2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyotsuztuz canım beni listeye eklememişsin
akasya11
ordu
ev hanımı
sat 29.03.2016
dog.tari. 03.01.2017
yaş 28
ikinci çocuk
tahmin kız
başlangıç kilo 89 kilo

eski mesajı geri giderek aradım ama 640 dan gerisine gidemedim gına geldi ayy onca sayfa hangi ara yazmışız yaa

Bende de tam tersi hiç yiyemiyorum hamur işi. İftara tatlı filan yapıyorum eşime ve çocuklara. Tadına bile bakamıyorum. Hep sebze meyve canım çekiyor.

Bende de tam tersi hiç yiyemiyorum hamur işi. İftara tatlı filan yapıyorum eşime ve çocuklara. Tadına bile bakamıyorum. Hep sebze meyve canım çekiyor.
Bende senin gibiyim deli gibi 2 hafta meyve yedim ağaçta pazarda nerde görsem aldım :)) ama son hafta hiç bişi istemiyo canım

Bende senin gibiyim deli gibi 2 hafta meyve yedim ağaçta pazarda nerde görsem aldım :)) ama son hafta hiç bişi istemiyo canım
Ben hala devam meyveye. Bu ara favorim üzüm ve karpuz. Ama karpuz midemi ağrıtıyor gibi. Onu fark ettim. Yine de yiyorum ama bayrama kayınvaldemler gelecek. Onlardan çok getirecekleri meyveleri bekliyorum dört gözle

Kızçelerim öğleden beri kulaklarımda bir basınç hissi var. Böyle sanki tıkalı ama yine duyuyormuşum gibi. Başımda da bir ağırlık var. Tansiyon falan olabilir mi ya? Öğlen 3-4 saat uyudum yine geçmedi. Sersem gibiyim. Benim tansiyonumun normali hep düşüktür ama. Bilemedim.

biz geldik raporu yazdırdık ama cinsiyet hala yok 15 16 hafta bekleyin dedi herkes ogrendi dedim tahmin ogrendiler dedi solemedi

Erkek gibi duruyor sanki.orda azcık bi çıkıntı var.:)bugun benimkide öyleydi erkek dedi.12 hafta 6 günlük ikili test verdik magnezyum ve kalsiyum a başladık agrilarimdan dolayı. Birde devit damlaya.saglikli olsunlar da ne olursa olsunlar canim:)

Banada öyle olduğunda tansiyonum düşük olmuş oluyor genelde canım. O an tansiyonunu ölç

Banada öyle olduğunda tansiyonum düşük olmuş oluyor genelde canım. O an tansiyonunu ölç

Bütün gündür öyle. Evde tansiyon aleti de yok. :/ Normalde de tansiyonumu maksimum 10/5'in üzerinde hiç görmedim. 8-9 falan hep yükseği. Ben de öyle düşünüp az önce tuzlu kraker yedim yükselir diye. Şimdi daha fenayım galiba. Daraltı geliyor göğsüme.

Acile gitsen iyi olur galiba

inşallah gönlündeki olur canım aynen bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum yoksa kısmet üçüncüye adamı 2. ye zor ikna ettim artık 3. de naparım bilmiyorum
Aminn inşallah. İnan erkekleri ikna etmek çok kolay. Ben 5 yılda anca ikna oldum. Çocuklar yalvar yakar 5 sene geçmiş. Eşimi 1 ayda ikna ettim ama

Geçmiş olsun canım. Bi git istersen acile. Bizi de haberdar et

Foruma yeni girdim pek bi bilgim yok ama anneler kayıtlı ilk sayfada benide kaydetse ilgili arkadaş:) sat 5 Nisan,beklenen doğum tarihi 10 Ocak,ev hanımı 3.cocuk ve erkek tahmin ediliyor :)
Nevşehir,başlangıç kilomda 66

Geçmiş olsun canım. Bi git istersen acile. Bizi de haberdar et

Alt komşumda tansiyon aleti varmış. Sağolsun ölçtü. 14/10. Çok yüksek değil ama benimki hep düşük olduğu için çarptı herhalde. Bir de düştü sanıp tuzlu yemiştim. Sarımsak yedim. Şimdi de az limonlu su yaptım, onu içiyorum. Düzelmezse giderim 1 saate.

Limonlu su iç ensenede bıraz Islak havlu koy,sıcak ve vücudumuzda kı kan da artıyo belkı ondandır

Limonlu su iç ensenede bıraz Islak havlu koy,sıcak ve vücudumuzda kı kan da artıyo belkı ondandır

Öyle yapıyorum şu an kuzum limonlu su içiyorum. Burası çok serin normalde. İki gündür birden ısınınca bunaldım, tansiyonum yükselmiş. Doktorumu arayacağım şimdi, ne olur ne olmaz bir fikrini alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…