2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Amin canım sağolasın. Göstermedi kendini yaa bağdaş kurmuş oturuyor ama kıza benziyor dedi, net birşey söylemek için 1 ay bekleyecem pofff

Yaa maşalllahh kuzuya, bana da aynısını söyledi. Kıza benziyor ama bir ay sonra netleşir. :) Birlikte bekleriz artık. Ben çok zorlanıyorum zaman geçmiyor sanki. Hayırlısı olssun. Benim ilk bebeğim olacak o yüzden hiç farketmiyor. İkisine de bayılırım. Senin de ilk mi?

Bir dahakine giderken çikolata yemeni tavsiye ederim. Tok karna ve çikolata. Farkı hemen göreceksin. Benimki geçen hafta parante falan attı :)

Evet Can'ım benim de ilk ve 1 yıla yakın bi süre olsun diye bekledim, uğraştım. Bu yüzden ben de ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter diyorum. Eşim de hayırlısıyla kız olsun diye dua ediyor :) alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum beklemek çok zor cidden

Bir dahakine giderken çikolata yemeni tavsiye ederim. Tok karna ve çikolata. Farkı hemen göreceksin. Benimki geçen hafta parante falan attı :)
Aaa ciddi mi yaa ben hep sabahları aç karnına gittim bulantılardan dolayı yiyemiyordum ama bi dahakine mutlaka deneyecem ;-)

Bir kiz haberi de benden gelsin ikili testde kiz dedi gecen haftada erkege benzetmisti bakalim ihtimal dedi ama benim icimede kiz doguyor
ikili testte hcg kac cikti canım benim ikili testim cikti ama rand 15inde hayırlı olsun ķızımız

Aynen benim eşim de kız istiyor. Kız yeğenlerimiz var cilve, naz bayılıyor. Onları seviyorduk uzun süredir. Bebek mağazalarına girip kıyafet seviyorum, marketlerde biberon falan görsem onları seviyorum :) Almamak için zor duruyorum bende. 29 Temmuzda gitmeyi düşünüyorum bakalım.

Aynıyız senle yaa bi de bugünler de bi duygusallık var herşeye ağlıyorum, birisi alt açma bezi aldım yazmış benim gözler dolu dolu doktor bana da 29-30 gibi gel dedi berber gider haberi paylaşırız o zaman

Bana bur bir karbonhidrat aşkı geldi kizlar.
Aylardir ac geziyorum. Su birkac gundur ne olduysa canim pogacalar börekler istemeye basladi.sabah pogaca yedim simdi makarna istiyor canim.
Tokluk hissine hasretim kac zamandir, yiyeyim bir sey olmaz degil mi ya??
Hala hamile kaldigim kiloya ulasamadim, hak ettim bence bu kadarını

ye ye bende cok ac kaldim sonra ds hep hamur işi afiyet olsun

Ye gitsin

Ben de sizler gibiyim kızlar doktor özellikle hamur işi ve tatlıdan uzak dur dedi, tatlı aklıma bile gelmiyor ama simit poğaça börek felan allahım sadece onları yemek istiyorUm. Bi de yaprak sarması :)

Bugün karnımın hafif çıktığını farkettim. Ben biraz geriden geliyorum 5 kilo vermiş biri olarak.

1.68 boyunda 60 kiloyum şuan, insallah 70 le sonlandırırım hamileliği

gozun aydin canim yaaa erkek degil mi soylemiyo bile biz olsak yayın yapariz etrafa
Aynen öyle canım

Maşallah canım gözün aydın.

Ben gördüm ama cok sakindi uyuyordu sanki ama 14 temmuzda bu tavsiyeyi bende uygulucam

hepsini yaptırdım sonuc hep negatifti
yaa iste dr var dr var,ben zaman isine de inaniyorum bazen ne yapsan nasip degilse zamani gelmemisse olmuyo ama bazi dr larin yaptigi en ufak seyde mucize oluyo, bende okadar cok dr vs seylerin kurbani oldumki ayni sekilde 5 yilim psikolojim gitti, insallah bu sefer yuzumuz gülsün

inşallah canım o doktorlara ilaclara ignelere 1 araba parası harcadık sonuc ise 1.5 liralik corasprine bağlıymış

ikili testte hcg kac cikti canım benim ikili testim cikti ama rand 15inde hayırlı olsun ķızımız
Walla cnm bu sbh werdik kani cumartsi cikicak sonuc tesekkur ediyorum ins degismez cinsyet cok kesin konusmadi ama gonlume gore oldu cok sukur darisi ögreneneyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…