2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
geçmiş olsun canım

benimde inanılmaz şiddetli baş ağrım var biraz hafifledi ama gözlerime vurdu bu seferde çok agrıo nasıl geçer bilmiorum .beyinkanaması geçiriorum sandım ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım
Can'ım ben de de oldu aynı ağrı üç gün kalkamadım gerçekten ben de beyin kanaması geçiriyorum sandım gözlerim han çabasına dönmüştü, şükür geçti bu haftalarda olurmuş

Herkese merhabalar. Nasılsınız hamişler. Az çok okudum. Bayramı huzursuz geçenler artık geldi geçti. Çok üzmeyin kendinizi. Allah a şükür benim iyiydi. Gerçi her ne kadar bayram gibi olmasa da huzurlu geçti şükür.
Perşembe randevum var. İkili tarama sonuçları çıkacak.
Artık karnım büyüyor gibi sanki.
Krem alma zamanı geliyor gibi. Çatlak kremi kullanmaya başlayanınız oldu mu arkadaşlar?

Candycim çok geçmiş olsun,hayat bazı bazen çok acımasız bi şeklide ogretıyo ama ıyı kı sıze bışey olmamış

Canım vücutta ki kan artışı sebep oluyormuş sanırım. Bide bu sıcaklarda çok etkiliyor. Serin tutmaya çalış kendini sıcaklarda dışarda olma
çok dikkat ediyorum ama berbat bi agrıydı gerçekten doktoro gittim bişey yapamam dedi haklı olarak en azından beyin kanaması değil dedi o içimi rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…