2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
inşallah canım o doktorlara ilaclara ignelere 1 araba parası harcadık sonuc ise 1.5 liralik corasprine bağlıymış
benim basima gelenler de gercekten korku filmi. 2. tedavimde sozde turkiyenin en buyuk !!! tup b merkezlerinden biri.dr um ve ortagi kavga ediyo silahli filan benim dr iceri sokmuyolar ve ogun benim yumurta toplama gunum, hayatimda ilk kez gordugum bi dr topladi ve salak hemsire bana bozuk igne verdiginden ayildigimda yumurtalarin gelmedigi ogrendim, iki gun sonra yine baska dr yine toplama islemi, sonra transfer yine baska dr( cunku benim dr iceri alinmiyo) sonuc dusuk adama haber veriyorum cvp yok,tedavin baslamis yok bu dr u tanimiyorum istememde diyemiyosun. tup bebek gunu saati belli. simdi neler yasadim diyorum ama aklimi kaciriyodum. Allah dr un vicdanlisiyla karsilastirdin

Kızlar selam nasılsınız. Okudugum kadarıyla herkes ikili testlerı yaptırmış. Bır benmı kaldım yoksa. Hayırlısıyla bende yaptırsaydım. Bende İnşallah guzel sonuçlar alırım. Yaşım 39 kotkuyorum bıraz. Yaşı yuksek olupta sonuçları guzel çıkan varmı aramızda kızlar

amin canım aynen

canım iyiyiz sende iyisindir inşallah yas 34 ilk cocuk biliyosun risk yok seninde cikmaz inşallah

Et kokusuna benim gibi pişerken tahammül edemeyen ama protein alması gereken arkadaşlar çözümüm ekşili köfte
Süte de ben çözüm buldum keçi boynuzu pekmezi tozu hem çok faydalı hem de aynı nesquık gibi oluyo Dr lar seker hastaları çocuklara ve radyasyona maruz kalanlara da tavsıye edıyo ve kokusu yok oluyo

Ben de aynı yaştayız Can'ım benim de test sonucu doktorun dediğine göre iyi çıktı şimdilik dört aylık oluncada dörtlü test yapalım dedi

Et kokusuna benim gibi pişerken tahammül edemeyen ama protein alması gereken arkadaşlar çözümüm ekşili köfte
Şimdi canım da istedi yaa,ama içinde ki hersey bana yasak Havuç patates pirinç ama bu hafta yapıcam artık

biz geldik raporu yazdırdık ama cinsiyet hala yok 15 16 hafta bekleyin dedi herkes ogrendi dedim tahmin ogrendiler dedi solemedi
Ayy ne güzel çıkmış maşallah 16 haftadan önce yaniltabiliyor o yüzden bazı Dr 16 kadar bekliyor kesin olsun diye benim kızıma tahmini erkek demişti Dr 13 haftada 16 haftada kız dedi oğluma kız dedi 12 haftada 15 hafta erkek dedi bu sefer 17 haftaya kadar sabredip sormiycam

Gözün Aydın canım

Benim sat 25 nisan yani 9+5 ama ultrasonda 9+3. Dr da tahmini dogum tarihi soylemedi henuz. Simdi ben ocak annesimi olcam yoksa subat annesi mı.

Sağol canım

Herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun. 3,5 yaşında bi kızım var ve kısmet olursa tek yumurta ikiz annesiyim..Bi anda 3 çocuk kulağa değişik geliyor. Var mı benden başka ikiz bekleyen?
Ay ne guzel maasallah:) bu topikte ikize rastlamadim, Allah kolaylik versin.

biz geldik raporu yazdırdık ama cinsiyet hala yok 15 16 hafta bekleyin dedi herkes ogrendi dedim tahmin ogrendiler dedi solemedi
çok sevindim canım gözün aydın maşallah çok güzel ve net görünüyor bebiş olsun bizlerde net cevabı aynı tarihlerde alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…