2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
şuan iyi niyetimi kaybettim gercekten anlamaya çalış falan yazmıştım zor yarım kalmak vs vs demistim unut hepsini cünkü bu bildiğin kötü niyetli bir yalancı yuuh artık ya ayıp
Ahh canım bu bir degilki bilsen kapıyı açma dersin ama eşinin hattı var insanliktan anlamayana insanlık yaparsan böyle olur işte sen canım diyosun canın çıksın diyor allaha havale ettim

niye boyle bir muamele goruyosun ki acaba canım benim esiminde bi oglu bi kizi var daha ailesine söylemedi cinsiyeti belli olunca soyliycem diyo senin icin ne farkeder ki dedim sonra düşündüm haklı gözleri kalacak 4. ayi tamamlamayi beklio 2 torunlarını el ustunde tutuyolar bir dedikleri 2 olmuyo maddi manevi rahat ettiriyolar ozel okulda okutuyolar cep telleri en kötü 2.500 tl orda tatil burda gezmeler eger benim cocuguma ayrı muamele ederlerse cok kotu olur dedim esime ve olur kıyamet kopar

Ahh canım bu bir degilki bilsen kapıyı açma dersin ama eşinin hattı var insanliktan anlamayana insanlık yaparsan böyle olur işte sen canım diyosun canın çıksın diyor allaha havale ettim
ayıp kotü kalpli biriymis

Kizlar hazimsizlik yasayan var mi? Az önce saatlerdir sindirim yapamayinca istifra ettim parmak takarak. Insallah alışkanlık olmaz.

O zaman yapacak birsey yok senin tuzun kuru lafindan sonra insallah allahim en kisa zamanda nasip eder

Ayri muamele etmez bu dede. Digerlerini de hic sevmez. Sulalecek parasiz bunlar kizim. Ne maddi ne manevi bisey vermezler. Gecen sene temmuzdan beri ben bakiyorum eve. Dugunu ben kredi cektim yaptim. Mutfak vs benim karttan. Bunun eski karilardan 80-90 bin lira borcu vardi. Nisana kadar da bitmicek. Kucik oglana da nafaka verio. Bi de ben salak bu adamla evlenmekle kalmayip ustune de cocuk yaptim. Kafama tukureyim. Ikili uclu vs ne kadar test varsa cocuk ozurlu diye sonuc ciksin diye dua ediyorum sabahtan beri.
37 yasina kadar beklersen evlenmek icin boyle curuk carik kalir iste. Kendime kiziyorum sadece

oooo canım benim sakın cocugun icin oyle dua etme be tatlım onun bi gunahı yok ama üzüldüm senin adına Allah yardımcin olsun

Yaa bende bebek D günü,mevludu gıbı seylerde bulunmuyorum içim kaldırmıyodu ama bunun olayı farklıymış

Deme öyle bebegın için,inş evlılıgın duzelsın ama olmazsa da ılerde bebegın sana tek dayanak olucak,iyi ki olmuş dıyıceksın,şimdi sınırlısın Düşünme bişey

bu arada midem bulanmiyo asermiyorum diyorum ama bu benim göbeğimin hali her aksam 21.30 olmasin die dua ediyorum canım cok yanıyor esime dua ettirerek ignemi yapıyorum

Eklentiler

• 20160707_220052.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
Selam kızlar :) bayram telaşı bakamıyorum pek beni bu ara bacak ve beş Ağrı'sı fena zorluyor kontrole 2 hafta var daha
benimde inanılmaz şiddetli baş ağrım var biraz hafifledi ama gözlerime vurdu bu seferde çok agrıo nasıl geçer bilmiorum .beyinkanaması geçiriorum sandım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…