Benim bile çıktı ama kilo aldım ben ondan yine de Bi hamile şekli var o yüzden gören soruyorKızlar karnınızın şekli normalmi yoksa çıkmaya baslafımı. Ben kılolu ve göbekli oldugum için henuz bişey anlayamadım. :)
Bende pazartesi gidecegim. Hayirli haberlerle insallah.Hemen hemen bende de aynı şey oluyor normalde kontrole Çarşamba gidecektim ama pazartesiye çekmeye karar verdim
İnşallah bebişlerimiz büyümüştür biraz daha inşallah sağlıcakla bizimle beraberdir özledim fasulyemiBende pazartesi gidecegim. Hayirli haberlerle insallah.
Bu hassas dönemde bide böyle bir durum olması gerçekten çok üzücü ama acil karar vermeyin derim.yaşayan bilir tabiki ama Zaman vermek de bir süre iyi olur onun da düşünmesine sebep olur belki>>>>>>>hassas anne adayları devamını okumasın lutfen can sıkıcı cunku<<<<<
mavilim sagol canım cok dusuncelisin. aklına geldim ve beni merak edip sormussun. tesekkur ederim. cok duygusal ve aglak durumdayım. benı sorman cok duygulandırdı beni. gözlerim doldu.
hele Deniz'in babasıyla yol ayrımındayken daha cok etkiledi. persembe gunu evden ayrıldı. nerde kalıyor bilmiyorum. ben de annemlere geldim. babamla konustum durumun ciddiyetini. ayrılmak istediğimi soyledim. sagolsun hep kararlarımın arkasında oldular 38 yıldır. evlenirken ıstememişlerdi ama ben istiyorum diye kabul ettiler.simdi de sen bilirsin kızım biz varız yanında dediler.
yalnız kalmamı istemiolar esyalarını al gel doguma kadar burda kalmamı istiyorlar. evde tansiyonun düser,dusta bayırlırsın vs diye ısrarcılar.haklılar da. ben de yalnız kalmak istemiorum arada gider ustbas degişir gelirim artık.zaten yaz. okul acılana kadar idare ederim.
ekim'de 1 yılımız dolacak ve anlaşmalı boşanma davası acacağım. sadece Deniz'in masraflarını biraz ustlenmesini bekliyorum. onun dısında cok sukur herseyin altından kalkarım maddi olarak.
babasız cocuk buyutmek cok zor elbette,ayrı ebeveynlerin cocuklarındaki sorunları okuldaki problemlerini yıllardır gozlemliyorum ama aynı evde olmamız beni cok etkiliyor ve bu Deniz'i de etkiliyor. dogana kadar aynı ortamda olmak istemiyorum. cok kırıldım. cocugum için bile olsa dayanacak gucu bulamıyorum kendimde.
okumaya devam edip morali bozulan varsa kusura bakmasın baştan uyarmıstım.
genel olarak iyiyiz aglama zırlama krizleri yasamıyorum. aileme anlatırken biraz agladım sadece.
aksamustu pazara cıkıcaz. sabah 2 saate yakın yuruyus yaptım cok ıyı geldi.1.8 kg aldım 12+3teyim
pazartesi ikili testim var. testlerle ılgılı fikirlerimi biliyorsunuz. insallah saglıklı devam eder hersey.
Ya ben de hissetmiyorum hatta karnım eski haline döndü sanki eşim de öyle diyor hiç bir belirti yok kontrolüm temmuzun 21 de Zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce kış gelsin istiyorum en azından şimdilik temmuzun 21 gelirse iyidirYa kızlar ben bebeği hiç hissetmiyorum. Ikinci trimester'a da zıpkın gibi girdim açıkçası. Az önce cam kapı sildim. Kasılmalar da geçti. Sabah uzun süre aç kalınca mide bulantısı oluyor hafif. O da yemek yiyince geçiyor. Çocuğa dair gram tepkime yok. Sanki hamile değilim o derece. Ufak ufak tırsıyorum. Pazartesi gelse de bir gitseydim ya ben de.
Ben de 15 haftanın içindeyim 16 haftalık olunca kesinleşir büyük ihtimalben dayanamadım ve dün doktora cinsiyete gittim ama benim saf yavrum ayakları uzatmış keyif yapıodu bir türlü dönmedi bize sanki tv izlio gibiydidoktor çok ugraşmadı artık sanırım az daha zamanı var
Ben suan 12+3 teyım.dr um 1 hafta önce kestı,son 1 aydır ıgne oluyodum fıtılemı gecıyım tekrar dedım ona da gerek gormedı,bebek artık plesanta dan beslenıyo dedı,senın kaçıncı haftan ve lekelenmen var mı canımDusuk tehdidi olup progestan kullananlar ne zamana kadar kullanacaksiniz acaba?
Ayakta 5-6 dk kalayim,10 adim atayim direk ozel bolgemde baski hissediyorum,sanki birsey cikacakmis gibi.. karnim tas gibi oluyor uzaniyorum geciyor.
Bu ne zamana kadar boyle gider ki ya16 aylik kizim da var ilgi bekliyor.
Benim de aklımdaydın. Umarım çok yıpranmadan atlatırsın bu dönemi. Senin yaşadığın hayat. İçine girmeden kimse bilemez. Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun. Dualarımdasın canım>>>>>>>hassas anne adayları devamını okumasın lutfen can sıkıcı cunku<<<<<
mavilim sagol canım cok dusuncelisin. aklına geldim ve beni merak edip sormussun. tesekkur ederim. cok duygusal ve aglak durumdayım. benı sorman cok duygulandırdı beni. gözlerim doldu.
hele Deniz'in babasıyla yol ayrımındayken daha cok etkiledi. persembe gunu evden ayrıldı. nerde kalıyor bilmiyorum. ben de annemlere geldim. babamla konustum durumun ciddiyetini. ayrılmak istediğimi soyledim. sagolsun hep kararlarımın arkasında oldular 38 yıldır. evlenirken ıstememişlerdi ama ben istiyorum diye kabul ettiler.simdi de sen bilirsin kızım biz varız yanında dediler.
yalnız kalmamı istemiolar esyalarını al gel doguma kadar burda kalmamı istiyorlar. evde tansiyonun düser,dusta bayırlırsın vs diye ısrarcılar.haklılar da. ben de yalnız kalmak istemiorum arada gider ustbas degişir gelirim artık.zaten yaz. okul acılana kadar idare ederim.
ekim'de 1 yılımız dolacak ve anlaşmalı boşanma davası acacağım. sadece Deniz'in masraflarını biraz ustlenmesini bekliyorum. onun dısında cok sukur herseyin altından kalkarım maddi olarak.
babasız cocuk buyutmek cok zor elbette,ayrı ebeveynlerin cocuklarındaki sorunları okuldaki problemlerini yıllardır gozlemliyorum ama aynı evde olmamız beni cok etkiliyor ve bu Deniz'i de etkiliyor. dogana kadar aynı ortamda olmak istemiyorum. cok kırıldım. cocugum için bile olsa dayanacak gucu bulamıyorum kendimde.
genel olarak iyiyiz aglama zırlama krizleri yasamıyorum. aileme anlatırken biraz agladım sadece.
aksamustu pazara cıkıcaz. sabah 2 saate yakın yuruyus yaptım cok ıyı geldi.1.8 kg aldım 12+3teyim
pazartesi ikili testim var. testlerle ılgılı fikirlerimi biliyorsunuz. insallah saglıklı devam eder hersey.
Ben 11+5 im. 5-6 gun once yogun kanamayla hastaneye kaldirildim. Hicbir problem yokken. İgne ve ilac verdiler hastanede kaldim..simdi evdeyim sabah aksam progestan iciyorum. Kanamam 1 gunde kesildi lekelenmem de bitti ama yuruyemiyorum altimda cok baski varBen suan 12+3 teyım.dr um 1 hafta önce kestı,son 1 aydır ıgne oluyodum fıtılemı gecıyım tekrar dedım ona da gerek gormedı,bebek artık plesanta dan beslenıyo dedı,senın kaçıncı haftan ve lekelenmen var mı canım
Canım üzüldüm senin için inşallah en az zararla atlatırsınız sen ve deniz bu süreci hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun>>>>>>>hassas anne adayları devamını okumasın lutfen can sıkıcı cunku<<<<<
Canım benım nerdeyse 1 ay lekelenmem oldu,çok çok yoğun degıl ama hergun 1 ped kadar. Ve kırmızı olduğu zamanda oldu ve oncesınde progestan fıtıl kullanmama rağmen 1 ayda ıgnelerı oldum ama ben hamılelıgımın basından Berı yatıyorum hala da yatmaya devam edıyorum.dr um bı 20 gun daha yatmamı ıstıyo yanı kısmetse 4. Ayın sonlarına kadar,sende yatabıldıgın kadar yat,stres yapma ben daha önce düşükte Yaptım onun kanaması farklı bı ped 15 dk dayanmıyor ama Sak'ın yorulmaBen 11+5 im. 5-6 gun once yogun kanamayla hastaneye kaldirildim. Hicbir problem yokken. İgne ve ilac verdiler hastanede kaldim..simdi evdeyim sabah aksam progestan iciyorum. Kanamam 1 gunde kesildi lekelenmem de bitti ama yuruyemiyorum altimda cok baski var
Aynen canım kilolu ve göbekliyim ama 12. haftada bir anda göbüş büyüdü dışardan bakılınca anlaşılıyor :) bende 14 temmuzda yani bu perşembe gidicem inşallah cinsiyeti görürüzKızlar karnınızın şekli normalmi yoksa çıkmaya baslafımı. Ben kılolu ve göbekli oldugum için henuz bişey anlayamadım. :)
Allah sifa versin canimCanım benım nerdeyse 1 ay lekelenmem oldu,çok çok yoğun degıl ama hergun 1 ped kadar. Ve kırmızı olduğu zamanda oldu ve oncesınde progestan fıtıl kullanmama rağmen 1 ayda ıgnelerı oldum ama ben hamılelıgımın basından Berı yatıyorum hala da yatmaya devam edıyorum.dr um bı 20 gun daha yatmamı ıstıyo yanı kısmetse 4. Ayın sonlarına kadar,sende yatabıldıgın kadar yat,stres yapma ben daha önce düşükte Yaptım onun kanaması farklı bı ped 15 dk dayanmıyor ama Sak'ın yorulma
Sağol canım inşallah senınde gecıp bıtmıştır,aslında doktorum 3. Ay bıtınce yanı 13-14 hafta gıbı daha rahatlıycaz demıştı daha önce ama benım 2 düşüğüm olduğu ve tüp bebek olduğu ıcın daha bı temkınlı davranıyor.sana hastaneden su zaman koltrole gel şöyle fılan dıye bılgı verdılermıAllah sifa versin canim
Valla ben yatamiyorum ki 16 aylik kizim var birde.. iste kucagima almiyorum onun disinda gunluk islerime mecbur devam ediyorum.
4 ay yani 16. Haftadan sonra sıkıntı kalmiyormuymus?
Sanırım bana vinsiyet erken daha. Çunku net olmayınca soylemek ıstemıyor doktorlar. Saglıklı oldugunu görelımde önce. Ben en don dokuz hafaya yakındı gördugumde. Çok merak edıyorum nasıl oldugunu. İnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasınAynen canım kilolu ve göbekliyim ama 12. haftada bir anda göbüş büyüdü dışardan bakılınca anlaşılıyor :) bende 14 temmuzda yani bu perşembe gidicem inşallah cinsiyeti görürüz
Canım nasılsın nasıl gıdıyor. Senın mıde bulantın olmamıştı değilmi. Bırde senın karnının ne tarafında şişlik oldu. Benım arkadasın erkek bebeği. Sol tarafı şişmiş onun.
İnsallah canim tesekkurler.Sağol canım inşallah senınde gecıp bıtmıştır,aslında doktorum 3. Ay bıtınce yanı 13-14 hafta gıbı daha rahatlıycaz demıştı daha önce ama benım 2 düşüğüm olduğu ve tüp bebek olduğu ıcın daha bı temkınlı davranıyor.sana hastaneden su zaman koltrole gel şöyle fılan dıye bılgı verdılermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?