@GojiberriesDdorti
kızlar uzun bir aradan snra Merhaba bende hiç iştah yok napicam ya yemek yiyemiyorum yok yani et denen şeyi ağzıma suremiyrm tavuk aynı B12 d çok düşmüş bende ztn maşallah size canlar
Cancagzim ne güzel tatildesin ya iyi tatiller çok şükür iyiyim ara ara mide bulantisi ve iştahsızlık dışında tlfndan giriyorum malum bende 23 aylık var bitane kizce hem onla ilgilen hem iş hem ev anca girip okuyabiliyorum birde yazılar minik ya tlfnn midemi bulandiriyo bazen çok fazla 11 haftalik oldum normal pc den girince düzenleme yapicam inş :) cinsiyeti önümüzde ki hafta kontrol var inş öğrenirim diyorum sen öğrendin mi sen nasılsın
İyi bayramlar canım benim geçen seferki hamileligim de basım çok ağrırdi mentollu kremler anlinina sürersen ve saç diplerine iyi geliyor Rabbim.şifa versin inş canim
Cancagzim ne güzel tatildesin ya iyi tatiller çok şükür iyiyim ara ara mide bulantisi ve iştahsızlık dışında tlfndan giriyorum malum bende 23 aylık var bitane kizce hem onla ilgilen hem iş hem ev anca girip okuyabiliyorum birde yazılar minik ya tlfnn midemi bulandiriyo bazen çok fazla 11 haftalik oldum normal pc den girince düzenleme yapicam inş :) cinsiyeti önümüzde ki hafta kontrol var inş öğrenirim diyorum sen öğrendin mi sen nasılsın
Ben daha 11 ınde kontrolum var kısmetse. En son dokuz haftaya yakındı gördugumde. Çok mersk edıyorum. Sanırım cınsıyetı öğrenemeyen az kişi kaldık. Bende ıyıyım hamdolsun. Hayırlısıyla Ankaraya bır dönseydık. Aklım hep bebekte. Ikılı test olacagım daha. Onuda bır atlatsaydık hayırlısıyla.
Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Bayramda kimseler girmiyor buralara :)[/QUOT
misafirlerle uğraşmaktan buraya fırsat kalmıyordur canım ben de bugün işe geldim de girebildim en çok bayramlarda seviniyorum çalışıyor olmama
tatlım bayramın ilk günü esim acillik oldu ki o gün denize gidecektik dun akraba es dost ziyareti yaptık düzce izmit Kırkpınar sapanca yoruldum bugun denize havuza gidelim dedim hava malum sıkıstım kaldık bunalimdayim resmen
tatlım bayramın ilk günü esim acillik oldu ki o gün denize gidecektik dun akraba es dost ziyareti yaptık düzce izmit Kırkpınar sapanca yoruldum bugun denize havuza gidelim dedim hava malum sıkıstım kaldık bunalimdayim resmen