2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
biz oğlumuz olursa ismini bulduk kızlar Onur koyacağız adını hem anlamı güzel hemde icinde nur var kızımız olur sa seçeneğim çok Deren Damlanur Cemre Mira varda var
Deren kizimin adi cok sewiyoruz adini ilk duyanda ney cerenmi desede cok begeniyor anlamida derleyen toplayan demekmis birde kizim 7 yasina giricek 2 3 kez deren duydum kimsede yok

Günaydın canım hangi hastaneye gidiyorsun

Gunaydiiiin.Central hospital figen temelli akin a gidiyorum. Aslinda arkadasim subat ayinda kendisinde sezeryan yapti. Ameliyat esnasinda kanamasi olmus. Ailesine bilgi vermemis. Gec cikarmislar biraz. Sonra da yanina gelmemis. Vucudun kanamaya yatkın deyip gecistirmis. Kendi doktoru hastaneden ayrildiydi son 2 ayda figen hanima gectydi ama muamele bu olmamaliydi. Ben de cok anlasamasam da nedense değiştirmiyorum doktoru.

bende centralde sezeryan olacağım dr.um Bülent Kars o hastaneyle anlasmasi var doktorum mükemmel tavsiye edebilirim

Deren kizimin adi cok sewiyoruz adini ilk duyanda ney cerenmi desede cok begeniyor anlamida derleyen toplayan demekmis birde kizim 7 yasina giricek 2 3 kez deren duydum kimsede yok
benim esimin kizinin ismi Ceren ona da uyumlu olur guzel isim

Merhaba Kozyatağı central hospitalse eğer Cengizhan Kolata var oğlumda takibimi onda yaptırmıştım Boludaydi o zamanlar cok memnundum. Düşünebilirsiniz

Günaaydın.

Biz ayvayı yedik kızlar. Önceki komşunun ahını aldım herhalde.
Üst katı kiraya vermişler. Dün gecenin körüne kadar gürültü. Sabah 6'da gürültüyle uyandık yemin ediyorum. Hâlen devam ediyor. Apartmanda çığlık çığlığa çocuklar koşuyor. Sanırsın at çiftliği.

Önceki komşum dedikoducu falandı ama sessizdi.
Eşim sabah bize de yol gözüküyor herhalde diyor. Evden kaçtı resmen sesten. Of.

Geçmiş olsun canım. Ruhunu ve bedenini yorma.bol su iç

ben 3 ev degistirdim nefret ediyorum duyarsiz gürültülü pis insanlardan Allah yardımcınız olsun yaaa

ben 3 ev degistirdim nefret ediyorum duyarsiz gürültülü pis insanlardan Allah yardımcınız olsun yaaa

Canım sorma ya. Eşim yere bile ayak ucuyla basan bir insan kimse rahatsız olmasın diye. Kapılar çarpıyor, birileri koşuyor durmadan. Hakikaten kötü komşu insanı ev sahibi yapıyor. Ev bakıyorum şimdiden. Merkezi diye buradaydık ama şehir çıkışına doğru siteler daha sakin. Çocuk olsa bu gürültünün içinde düşünemiyorum zira. :/

Merhaba Kozyatağı central hospitalse eğer Cengizhan Kolata var oğlumda takibimi onda yaptırmıştım Boludaydi o zamanlar cok memnundum. Düşünebilirsiniz

Cok teşekkür ederim. Ay malesef bipolar takıntılarimdan biri erkek doktor. Sezeryan olsa bisi demicem ama henuz normal dogum ihtimali varken erkek doktor dusunemiyorum. Cok ciddi takintilarim var. Hele o bacak acma pozisyonuyla ilgili düşündükçe cildircak gibi oluyorum. Dogumun sancisini unuturum ama benim beynim bu tarzda bana rahatsizlik veren seyleri unutmuyor malesef. Ustune bi suru depresan kullanmak zorunda kaliyorum.

bende centralde sezeryan olacağım dr.um Bülent Kars o hastaneyle anlasmasi var doktorum mükemmel tavsiye edebilirim

Erkek doktor takintimi yazdim simdi ama şu anlasmali doktor olayi güzelmis. Oluyor mu öyle genelde. Ay bide diorm ayni hastanede doktor degistirsem bana trip yaparlar mi

bizde o tip insanlar yuzunden ev sahibi olduk buradaki komsular iyi sakin yarisi artvinli yarisi erzurumlu herkes akraba gibi benide benimsediler sağolsunlar inşallah gönlüne gore bir ev bulursun

Erkek doktor takintimi yazdim simdi ama şu anlasmali doktor olayi güzelmis. Oluyor mu öyle genelde. Ay bide diorm ayni hastanede doktor degistirsem bana trip yaparlar mi
yooo yapmazlar tercih senin baska bayan doktor talep et bende bayan doktor takıntılıyim dişcide bile erkek doktor tercih ederim kadin doktorların duyarsizligi beni cileden çıkarıyor

bizde o tip insanlar yuzunden ev sahibi olduk buradaki komsular iyi sakin yarisi artvinli yarisi erzurumlu herkes akraba gibi benide benimsediler sağolsunlar inşallah gönlüne gore bir ev bulursun

Ay Artvin'liler benim hemsehrilerim canlarım ya. <3 Buradan ev almayı hiç istemiyordum. Şimdi şimdi böyle komşular gördükçe aklıma yattı. İzmir'de hiç böyle problem yoktu ya. Evimi özlettiler yemin ediyorum. İnşallah kuzum. Bebek hazırlığı başlamadan hallederiz.

yooo yapmazlar tercih senin baska bayan doktor talep et bende bayan doktor takıntılıyim dişcide bile erkek doktor tercih ederim kadin doktorların duyarsizligi beni cileden çıkarıyor

Aynen benim de kadın doktorlara özellikle jinekologlara garezim var. Bi' tanesinin muayenesi yüzünden 1 yıl jinekologa gitmedim. Erkekler daha anlayışlı. Incitmekten cekiniyorlar. Daha dikkatliler.

Selam herkese nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı? Ben sırt üstü yatarken 2 sefer kaydığını hissettim ay çok değişik bir duyguydu ya 5 yıl aradan sonra tekrar aynı duyguları yaşamak çok güzel

bu mesajini dün kaçırmışım yaa dağ ve orman havasıda iyidir bol bol oxijen sana ohh mis

Kayma islemini ben kizimda 20 haftaliktab sonra hissetmissim bu haftalarda kayma oluyormu cunku bir gun sag bi gun sol tarafim sis oluyor karnimda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…