2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ah canım ben ne kadar zor olduğunu biliyorum kuzeniminde olmadı neler cektigini acılarını biliyorum elimden geleni yapmama rağmen yardimci olamam kalbini yumusatamamk çok kötü allah inş nasip eder acısı biter
Mavili nin dediği gibi dua ıyı dılek yada tedavı tavsıyesı bıle batıyo ınsana,bundan sonra onu gördüğünde ne kendı cocukların ne de onun durumu hakkında kelıme etme,belkı zamanla bıraz daha kabullenir,Allah en kısa zamanda onun da yüzünü güldürsün
Ama çocuk sıkıntısından öncekı zamanda bıle tavırlı yaklaştığına göre kendıde bıraz agrasıf,onun için uzak dur senı de üzmesin

aaaa amaaan olsun bebis ve sen sağlıkli olda bol bol dolaşır gezersiniz inşallah
Bi 20 gun sonra bıraz daha rahatlıycaz dedı Dr.napalım sağlıklı olsunlarda seneye bu zamanlar çıkarırız inşallah acısını böyle gezdırıcem onu

sözde bana dua ediyo 3.ye hamile keske allah bana verecegine sana verseydi bende zaten 2 tane vardi dedi yaaa yaşam sartlari sıfır maddi manevi herseyim onlarin en az 5 katı Rabbim de beni cocukla sınadı hic isyan etmedim kalbimi kırdılar cvp vermedim sınavımdı gecti çok şükür

Senınkı de sana dua mı etmiş hakaret mi süper!!
Yaa çok densiz laflar edıyolar,Arkadaşımın 5-6 yıl olmadı sonra ılk tüp tedavıde ıkız oldu,benım tedavıler,düşükler fılan uğraşırken bıgun tlf da,sende transferden sonra doğru dürüst yatmadın düştü,ben haftalarca yattım bak şimdi benım kucağım dolu dedi,uzun sure konuşmadım şuan görüşüyorum ama bigun kusucam içimde kalanı

Allah inşallah kucağımıza alana Kadarda yardımcımız olsun,yüzümüz Gülsün

B.k gibi bayram bitse de hayat normale dönse artik. Kocam efendinin tarafından kimse tebrik edip sevincini göstermedi su ana kadar. Benim aptal kocam da çocuk baskasindanmis gibi hiçbirşey demio ya ona deliriorum !!!!!! Ne oğulları ne babası ne kardeşi. Dün kardeşi biz onlardayiz diye eve bile gelmedi!!!!! Dedesi olacak moruga "Deniz de iyi dedesi" dedim bu sabah. "Allah iyilik versin" dedi yarım agizla.
Başımdaki adama ne maddi ne manevi tek bir damla güvenlik kalmadı artık. Su çocuk doğsun da bir an önce biliyorum ben yapacağımi. Sinirlenmemek için uzatmadim ama kin büyüyor içimde.

oooo durumlar baya karışmış takılma tatlım once bebek ve sen hepimizi baydı bu bayram yaa

onun kuluçka ya yatmakla alakasi yok bi okusun ögrensin iyice bayılıyorum insanlarda ki cahil cesaretine valla

Hiç sınırlenme canım daha bugün kendıme geldım,benzer senaryolar

onun kuluçka ya yatmakla alakasi yok bi okusun ögrensin iyice bayılıyorum insanlarda ki cahil cesaretine valla
Bende onun için içime kapandım,toplasan 5 kişi bılmıyo hamıle olduğumu en temizi bu

Yuh yaa şaka gibi

Selam kızlar ben de bi beni baydı zannedenlerdim burayı okudum iyi tek ben değilmişim normalmişim oldum. Eşime 3 gün daha napcaz off dedim tüm gün tatil sitelerinden otel filan baktım yarın atlayıp gidelim diye sonra gözüm hazırlanmayi da yemedi oturuyim en iyisi dedim sabahtan beri kahvaltı çay bahçesi akşam yemeği geziyoruz yine de geçmedi vakit

Benım sokağa cıkma yasagım tam bıtmedi ki canım eskıden çok yorulunca şöyle gunlerce evden çıkmasam derdim,Allah sesımı duymuş düşük tehlıkesınden ıkı aydır evdeyım
Haha msjini görünce aklima geldi kizim kucuktu misafirler oyle canimi yakmisti ki esimde dahil buna allahim kolumuyada bacagimi kirsamda herkes bana hizmet etse biktm demistim benide duymus simdi ozgurlugun kiymetini cok anladm ins birdaha boyle yatmam

Öyle birana denk gelıyo ki ağızından çıkan o Saçma seyın tutacağı gelıyo ama gerçekten eve bağlı kalmak hele ki birilerine Muhtaç kalmak zor işmiş,artık evde bı kaç gun keyif yapsam dıye dua edıyım

Yuh yaa şaka gibi
Ama hayatimin gerçeği az önce eşi arıyor e abi yengem ne demiş fatmaya?
Eşime anlattım durumu eşim ne demiş ki diyor?
Karnini oksayıp oksayip ozeniyormusun demiş
Eşim ve ben şoktayiz hoparlör açık
Eşim yok yanlışın var yengen asla öyle bişey yapmaz bize gelin yuzlessinler diyor
Ve eltinin sesi kapat kapat tlfnu ne derse desin yuzlesemem
Sonra kaynim kusura bakma abi iyi akşamlar
Olaya bak nelerle uğraşıyorum. ...

şuan iyi niyetimi kaybettim gercekten anlamaya çalış falan yazmıştım zor yarım kalmak vs vs demistim unut hepsini cünkü bu bildiğin kötü niyetli bir yalancı yuuh artık ya ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…