2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Babalarına çekmiş bunlar. Ben oldukça sakin, uyumlu bir insanım. Bu çocuk bana çekmiş olamaz.

Ben babasının üzerine atmayı planlıyorum.
Bebeyken anasına çektirdiklerini anlasın.
Tabi ki babalarına çekmişler bana çekseydi anacığım rahat etsin diye gıkını bile çıkarmazdı babası kılıklı ne olcak
Valla şuan bizimki dünya Bebek üstünde dönüyor gibi davranıyor ama göricizz bakalım doğunca neler olacak. Oynarken iyi güzel olur da en ufak ağlamada soluğu bende alırlar gibi geliyor zaten kendisi çocuktan daha çocuk

Baş ağrısı yaşayanlara +1 de benden. Bu da yeni Modamız sanırım dünden beri beynim deliniyor ağrıdan. Uzun sürer mi ki ya yaşam kalitem sıfırlandı iyice

Bende ikili test yaptircam. İnş canım önümüzdeki hafta inş cinsiyeti öğreniriz seninn belli olmustir artık net bir şekilde benim Çin takvımınde erkek çıktı bakalım artık hayirlisyla sen de gel evine yurduna

Ay sorunlu demekki canım yanlış mı anladım seni kıskanıyo sanırım bunu söylemesi bile normal degil psikolojisi bozuk demek ki canım takma kafana hiç

Bulantısı hafifleyip ilk trimester verdiği kiloları yavaş yavaş almaya başlayan var mı benim gibi -3.5 faydım bi baktım ki sabah 1 kilo almışım :)

Bende aynı senin gibiyim. 5 kilo vermiştim bayramın gelmesiyle bende olanlar oldu. 1,5 aldım şimdi

Arkadaşlar ben de de bir haftadır az bişeyden yesem yemekte mide Ağrı'sı be kalp çarpıntısı oluyor rahatsız ediyor benim gibi olan var mı
Baş Ağrı'sına gelince ben uçakta iki kere yaşadım ikisinde de alçalmaya başladığında kulaklarımdan ve başımdan dışarı doğru şimşek çarpar gibi bir ağrı oldu ne yapıcağınız şaşırmıştım.yine binince olucak diye korkuyorum

Sadece uçakta oluyorsa basınç etkılıyo,sınuzıt gıbı bı rahatsızlığın varmıydı canım,içerıde kbb yolunda bı tıkanıklık varsa alçalmada yaşarsın o sorunu,tekrar bınıceksen alçalmada Sakız çıgne yada yutkunup,agızını aç kapa sureklı

Ya evet kronik sinüzit var tek burnum tıkanır sık sık geniz akıntısı sürekli bunu deniycem çok teşekkür ederimçok kötü bir durum gerçekten o an başım çatlıycak sandım

sorma vallahi canım bilseydim her gün bu igneyi olacağımı hamile kalmak istemezdim eminim
Yok yaa benım aşılama 4 tüp 2 düşük,1 rahim operasyonu yıne de pes etmezdim,doğsun sende ıgnelerı umursamıycan ama Büyüyünce benı üzdüğünde bunları hatırlatıp ajitasyon yapıcam

Kizçelerim Nasılsıniz ne yapıyorsunuz .hamilelik nasıl gidiyor .kontroller ne zaman cinsiyetler artık kesinlesmis olur 14 haftaliklarin .sabah kalktiginizda sırt üstü yatarken bebeğinin kasık tarafinda portakal buyuklugunde tepe olusturdugunu gören varmı .

selamm tatlım geçmiş bayramın kutlu olsun öncellikle bir haftadır bakamadım topice bayram yoğunluğundan güzel geçmiştir umarım bayramın. ben lcw den hamile kot ve hamile eşofman aldım yeni çok güzel oldular
https://www.zalando.de/cache-coeur-calypso-badeanzug-bordeaux-cz089c001-g11.html
mesela bunu beğendim ama asıl istediğim zweiteiler yani ikili
https://www.zalando.de/mama-licious-mldoris-bikini-snow-white-m6489c00b-a11.html
şu lekilde
annemle kardeşim in ağustosda gelme ihtimali varmış o zamana kadar güzel birşey bulamazsam ankaradan onlar getirirler sipariş ederim tatil ne cabuk bitti yaa şimdi ağustos sonunu bekliyeceğim 4 gözle bodrumda gitmek için :)

Merhaba sevgili anne adaylarıı okumam gereken 410 Mesaj var Nası okurum okuyamamkiiii
herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım bebişlerde iyidir inşallah. kayseride bol bol yedim içtim ne kusma ne bulantım oldu dün sabah görümcemde ağır bir kahvaltı yaptık onu kustum ondan sonra iflah olmadım ankaraya dönene kadar yoldada kustum malesef. onun dışında iyim çok şükür haftaya perşembe randevumuz var yine tatili henüz bitmeyenlere keyfini çıkarın diyorum güzelce dinlenin

Lcw'ye güzel demeyin hepinizi gebertirim. Allah aşkına o pantolonların bel kısmı nedir yaa. Resmen ucuz bir taytı kesip oraya monte etmişler. Her bedeni 500 beden büyük. :/ Allah affetsin gebe tişörtleri mahalle düğünü için tasarlanmış gibi. Defacto'nun gebe pantolonları ve tişörtleri daha güzel.

de factodanda aldım canım ben memnunum onlardanda. o dediğin tayt pantolonlardan almadım onlar hakkaten çok ucuz duruyor http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Esofman-Alti/2525043/492966
bu eşofmanı tavsiye edebilirim ama çok rahat ve cool duruyor :)
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hamile-Kot-Pantolon/2505471/498498
kot da bu tatlım. daha fa fazla para vermeye gerek yok zaten kaç ay giyeceğiz. hıı gebe t-shirtleri çok tarzım değil onlar kalsın :)

Hah işte bahsettiğim bu pantolonun bel lastiği idi. Tayt şeyi gibi. Keten olanlarınki daha berbat. Defacto'nun bel kısımları daha sağlam. Aynen çok giymeyeceğiz diye ben de pahalı bir şey almayı düşünmüyorum. 9 liraya gebe tişörtleri vardı defacto'da çok da sevimliler. Lcw'nın hamile iç giyimi çok güzel. Atletleri çok rahat

Eşit: Bu tişört mağazada 9 liraydı.

http://www.defacto.com.tr/baskili-hamile-body-410405

güle güle giyi tatlımm sende hamile mayosu bakıyorum birde karnım açık olmayacak şekilde mankenler gibi bikini felan takılamam :)

Yok yaa benım aşılama 4 tüp 2 düşük,1 rahim operasyonu yıne de pes etmezdim,doğsun sende ıgnelerı umursamıycan ama Büyüyünce benı üzdüğünde bunları hatırlatıp ajitasyon yapıcam
tabi canım bugün esimle oturuyoruz benim oğlum olcak hissediyorum ben ona nasıl bakicam diye ağladım esimde öyle kalakaldı ben kız cocugunun dilinden anlarım erkek çocuğunun dilinden anlamam ki diye oda gulmeye başladı ben anlarım yardım ederim dedi sonra noluyo yaa dedim hormonlarıma sövdüm☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…