2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kizlar bende erken kalktik 7.30 sonra uyudum 8.30 komsu aradi çocuk larini birakti
2 saatliğine şimdi kahvalti yaptik bana kalsa usenirdik kahvlati yapmaya cocuklar vesile oldu:)

insan bi aşerir bi kocasina zulmeder bi kusar bi öğürür bi yatktan kalkmaz ayagına hizmet bekler ☺
Aşermek dediğimiz şeyKeşke bu kadar sempatik olsaydı ama değil malesef. Mutfaktan özellikle buzdolabından tiksindiğinde bırak haftalık temizlemeyi silmeyi su almak için açtığında bile ağzını tutarak tuvalete koştuğunda kocana naz yapmazsın resmen muhtaç kalırsın. Yemek yapmak için kullandığın soğan ağzını burnunu sarmana rağmen kavururken o kadar kötü kokar ki direnip o yemeği pişirmeyi başarsan da Artık Yemen mümkün değildir öylece kalır. Sürekli birşeylerin mideni bulandırdıpı için kaburga kemiklerin ağırır öğürmekten ve Boğaz'ın tahriş olur kustukça. Evet aç kalmak mümkün olmadığından eşinin yardımına muhtaç olursun ve hayatın boyunca tek başına ayakta kalabilmek kendine yetebilmek için mücadele veren bir kadın kendini üzmemek için bu durumu ne kadar sempatikleştirmee çalışsada yinede oturup kendi haline ağlamaktan alıkoyamaz kendini. Demem o ki naz yapmak için hamileliğe zaten gerek yoktur ama çoğu kadının yaptığı şey naz değil çile çekmektir aslında ama evlat için çekildiğinden katlanılasıdır.

Uğursuzluk değil o bebiklerimiz yaramaz olduğundan bizi bir tuhaf yaptı ama geçecek. Şahsen Hele bir dışarı çıksın oyuncak gibi oynayarak tüm intikamı almayı planlıyorum kendisinden

Ah kızlar ne nazı bulantı dan ölüyorum resmen yemek görmek aadını duymak dahi istemiyorum iilginç olanda sen iki hafta bbulantı yyaşama iki ggündür kusmaktan harap ol alt kkarnimda sşiddetli aağrım var sizde de var mı birde bBu sabah koyu sarı renkli lekelenmem oldu her yerde kapalı doktora gitmedim ama evham yaptım işte

Ikı gündür bende yoğun Ağrı var karnım kasık bel hepsi ağrıyo,sarı akıntı var hatta bu sabah 1 seferde pedi dolduracak kadar geldi ama hormonal bence o

Uğursuzluk değil o bebiklerimiz yaramaz olduğundan bizi bir tuhaf yaptı ama geçecek. Şahsen Hele bir dışarı çıksın oyuncak gibi oynayarak tüm intikamı almayı planlıyorum kendisinden

Babalarına çekmiş bunlar. Ben oldukça sakin, uyumlu bir insanım. Bu çocuk bana çekmiş olamaz.

Ben babasının üzerine atmayı planlıyorum.
Bebeyken anasına çektirdiklerini anlasın.

Can'ım ben ilk üç ay kullandım hatta iğnesini de vuruldum daha geçen hafta bıraktım, birşey olmaz merak etme. Yan etkileri yok.

Babalarına çekmiş bunlar. Ben oldukça sakin, uyumlu bir insanım. Bu çocuk bana çekmiş olamaz.

Ben babasının üzerine atmayı planlıyorum.
Bebeyken anasına çektirdiklerini anlasın.
Bızımkılerın hepsi Oğlak olucak bende oğlağım,benımkı sımdıden sana benzıycek ınatcı olucak dıyo ordan da yırtamam

Bızımkılerın hepsi Oğlak olucak bende oğlağım,benımkı sımdıden sana benzıycek ınatcı olucak dıyo ordan da yırtamam

Ben de oğlak burcuyum ama zerre özelliğini taşımıyorum. Baba da balık. O da taşımıyor. Hattâ burçları değişmiş gibiyiz. O inat, ben sakin.
İnşallah bana çeksin yaaa.

senin durum vahimmiş asermek dedigimiz sey canının biseyler istemesi ve onları yemekten ibaret benim bildigim benim nazada ihtiyacım yokki mecazen kullandim Allah senin bahsettigin gibi olanlara yardım etsin

Bende öyleyım bıraksan sabah akşam hep domates peynir yıyeceğim. Sen peynırde yıyomusun canım. Tatlıyı hiç ağzıma almadım. Domates peynir çok yıyorum
Oksimoron D dorti kızlar uzun bir aradan snra Merhaba bende hiç iştah yok napicam ya yemek yiyemiyorum yok yani et denen şeyi ağzıma suremiyrm tavuk aynı B12 d çok düşmüş bende ztn maşallah size canlar

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…