Ilk defa bır tatıl bana bu kadar uzun geldi. Kontrolum pazartesı gunu. Bıran önce dönmek için sabırsızlanıyordum. İnşallah bebegımdede bendede bır sıkıntı çıkmaz kızlar ıkılı testımde var daha. Dua beklıyorum hrpınızden.
Sen yine bikini giyilebilecek bir yere gidiyorsun ona sevin.
Benim über zeki kocacığım bir ilçe uzaklıktaki kayak merkezine rezervasyon yapmış yaz günü. Bugün öğrendim. Sürpriz yaptı sözde. Sebep? Biz daha önce orada romantik bir kış tatili geçirmiştik, onu tekerrür edecekmiş romantizmi batasıca.
Söylediğinden beri gülüyorum.
Eline gelmiyormü böyle portakal gibi büyüklükte sabah ilk kalktığında bak belli olur . Ben diğer yavrularimda 12 haftalik tutardik severdik eşimle resmen çadır gibi kalkardi olduğu yer bu bebisde şimdilik bişi yok biraz gobeklenmisim sanırım belli olmucak bu defa
Evet zor olacak ama mecbur deniycem kuduru ici ve catladi sanirim cok tskr ettim
canim benim iki guj önce oldu sol tarafimda sislik portakal gibi bebek dedim sonra sag tarafımda oldu bi sonraki gün:) anlamadim ne tarafta şimdi
Canım hosgeldin evine , ev gibisi varmı yaaa....Rabbimin izniyle tabiki güzel haberle gelecen dr dan inşallah ..cinsiyette öğrenirsin hem .etiketle beni unutma bakkk
Ilk defa bır tatıl bana bu kadar uzun geldi. Kontrolum pazartesı gunu. Bıran önce dönmek için sabırsızlanıyordum. İnşallah bebegımdede bendede bır sıkıntı çıkmaz kızlar ıkılı testımde var daha. Dua beklıyorum hrpınızden.
Aaaa hayırdır neden gireceksin. Bana erkek tahmin etti doktor ama iki hafa sonra randevumda belki kesin çıkar. Kız olursa kızımın bir dünya bebeklik kıyafeti var hiç bişey almam. Erkek olursa da içine zıbın olarak uçuk pembeler giyecek sanırım :) gerçi kızımda pembeden çok beyaz almıştım :)
Ay dedi ki ikili test yapilacak. Biz de esimle karsiyiz. Ben zaten özel eğitim ogretmeniyim. Bebek hayatimi tehdit etmediği surece kurtaj söz konusu olamaz. Bilmek de hic lüzumu yok sonuc kesin bile verilmiyoken. Doktor o zaman detayliya gir dedi. Neden dedim. Oyle bi bakmis oluruz dedi dedim Sirf para icin oldugunu düşünüyoruz. 275 tl. 5.ayda bidaha giricem rutin olanina bide. Cok kizdim ama doktor aramaya usendigimden vazgecemedim. Doktorum iyi de hastane politikasi igrenc.
canim doktorumuz kiza benziyor dedi benziyor demesi soru işareti:) ne tarafa yatarsam o taraf siislik oluyordu demek bebekmis :) senin belli mi cinsiyet
Bazen bagirsak hareketleri gibi birseyler hissediyorum bebek olabilirmis birde sislik oluyor bi tarafimda portakal büyüklüğünde onun disinda henuz birsey yok :)
Ay dedi ki ikili test yapilacak. Biz de esimle karsiyiz. Ben zaten özel eğitim ogretmeniyim. Bebek hayatimi tehdit etmediği surece kurtaj söz konusu olamaz. Bilmek de hic lüzumu yok sonuc kesin bile verilmiyoken. Doktor o zaman detayliya gir dedi. Neden dedim. Oyle bi bakmis oluruz dedi dedim Sirf para icin oldugunu düşünüyoruz. 275 tl. 5.ayda bidaha giricem rutin olanina bide. Cok kizdim ama doktor aramaya usendigimden vazgecemedim. Doktorum iyi de hastane politikasi igrenc.
Canım hosgeldin evine , ev gibisi varmı yaaa....Rabbimin izniyle tabiki güzel haberle gelecen dr dan inşallah ..cinsiyette öğrenirsin hem .etiketle beni unutma bakkk
biz oğlumuz olursa ismini bulduk kızlar Onur koyacağız adını hem anlamı güzel hemde icinde nur var kızımız olur sa seçeneğim çok Deren Damlanur Cemre Mira varda var
Herkese günaydınlar bayram bitti ama benim tatil devam yıllık izindeyim istanbulda ailemin yanındayım bu cuma kardeşim evleniyo tatilimi sakin ama yorucu geçirdim sağolsun yaramaz yeğenlerim halalarını özlemişler hele bide 6 aylık çakır gözlü fıstığım var maşallah tombiş hiç bırakasım gelmedi ama tabi ister istemez yordu da nerdeyse doktora gidecektim kasık ağrısından. İnsanın ailesi gibi var mı allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın ayyyy hormonlar iyice duygusala bağladım