- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 43
eşin iyi mi sen iyi misin gerisi boş canım büyük geçmiş olsuntatlım bayramın ilk günü esim acillik oldu ki o gün denize gidecektik dun akraba es dost ziyareti yaptık düzce izmit Kırkpınar sapanca yoruldum bugun denize havuza gidelim dedim hava malum sıkıstım kaldık bunalimdayim resmen
sağolasın canım ☺eşin iyi mi sen iyi misin gerisi boş canım büyük geçmiş olsun
aynen canım sorma valla hic birseyin tadıyokgecmis olsun canim, bana da bu bayram cok sıkıcı geldi, sanirim biz bi zamana odaklandik bekliyoruz ya zaman yavas ve sıkıcı geciyo
Bu hafta bayrama denk geldıgınden yardımcı abla gelmıycektı evde daral gelmış ona da bugün geldı,evden kendımı zor attım bayram bıtmedı dıyo,sırf bızım hormonlar degıl yanı herkeste genel bişeyaynen canım sorma valla hic birseyin tadıyok
Moralim cok bozuk Az önce eltim ler geldi benden iki yaş küçük 3 senelik evliler bebeğimiz için hayırlı olsun dememislerdi umursamadim aman boşver dedim mutfağa tatlı koymaya gittim yanıma geldi ve benim çocuğum olmuyor sırf bu yüzden 3 hamile sin kendimi yetersiz hissediyim diye herkes benden bekliyordu sen hamile sin dedi ve ağlayarak gitti banyayo canım sıkıldı şimdi kaynima kimbilir ne soyliycek yalan yanlis 3 ayda bir goruyorum ondada böyle sorun çıkarıyor
Yaptığı hiç hoş degıl,üstüne bır de yalan yanlış seyler eklerse daha da çırkın ama sana tek bişey soylıyım canım hamıleyız psıkolojımız bazen tuhaf oluyo dıyoruz ya ınan onun psıkolojısı senden beterdır,tekrar söylüyorum yaptığı çok yanlış ama bende yıllarca çocuk özlemi cektım,her hamıle gördüğümde tuhaf bi ruh halıne gırıp sinirlenıyodum,sonra günaha gırıyosun onlar Yüzünden mı olmuyo senın çocuğun dıyıp duruyodum kendıme,onun için hiç bozma moralınıMoralim cok bozuk Az önce eltim ler geldi benden iki yaş küçük 3 senelik evliler bebeğimiz için hayırlı olsun dememislerdi umursamadim aman boşver dedim mutfağa tatlı koymaya gittim yanıma geldi ve benim çocuğum olmuyor sırf bu yüzden 3 hamile sin kendimi yetersiz hissediyim diye herkes benden bekliyordu sen hamile sin dedi ve ağlayarak gitti banyayo canım sıkıldı şimdi kaynima kimbilir ne soyliycek yalan yanlis 3 ayda bir goruyorum ondada böyle sorun çıkarıyor
Sorma canım ya mıllet tatıl olmasından bıle sıkılıdı,bende kaç gündür kımse bışey yazmıyınca herkes gezıyo bi ben sıkıldım sanmıştımninocin canım bu bayram niye böyle ki bakıyorum buradaki çoğunluk bayram bitsin normale dönelim modunda ben de dahil
Oluyo hafıften canım herhalde rahîm buyudukce ıdrar gelınce sıkışıyor ıyıcecanlarım bi şey sorcam benim özellikle idrara sıkıştığım vakit genital kısımda özellikle yanlarında ve tam altında kramp benzeri ufak fazla rahatsız etmeyecek düzeyde kramp girmeye başladı bu sorunları yaşan var mı aramızda
ayy çık gez canım biz bugün bi yemege gittik geldik dışarıda da cok kalınmıyor sıcaktan dikkat et size☺Bu hafta bayrama denk geldıgınden yardımcı abla gelmıycektı evde daral gelmış ona da bugün geldı,evden kendımı zor attım bayram bıtmedı dıyo,sırf bızım hormonlar degıl yanı herkeste genel bişey
Bence yardimci olmalisin yazik evet herkez ondan birseyler beklerken senin hamile olman onu etkilemis olabilir ve sen neden yapmiyorsun vs gibi sorulardan bikmks olabilir en azindan neden olmuyormuş tup bebek deneyebilirler yonlendirebilirsun bu tur seyler cok sevaptir onun psikolpjisini anlamaya calis ben 11 haftalık hamileliğim bitmisti cevremde ne hamile haberi duymak istiyordum ne gormek ki benik bi kizim vardi
Yaptığı hiç hoş degıl,üstüne bır de yalan yanlış seyler eklerse daha da çırkın ama sana tek bişey soylıyım canım hamıleyız psıkolojımız bazen tuhaf oluyo dıyoruz ya ınan onun psıkolojısı senden beterdır,tekrar söylüyorum yaptığı çok yanlış ama bende yıllarca çocuk özlemi cektım,her hamıle gördüğümde tuhaf bi ruh halıne gırıp sinirlenıyodum,sonra günaha gırıyosun onlar Yüzünden mı olmuyo senın çocuğun dıyıp duruyodum kendıme,onun için hiç bozma moralını
bos ver canım onun psikolojisi cok bozuktur Allah yardımcısı olsun hic kolay değil eksik hissetmek ve yarım kalmak ben 1.5 ay bi cok arkadaşimla gorusmedim hepsi hamileydi bana dua ediyolardı artik dualari bile batıyodu hatta biri oyle bi laf etti ki o gece sinir krizi gecirip hic biriyle gorusmeme kararı aldım Allah onada nasip etsinMoralim cok bozuk Az önce eltim ler geldi benden iki yaş küçük 3 senelik evliler bebeğimiz için hayırlı olsun dememislerdi umursamadim aman boşver dedim mutfağa tatlı koymaya gittim yanıma geldi ve benim çocuğum olmuyor sırf bu yüzden 3 hamile sin kendimi yetersiz hissediyim diye herkes benden bekliyordu sen hamile sin dedi ve ağlayarak gitti banyayo canım sıkıldı şimdi kaynima kimbilir ne soyliycek yalan yanlis 3 ayda bir goruyorum ondada böyle sorun çıkarıyor
Benım sokağa cıkma yasagım tam bıtmedi ki canımayy çık gez canım biz bugün bi yemege gittik geldik dışarıda da cok kalınmıyor sıcaktan dikkat et size☺
amannn canım salla gitsin haset, pislik, düşüncesiz kadının tekiymiş ayyy o varya hasetlikten çocuk sahibi olamamıştır, sebepsiz kısırlığın sebebini buldum işteMoralim cok bozuk Az önce eltim ler geldi benden iki yaş küçük 3 senelik evliler bebeğimiz için hayırlı olsun dememislerdi umursamadim aman boşver dedim mutfağa tatlı koymaya gittim yanıma geldi ve benim çocuğum olmuyor sırf bu yüzden 3 hamile sin kendimi yetersiz hissediyim diye herkes benden bekliyordu sen hamile sin dedi ve ağlayarak gitti banyayo canım sıkıldı şimdi kaynima kimbilir ne soyliycek yalan yanlis 3 ayda bir goruyorum ondada böyle sorun çıkarıyor
bos ver canım onun psikolojisi cok bozuktur Allah yardımcısı olsun hic kolay değil eksik hissetmek ve yarım kalmak ben 1.5 ay bi cok arkadaşimla gorusmedim hepsi hamileydi bana dua ediyolardı artik dualari bile batıyodu hatta biri oyle bi laf etti ki o gece sinir krizi gecirip hic biriyle gorusmeme kararı aldım Allah onada nasip etsin
abooo dikkat et canım ne kadar yatacakmışın doktor ne dediBenım sokağa cıkma yasagım tam bıtmedi ki canımeskıden çok yorulunca şöyle gunlerce evden çıkmasam derdim,Allah sesımı duymuş düşük tehlıkesınden ıkı aydır evdeyım
aaaa amaaan olsun bebis ve sen sağlıkli olda bol bol dolaşır gezersiniz inşallahBenım sokağa cıkma yasagım tam bıtmedi ki canımeskıden çok yorulunca şöyle gunlerce evden çıkmasam derdim,Allah sesımı duymuş düşük tehlıkesınden ıkı aydır evdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?