2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım nasılsın. Yoktun bayagıdır. Ben tatıldeyım oyuzden arada gırıp bakıyorum. Sen kac haftalık oldun. Cinsiyet bellı oldumu

Canım nasılsın. Yoktun bayagıdır. Ben tatıldeyım oyuzden arada gırıp bakıyorum. Sen kac haftalık oldun. Cinsiyet bellı oldumu
Cancagzim ne güzel tatildesin ya iyi tatiller çok şükür iyiyim ara ara mide bulantisi ve iştahsızlık dışında tlfndan giriyorum malum bende 23 aylık var bitane kizce hem onla ilgilen hem iş hem ev anca girip okuyabiliyorum birde yazılar minik ya tlfnn midemi bulandiriyo bazen çok fazla 11 haftalik oldum normal pc den girince düzenleme yapicam inş :) cinsiyeti önümüzde ki hafta kontrol var inş öğrenirim diyorum sen öğrendin mi sen nasılsın

Selam kızlar :) bayram telaşı bakamıyorum pek beni bu ara bacak ve beş Ağrı'sı fena zorluyor kontrole 2 hafta var daha
İyi bayramlar canım benim geçen seferki hamileligim de basım çok ağrırdi mentollu kremler anlinina sürersen ve saç diplerine iyi geliyor Rabbim.şifa versin inş canim

Ben daha 11 ınde kontrolum var kısmetse. En son dokuz haftaya yakındı gördugumde. Çok mersk edıyorum. Sanırım cınsıyetı öğrenemeyen az kişi kaldık. Bende ıyıyım hamdolsun. Hayırlısıyla Ankaraya bır dönseydık. Aklım hep bebekte. Ikılı test olacagım daha. Onuda bır atlatsaydık hayırlısıyla.

Günaydın annisler tek kelimeyle berbat bi bayram geciriyorum nefret ettim herseyden yemin ederim

Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
canım büyük geçmiş olsun Rabbim daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Arkadaşlar, face deki grubun burayla alakası var mı? 2017 ocak subat anneleri..üyelik için istek gönderiyorum ama kabul edilmiyor.

gecmis olsun canim, bana da bu bayram cok sıkıcı geldi, sanirim biz bi zamana odaklandik bekliyoruz ya zaman yavas ve sıkıcı geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…