Kizçelerim Nasılsıniz ne yapıyorsunuz .hamilelik nasıl gidiyor .kontroller ne zaman cinsiyetler artık kesinlesmis olur 14 haftaliklarin .sabah kalktiginizda sırt üstü yatarken bebeğinin kasık tarafinda portakal buyuklugunde tepe olusturdugunu gören varmı .
iyiyiz canım sen nasılsın ben portakal göremedim ama sol tarafta benim bebis sola yatamıyorum benim randevum 15 temmuz cinsiyet inşallah o zaman belli olacak
Sen yine bikini giyilebilecek bir yere gidiyorsun ona sevin.
Benim über zeki kocacığım bir ilçe uzaklıktaki kayak merkezine rezervasyon yapmış yaz günü. Bugün öğrendim. Sürpriz yaptı sözde. Sebep? Biz daha önce orada romantik bir kış tatili geçirmiştik, onu tekerrür edecekmiş romantizmi batasıca.
Söylediğinden beri gülüyorum.
Sen yine bikini giyilebilecek bir yere gidiyorsun ona sevin.
Benim über zeki kocacığım bir ilçe uzaklıktaki kayak merkezine rezervasyon yapmış yaz günü. Bugün öğrendim. Sürpriz yaptı sözde. Sebep? Biz daha önce orada romantik bir kış tatili geçirmiştik, onu tekerrür edecekmiş romantizmi batasıca.
Söylediğinden beri gülüyorum.
tabi canım bugün esimle oturuyoruz benim oğlum olcak hissediyorum ben ona nasıl bakicam diye ağladım esimde öyle kalakaldı ben kız cocugunun dilinden anlarım erkek çocuğunun dilinden anlamam ki diye oda gulmeye başladı ben anlarım yardım ederim dedi sonra noluyo yaa dedim hormonlarıma sövdüm☺☺☺
Ya ben de hiçbir hormon degisikligi yok. Hatta bipolar yüzünden cok kötü geçiricem sandim ama mesela dedemiz vefat etmek uzere ( yani boyle dediler başında yasin okuyolarmis)) haber vercekler ona göre yola cikcaz. Eskiden cenazenin ce sini duysam bunalim olurdum simdi acaba bi tepsi tatli yapip mi gitsem diom. Ayarlarim bozuldu. 2 haftadir da bebisi gormuom orda mi deil mi anlamiyoruumm
Ya ben de hiçbir hormon degisikligi yok. Hatta bipolar yüzünden cok kötü geçiricem sandim ama mesela dedemiz vefat etmek uzere ( yani boyle dediler başında yasin okuyolarmis)) haber vercekler ona göre yola cikcaz. Eskiden cenazenin ce sini duysam bunalim olurdum simdi acaba bi tepsi tatli yapip mi gitsem diom. Ayarlarim bozuldu. 2 haftadir da bebisi gormuom orda mi deil mi anlamiyoruumm
Valla zaman gectikce heyecan artiyor. Ben haftaya persembe detayli ultrasona giricem sacma sapan sebepten. Insallah bari cinsiyetini görürüm :))) kiyafet almalarimiz ne zaman baslicak acabaaa
Valla zaman gectikce heyecan artiyor. Ben haftaya persembe detayli ultrasona giricem sacma sapan sebepten. Insallah bari cinsiyetini görürüm :))) kiyafet almalarimiz ne zaman baslicak acabaaa
Aaaa hayırdır neden gireceksin. Bana erkek tahmin etti doktor ama iki hafa sonra randevumda belki kesin çıkar. Kız olursa kızımın bir dünya bebeklik kıyafeti var hiç bişey almam. Erkek olursa da içine zıbın olarak uçuk pembeler giyecek sanırım :) gerçi kızımda pembeden çok beyaz almıştım :)
selamm tatlım geçmiş bayramın kutlu olsun öncellikle bir haftadır bakamadım topice bayram yoğunluğundan güzel geçmiştir umarım bayramın. ben lcw den hamile kot ve hamile eşofman aldım yeni çok güzel oldular https://www.zalando.de/cache-coeur-calypso-badeanzug-bordeaux-cz089c001-g11.html
mesela bunu beğendim ama asıl istediğim zweiteiler yani ikili https://www.zalando.de/mama-licious-mldoris-bikini-snow-white-m6489c00b-a11.html
şu lekilde
annemle kardeşim in ağustosda gelme ihtimali varmış o zamana kadar güzel birşey bulamazsam ankaradan onlar getirirler sipariş ederim tatil ne cabuk bitti yaa şimdi ağustos sonunu bekliyeceğim 4 gözle bodrumda gitmek için :)
canim ikiside cok guzel bende bakmam lazim tatil düşünmüyordum ama italya ya gidicez sanirim pazartesi belli olacak gerci ben yatarim odada kizimla esim girer :)
Merhaba sevgili anne adaylarıı okumam gereken 410 Mesaj var Nası okurum okuyamamkiiii
herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım bebişlerde iyidir inşallah. kayseride bol bol yedim içtim ne kusma ne bulantım oldu dün sabah görümcemde ağır bir kahvaltı yaptık onu kustum ondan sonra iflah olmadım ankaraya dönene kadar yoldada kustum malesef. onun dışında iyim çok şükür haftaya perşembe randevumuz var yine tatili henüz bitmeyenlere keyfini çıkarın diyorum güzelce dinlenin
Benim burnumda kuruluktan çatlıyor kulak cubugu ile icine vazelin surcez dimi yanlış birsey yapmiyim:)
canim ikiside cok guzel bende bakmam lazim tatil düşünmüyordum ama italya ya gidicez sanirim pazartesi belli olacak gerci ben yatarim odada kizimla esim girer :)
iyiyiz canım sen nasılsın ben portakal göremedim ama sol tarafta benim bebis sola yatamıyorum benim randevum 15 temmuz cinsiyet inşallah o zaman belli olacak
Eline gelmiyormü böyle portakal gibi büyüklükte sabah ilk kalktığında bak belli olur . Ben diğer yavrularimda 12 haftalik tutardik severdik eşimle resmen çadır gibi kalkardi olduğu yer bu bebisde şimdilik bişi yok biraz gobeklenmisim sanırım belli olmucak bu defa
Kızlar herkese selam. Şükürler olsun evime kavuştum. Az önce gelfik. İnsanın evi gibisi yok gercekten. Kızlar benım ıki gundur çok tuhaf bır şekilde midem bulanıyor. Şuandada öyle. Korkuyorum bır sıkıntı olurmuki. Çok berbat bır bulantı. Hiç olmamıştı daha önce. Ne yapsamm ıyı gelır bulantıya