2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bu arada midem bulanmiyo asermiyorum diyorum ama bu benim göbeğimin hali her aksam 21.30 olmasin die dua ediyorum canım cok yanıyor esime dua ettirerek ignemi yapıyorum
Canım benım,bende pıhtılaşma yok ama tüp b. Tedavıde ılk 3 ay kullandırıyolar,gerici kanamam olunca gecen ay bıraktım ama morarıklar ve içindeki bezeler geçmedi daha,benım Dr eğer çok beze olursa kol arkası,ön bacak üstünden yap derdi,Dr Una sor istersen,bi arkadasım 9 ay bacaküstunden yaptı mesela

benimde inanılmaz şiddetli baş ağrım var biraz hafifledi ama gözlerime vurdu bu seferde çok agrıo nasıl geçer bilmiorum .beyinkanaması geçiriorum sandım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım
Bende hayatımın nerdeyse ılk bas ağrısını gecen hafta ıkıncısını bugün yaşadım

benim dr.um bacak ve kolda ki morarmanın ve yanmanın daha cok oldugunu söyledi dayanıcam napıyım

benim dr.um bacak ve kolda ki morarmanın ve yanmanın daha cok oldugunu söyledi dayanıcam napıyım
Canım Hemşireler hep Göbek delıgınden ıkı parmak sağ sol dedı ama Dr farklı olarak Butun Göbek cevresını ıkı parmak uzaklıkta dolaşarak yap dıyodu,morarıktan çok bezelı yere ıgneyı yapmak feci,bende kanama olup kan sulandırıcıyı kesınce kalçadan 1 ay progestan oldum,o da ayrı bi olay k.çımın üstüne oturamıyodum.Allah yardımcın olsun ama hep dedım dıyorum da Allah kaybetme üzüntüsü yasatıcagına 9 ay her turlu ıgneye razıyım,emeklerımız bosa çıkmasın

amin canım ben gobegimin etrafında dönüp duruyorum tup bebek icin yaptigim igneler bunun yaninda hiiic biseydi inanırmısın

UOTE="Aamy, post: 47203561, member: 770123"]Ama hayatimin gerçeği az önce eşi arıyor e abi yengem ne demiş fatmaya?
Eşime anlattım durumu eşim ne demiş ki diyor?
Karnini oksayıp oksayip ozeniyormusun demiş
Eşim ve ben şoktayiz hoparlör açık
Eşim yok yanlışın var yengen asla öyle bişey yapmaz bize gelin yuzlessinler diyor
Ve eltinin sesi kapat kapat tlfnu ne derse desin yuzlesemem
Sonra kaynim kusura bakma abi iyi akşamlar
Olaya bak nelerle uğraşıyorum. ...[/QUOTE]
Canım eşin senin doğruluğuna inanıyor ya boşver onları ne zaman eltin hamile olur o zaman mantıklı davranır o zamana kadar Allah yardımcın olsun

amin canım ben gobegimin etrafında dönüp duruyorum tup bebek icin yaptigim igneler bunun yaninda hiiic biseydi inanırmısın
Bunun uzun sürecek oldugunu bılmekte sende stres yapıyo dıgerını sonuçta 10-15 gun oluyorsun,gecen bı resım gördüm,bi kadın bugüne kadar olduğu ıgnelerı saklamış ve bebegı doğduğunda bebegı yere yatırıp,şırıngalarla da onun cevresınde kalp seklı yapmış herseye değer gıbı bıseyler Yazmış

esinle sonun ne olursa olsun o bebek senin bundan sonra yoldasin onun hic bir gunahi yok dua ederkende beddua ederkende cok dikkat etmeliyiz tuttarmi tuttar ben eski evimde iken cok ses olurdu kizimi uyutamazdim allahim bu evden kurtulayim nasil olursa olsun derdim su evden kurtulayim evim yandi esyalarim hic birseyim kalmadi ustumdekilerle kaldim sokakta o yuzden esine kizip minincik bebeğim icin kotu seyler dusunme sen aldirmak icin oyle diyorsun ozurlu olsun diye saglikli gorunup dogduktan sonra bi suru sorunlari olan cocuklar oluyor lutfen simdi tovbe et dediklerin icin

tesekkurler guzel dileklerin icin Düzce'de esimin ortağı var ailesi beni cok sever her bayram ugrariz muhteşem insanlar
Buralarda misafir agirlamak cok sevindirir herkesi. Ay tabi bu bayram 2 kiz kardes hamileyiz gelen giden sagolsun ama bu aksam hasta oldum yatiyorum daha 2.trimestr rahatligina giris yapamadim.hala her yerim agriyorr cok yordu bu bayram coookk

Merhaba arkadaşlarrr, göbeğinizin alt tarafındaki linea nigra çizgisi çıktı mı sizde? Bende çok hafif olsa da görünür şekilde çıktı. Çok şaşırdım.

benimde inanılmaz şiddetli baş ağrım var biraz hafifledi ama gözlerime vurdu bu seferde çok agrıo nasıl geçer bilmiorum .beyinkanaması geçiriorum sandım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım
Canım vücutta ki kan artışı sebep oluyormuş sanırım. Bide bu sıcaklarda çok etkiliyor. Serin tutmaya çalış kendini sıcaklarda dışarda olma

Buralarda misafir agirlamak cok sevindirir herkesi. Ay tabi bu bayram 2 kiz kardes hamileyiz gelen giden sagolsun ama bu aksam hasta oldum yatiyorum daha 2.trimestr rahatligina giris yapamadim.hala her yerim agriyorr cok yordu bu bayram coookk
gecmis olsun canım dinlen sende neyseki bitti bayram hepimiz kurtulduk normal hayatımıza dönücez inşallah

Gunaydin bende saklıyorum 1 tanesini üstüne de not düştüm ☺

Hiç canını sıkma canım bebeği olsa da başka yerden yine kötülük bulur bu tarz insanlar bundan sonra benim muhatabım değil de geç senlik bi durum yok ortada kadın delirmiş resmen

Merhaba arkadaslar,
Geçmiş bayraminizi kutluyorum öncelikle.
Bayram boyunca girme sansim olmadi.
Gunduz kosturmacayla, aksamlari da oturdugum yerde uyuyakalmayla gecti resmen. Cok yorucuydu. Ustune bir de kizim hastalandi, halimi tahmin edersiniz.
Geçmişe dönük okumaya calisacagim, insallah herkes iyidir.
Yorgunluktan mi bilmiyorum, benim surekli karnim aciyor. Agri degil, bildiğiniz igne batiyor gibi aciyor zaman zaman. Tedirgin oluyorum .
Bir de bulantilarim gecmis galiba, su kosturmaca icinde beni pek rahatsiz etmemis , onu fark ettim. Mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…