolu oluyo

Ayy inanamıyorum ya şok demekki yemekle alakası yok sen hangi sehirdesinki? Carefourda davardır kesin yarın çıkıp bakicam inş bulurum

Kars. Büyük marketlerde vardır. Macro Market varsa yakınlarda orada kesin vardır.

Canim sen diger arkadasi alintilayacaktin galiba.
Ya da bensem , ben zaten onun kadar zayif degildim. Hele simdi hic degilim, alabiliyorum artik kilo, hatta arada vermeye bile çalışıyorum.
Kizim da tosun dogdu masallah
aaa evet yanlış olmuş. sanırım senın ona yazdıgın cevaba ben cvp yazdım fark etmeden. uykusuzluk

Benim kayinpederim bu konularda beklentisi olsa bile dile getirecek biri degil.
Ama akrabalari baska.
Ilk hamileligimde kizim olacağını bilmiyorlarmis, onune gelen yusuf ne zaman dogacak, yusufa ne kadar kaldi vs dedi. Amcalar falan.
Simdi eminim erkek oldugunu duyunca daha beter yaparlar ama benim hiiiic umrumda olmaz. Gecen esimle konuştuk, benim cok istedigim onun ise hic istemedigi bir isim var. Koyamazsin falan dedi. Ben de hiiic kusura bakma canim ne isterse onu koyarim, dunyanin eziyetini cektim 3 ayda bile, isim koyma isi de benim dedim. Hic ses cikarmadi.

acaba kadin seker hastasimiydi? tip1 de galiba zayıflıyolar. çocukları da anormal kılolu oluyo

Bilmem ki. Takibini yapan ebe söylerdi herhalde. Benim annem de menopoz dönemine kadar çok zayıftı. Bizler de çok kilolu doğmuşuz. Annemde de şeker falan yok. Zayıf hanımların çocukları genelde daha kilolu doğuyor.

Muhtemelen oyle bir sey vardir.
Yoksa oyle beslenmeyle o kadar kilolu cocuk dogurmak mumkun degil.
Benim arkadasimin bebegi de 5,5 kilo dogdu. Ama yillardir seker hastasi, insulin kullaniyor ben bildim bileli. Gebeliginde de cok kilo almisti.28-30 gibi bir sey.

Hmm peki

Amanın beyim bana gitmiş hediye almış bayram değil seyran eniştem beni niye öptü hesabı :) bi ara çıktığımda bakayım da alayım dediğim ayakkabılar vardı bugün arabada ayakkabı var getireyim kendime aldım bakalım beğenecek misin dedi. Zaten ayakkabı siparişi vermiştik ona. Yuh be çabuk gelmiş süper oldu hadi getir bakayım dedim. Bi açtım bana almış. Ada'ma ikinci çocukda bi haller oldu :)

maşallah de de nazar etme

maşallah de canım

Ay aman masallah, Allah arttirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…