2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyiyiz canım sen nasılsın ben portakal göremedim ama sol tarafta benim bebis sola yatamıyorum benim randevum 15 temmuz cinsiyet inşallah o zaman belli olacak

güle güle giyi tatlımm sende hamile mayosu bakıyorum birde karnım açık olmayacak şekilde mankenler gibi bikini felan takılamam :)

Sen yine bikini giyilebilecek bir yere gidiyorsun ona sevin.

Benim über zeki kocacığım bir ilçe uzaklıktaki kayak merkezine rezervasyon yapmış yaz günü. Bugün öğrendim. Sürpriz yaptı sözde. Sebep? Biz daha önce orada romantik bir kış tatili geçirmiştik, onu tekerrür edecekmiş romantizmi batasıca.
Söylediğinden beri gülüyorum.

cok iyi ya cok güldüm Allahta seni güldürsün☺☺

Ya ben de hiçbir hormon degisikligi yok. Hatta bipolar yüzünden cok kötü geçiricem sandim ama mesela dedemiz vefat etmek uzere ( yani boyle dediler başında yasin okuyolarmis)) haber vercekler ona göre yola cikcaz. Eskiden cenazenin ce sini duysam bunalim olurdum simdi acaba bi tepsi tatli yapip mi gitsem diom. Ayarlarim bozuldu. 2 haftadir da bebisi gormuom orda mi deil mi anlamiyoruumm

hmmm ilginc canım ben ya çok gülüyorum yada acayip duygusallaşıyorum bebisin iyidir merak etme

Bir Zaman'lar hamilelik takviminde 4 hafta yazıyordu şimdi 14. 24,34 derken bi bakıcaz Melek'lerimiz kucaklarımızda

Valla zaman gectikce heyecan artiyor. Ben haftaya persembe detayli ultrasona giricem sacma sapan sebepten. Insallah bari cinsiyetini görürüm :))) kiyafet almalarimiz ne zaman baslicak acabaaa

Valla zaman gectikce heyecan artiyor. Ben haftaya persembe detayli ultrasona giricem sacma sapan sebepten. Insallah bari cinsiyetini görürüm :))) kiyafet almalarimiz ne zaman baslicak acabaaa
Aaaa hayırdır neden gireceksin. Bana erkek tahmin etti doktor ama iki hafa sonra randevumda belki kesin çıkar. Kız olursa kızımın bir dünya bebeklik kıyafeti var hiç bişey almam. Erkek olursa da içine zıbın olarak uçuk pembeler giyecek sanırım :) gerçi kızımda pembeden çok beyaz almıştım :)

Kulak çubuğuyla,benım eskıden çok çatlar kanardı kuruluktan,öyle yapardım
Benim burnumda kuruluktan çatlıyor kulak cubugu ile icine vazelin surcez dimi yanlış birsey yapmiyim:)

canim ikiside cok guzel bende bakmam lazim tatil düşünmüyordum ama italya ya gidicez sanirim pazartesi belli olacak gerci ben yatarim odada kizimla esim girer :)

halla kusuyormusun benim bulantilarim gecti allaha sukur bayramda bol bol yedim yemek gibi guzel sey mi var :)

Evet evet doğru ama bı anda çok sürme canım belkı hoşlanmaz rahatsız olursun

iyiyiz canım sen nasılsın ben portakal göremedim ama sol tarafta benim bebis sola yatamıyorum benim randevum 15 temmuz cinsiyet inşallah o zaman belli olacak
Eline gelmiyormü böyle portakal gibi büyüklükte sabah ilk kalktığında bak belli olur . Ben diğer yavrularimda 12 haftalik tutardik severdik eşimle resmen çadır gibi kalkardi olduğu yer bu bebisde şimdilik bişi yok biraz gobeklenmisim sanırım belli olmucak bu defa

Kızlar herkese selam. Şükürler olsun evime kavuştum. Az önce gelfik. İnsanın evi gibisi yok gercekten. Kızlar benım ıki gundur çok tuhaf bır şekilde midem bulanıyor. Şuandada öyle. Korkuyorum bır sıkıntı olurmuki. Çok berbat bır bulantı. Hiç olmamıştı daha önce. Ne yapsamm ıyı gelır bulantıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…