2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ilk defa bır tatıl bana bu kadar uzun geldi. Kontrolum pazartesı gunu. Bıran önce dönmek için sabırsızlanıyordum. İnşallah bebegımdede bendede bır sıkıntı çıkmaz kızlar ıkılı testımde var daha. Dua beklıyorum hrpınızden.

cok iyi ya cok güldüm Allahta seni güldürsün☺☺

Banliydim. Iyiyim sagol, 30 haziranda doktora gitmisti ve bebis gayet keyifliydi. Minicik elleri ile oynayip alkis ediyordu

Bu ayin 26sinda tekrar randevum var, umarim hersey yolundadir. Sen ne yapiyorsun, bebis nasil?

Canım ya Allah razı olsun akşam akşam iyi güldüm sayende Allah seni de böyle güldürsün inşallah

Evet evet doğru ama bı anda çok sürme canım belkı hoşlanmaz rahatsız olursun
Evet zor olacak ama mecbur deniycem kuduru ici ve catladi sanirim cok tskr ettim
canim benim iki guj önce oldu sol tarafimda sislik portakal gibi bebek dedim sonra sag tarafımda oldu bi sonraki gün:) anlamadim ne tarafta şimdi

Evet zor olacak ama mecbur deniycem kuduru ici ve catladi sanirim cok tskr ettim
canim benim iki guj önce oldu sol tarafimda sislik portakal gibi bebek dedim sonra sag tarafımda oldu bi sonraki gün:) anlamadim ne tarafta şimdi
Gezmeye başlamış annesi seninki maşallah ona ....cinsiyet öğrendinmi sen canım

Canım hosgeldin evine , ev gibisi varmı yaaa....Rabbimin izniyle tabiki güzel haberle gelecen dr dan inşallah ..cinsiyette öğrenirsin hem .etiketle beni unutma bakkk

Ay dedi ki ikili test yapilacak. Biz de esimle karsiyiz. Ben zaten özel eğitim ogretmeniyim. Bebek hayatimi tehdit etmediği surece kurtaj söz konusu olamaz. Bilmek de hic lüzumu yok sonuc kesin bile verilmiyoken. Doktor o zaman detayliya gir dedi. Neden dedim. Oyle bi bakmis oluruz dedi dedim Sirf para icin oldugunu düşünüyoruz. 275 tl. 5.ayda bidaha giricem rutin olanina bide. Cok kizdim ama doktor aramaya usendigimden vazgecemedim. Doktorum iyi de hastane politikasi igrenc.

Gezmeye başlamış annesi seninki maşallah ona ....cinsiyet öğrendinmi sen canım
canim doktorumuz kiza benziyor dedi benziyor demesi soru işareti:) ne tarafa yatarsam o taraf siislik oluyordu demek bebekmis :) senin belli mi cinsiyet

Hahaha, eh iste bu siyaset meydanindan dolayi. Ceneyi yine tutamadim :)

Bakiyorum 15 haftaliksin, birseyleri yavas yavas hisetmeye basladinmi?

Bazen bagirsak hareketleri gibi birseyler hissediyorum bebek olabilirmis birde sislik oluyor bi tarafimda portakal büyüklüğünde onun disinda henuz birsey yok :)

Günaydın canım hangi hastaneye gidiyorsun

Banliydim. Iyiyim sagol, 30 haziranda doktora gitmisti ve bebis gayet keyifliydi. Minicik elleri ile oynayip alkis ediyordu

Bu ayin 26sinda tekrar randevum var, umarim hersey yolundadir. Sen ne yapiyorsun, bebis nasil?
aaay maşallah sesin çıkmayınca merak ettim bende aynıyım haftaya cuma cinsiyet ogrenicez inşallah bebis oynak vallahi eller ayaklar popo hic yerinde durmuyo☺

Herkese günaydınlar bayram bitti ama benim tatil devam yıllık izindeyim istanbulda ailemin yanındayım bu cuma kardeşim evleniyo tatilimi sakin ama yorucu geçirdim sağolsun yaramaz yeğenlerim halalarını özlemişler hele bide 6 aylık çakır gözlü fıstığım var maşallah tombiş hiç bırakasım gelmedi ama tabi ister istemez yordu da nerdeyse doktora gidecektim kasık ağrısından. İnsanın ailesi gibi var mı allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın ayyyy hormonlar iyice duygusala bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…