2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim de pazartesi kontrolüm 2 li test de yapılacak çoğu kişinin aynı tarih galiba haberleşiriz artık canlarım 12+4 oluyorum cinsiyet söyler mi acaba rüyalarımda hep erkek görüyorum önceki gün düşük yaptığımı gördüm psikolojimi alt üst etti bu çocuk benim ya sabahları benim de sol kasıkta şişlik oluyor tam sırt üstü yatarken ben de korkuyordum niye böyle oluyor diye bir de kasığımın alt taraflarına fırça sürüyorlarmış gibi gıdıklanma oluyor 1 haftadır hareketleri mi acaba bebişin?

Kayma islemini ben kizimda 20 haftaliktab sonra hissetmissim bu haftalarda kayma oluyormu cunku bir gun sag bi gun sol tarafim sis oluyor karnimda :)
Ay oldu canım soldan sağa anlık kaydı. şişlik bende şöyle zaten göbek vardı o nedenle karnım büyüdü biraz bütün olarak saga yada sola yatınca hepsi o tarafa devrilio ama tek taraflı şişlik yok.

Benimde karnim vardi sabah kangi tarafima yatıyorsam sag veya sol sirt ustu duruyorum bi taraf sis oluyor yakinda anlariz

2.trimester hani daha rahat olacaktibaşım ağrıyor,yorgunum dışarı çıkmayı bile canım istemiyor:s

B bugza bugün nasilsin canım
>>>>>>>hassas anne adayları devamını okumasın lutfen can sıkıcı cunku<<<<<
mavilim sagol canım cok dusuncelisin. aklına geldim ve beni merak edip sormussun. tesekkur ederim. cok duygusal ve aglak durumdayım. benı sorman cok duygulandırdı beni. gözlerim doldu.
hele Deniz'in babasıyla yol ayrımındayken daha cok etkiledi. persembe gunu evden ayrıldı. nerde kalıyor bilmiyorum. ben de annemlere geldim. babamla konustum durumun ciddiyetini. ayrılmak istediğimi soyledim. sagolsun hep kararlarımın arkasında oldular 38 yıldır. evlenirken ıstememişlerdi ama ben istiyorum diye kabul ettiler.simdi de sen bilirsin kızım biz varız yanında dediler.
yalnız kalmamı istemiolar esyalarını al gel doguma kadar burda kalmamı istiyorlar. evde tansiyonun düser,dusta bayırlırsın vs diye ısrarcılar.haklılar da. ben de yalnız kalmak istemiorum arada gider ustbas degişir gelirim artık.zaten yaz. okul acılana kadar idare ederim.
ekim'de 1 yılımız dolacak ve anlaşmalı boşanma davası acacağım. sadece Deniz'in masraflarını biraz ustlenmesini bekliyorum. onun dısında cok sukur herseyin altından kalkarım maddi olarak.
babasız cocuk buyutmek cok zor elbette,ayrı ebeveynlerin cocuklarındaki sorunları okuldaki problemlerini yıllardır gozlemliyorum ama aynı evde olmamız beni cok etkiliyor ve bu Deniz'i de etkiliyor. dogana kadar aynı ortamda olmak istemiyorum. cok kırıldım. cocugum için bile olsa dayanacak gucu bulamıyorum kendimde.
okumaya devam edip morali bozulan varsa kusura bakmasın baştan uyarmıstım.
genel olarak iyiyiz aglama zırlama krizleri yasamıyorum. aileme anlatırken biraz agladım sadece.
aksamustu pazara cıkıcaz. sabah 2 saate yakın yuruyus yaptım cok ıyı geldi.1.8 kg aldım 12+3teyim
pazartesi ikili testim var. testlerle ılgılı fikirlerimi biliyorsunuz. insallah saglıklı devam eder hersey.

Dön ve şans ver demeyeceğim.
Kendin için en doğru olanı içinde yaşayan olarak sen biliyorsun kuzum. Ayrıca bir çocuğun yolunda gitmeyen bir evlilik içinde büyümesinden ise yalnız ve mutlu bir ebeveynle büyümesini doğru buluyorum. Deniz sağlıkla gelirse, bu duruma yaşantısının en başından başlayacağı için alışık ve daha şanslı olacak açıkçası. Tonton birer anneanne ve dede de cabası. Boşanma konusunda kararlıysan uzatma Bugza. Bu durumdan yüz bulabilir. Adli tatil engel olur mu bilmiyorum. Dilekçeni ver yine de. Zaten ekime kadar ancak dava sırası verilir.
Çocuğunun hakkı olanı da al tabiî. Baba olduğunu anlasın bir nebze.
Bu dönemde kulaklarını tıka bolca.

Ya ben de persembe günü girecegim rekli ultrasona acaba cinsiyeti ogrenilir mi hakkaten yaaa. Acayip merak icindeyim. Ay belli olsa da alisverise baslasak

Ya kızlar ben bebeği hiç hissetmiyorum. Ikinci trimester'a da zıpkın gibi girdim açıkçası. Az önce cam kapı sildim. Kasılmalar da geçti. Sabah uzun süre aç kalınca mide bulantısı oluyor hafif. O da yemek yiyince geçiyor. Çocuğa dair gram tepkime yok. Sanki hamile değilim o derece. Ufak ufak tırsıyorum. Pazartesi gelse de bir gitseydim ya ben de.

canım ailenin arkanda olmasi muhtesem, iyi bir aileye sahipsin cok şükür... ikili testinde iyi çıkar umarım sen güçlü bi kadınsın belli ki seni takdir ediyorum ayrilmanizi tabi ki istemem ama sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle olsun bebegin ve senin icin hakkinda hayırlısi olsun ne zaman istersen özelden de yazabilirsin iyi ol bebeginin sana ihtiyacı var

Canım inşallah senın ve denız için Herşeyin en Hayırlısı olur,hele ki böyle bi zamanda emınım daha zordur bu süreç.keşke hersey düzelecek olsa en iyisi olur.
sana tavsıyem dılekçeyı vermeden önce avukata danış,çünkü dılekceyı ılk verenın kım oldugu bıle,mahkemenın maddi olan konularını etkılıyo,eşinle maddi problemler yaşadığını daha önce yazdığın için söylüyorum
Yakın bı zamanda kuzenım boşandı,bızı dınlemedı avukat tutmadı anlaşmalı boşanıyoruz dedi,o an öyle bışey ımzalamış ki ortak evlerı satılıp adamın tüm borcu ödenıp kalan para ıkıye bölünecek.ama borcun nekadar oldugu yazılmamış,adamın çalıştığı iş yeride Arkadaşı yanı içerden cektıgı avansları mıslıyle gosterıyolar,kısacası bızım kuzene 5 Kuruş kalmıycak
Çocuğun nafakası ıçınde okul bıtene kadar Yazılmış hangı okul yok,adamda gecen ay lıse bıttı dıye nafakada vermıyo.
Senı daha sıkmak ıstemem sadece daha da hassas olduğun bu dönemde hukuki destek al ki zarara uğrama

Canım benım haberım yoktu bu olanlardan. Gercekten ne dıyecegımı bılemıyorum. Sadece üzülme demek gelıyor çünkü zor bır durum. Allah yardımcın olsun. İnşallah barısırsınız. Neden ayrılma noktasına geldınız. Benım konudan haberım yok. Anlattıysanda ben görmedım. Anlatmak ıstersen dınlerım. Şükürki meslegın var. Enazından heryerde ayakta kalırsın. Allah yardımcın olsun.

Canım ne derece tartistiniz bilmiyorum ama çok üzüldüm ...lütfen kendini üzme esin yanlisini anliyacaktir ozamana kadar sende sabır et canım, insan kolay yuva kurmuyor ama çok çabuk yıkılıyor, iyi düşün canım ....bi şans verin birbirinize ki sonradan pişman olmayasin .çocuklar evde baba bekler baba ister yani bilmiyorum yani evladını icin dene canım .ha baktın olmuyor bebeğin ufak ken boşanmaya dusunebilirsin ama şimdi ani karar verme canım ..kendini üzme bebegini strese sokma dikkat et kendine canım

OTE="daffodilays, post:7, member: 762362"]Ya ben de hiçbir hormon degisikligi yok. Hatta bipolar yüzünden cok kötü geçirindim ama mesela dedemiz vefat etmek uzere ( yani boyle dediler başında yasin okuyolarmis)) haber vercekler ona göre yola cikcaz. Eskiden cenazenin ce sini duysam bunalim olurdum simdi acaba bi tepsi tatli yapip mi gitsem diom. Ayarlarim bozuldu. 2 haftadir da bebisi gormuom orda mi deil mi anlamiyoruumm[/QUOTE]
Tatlı kısmına koptum canım hakkaten tüm dünyamız oldu bebişler bende salı günü gelse de görsem diyom sağlıkla büyüsünler inşallah

Kızlar karnınızın şekli normalmi yoksa çıkmaya baslafımı. Ben kılolu ve göbekli oldugum için henuz bişey anlayamadım. :)

B bugza sana nerde olduğunu bile bildirmeden giden biri için evi beklemek mantıksız olur canım kusura bakma ama yapıcı konuşmak mantıksız geliyor eşin olacak adam tüm köprüleri yakıp gitmişken sende dönme arkana hayat artık senin ve evladının rabbim inşallah sağlıcakla kucağına alacağın hayırlı evlat nasip etsin

Oha yeminlen ayni seyi söylüyorum gunlerdir. Hicbisiyim yok 12 haftam doldugundan beri. Kasilma vs. Bugun cenazedeyiz sacma sapan yerlerde oturdum kasilmam oldu acayip ama hiic karnimda bebek var hissim yok. Persembe ultrasonu acaip sabirsizlikla bekliyorummm

Dusuk tehdidi olup progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksiniz acaba?

Ayakta 5-6 dk kalayim,10 adim atayim direk ozel bolgemde baski hissediyorum,sanki birsey cikacakmis gibi.. karnim tas gibi oluyor uzaniyorum geciyor.

Bu ne zamana kadar boyle gider ki ya 16 aylik kizim da var ilgi bekliyor.

Hemen hemen bende de aynı şey oluyor normalde kontrole Çarşamba gidecektim ama pazartesiye çekmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…