2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar karnınızın şekli normalmi yoksa çıkmaya baslafımı. Ben kılolu ve göbekli oldugum için henuz bişey anlayamadım. :)
Benim bile çıktı ama kilo aldım ben ondan yine de Bi hamile şekli var o yüzden gören soruyor

B bugza hakkında hayırlısı olsun ayrılmış bir anne ve babanın çocugu olarak söylüyorum . Benim için zordu herşey . Ama sen güçlü bi kadınsın yani en azından konuşmalarından belli . Evladının arkasında olduktan sonra herşeyi en az zararla atlatırsın diye düşünüyorum . Kolay olmayacak ama inşallah yavrun akıllı saglıklı hayırlı bir evlat olur....

Bu hassas dönemde bide böyle bir durum olması gerçekten çok üzücü ama acil karar vermeyin derim.yaşayan bilir tabiki ama Zaman vermek de bir süre iyi olur onun da düşünmesine sebep olur belki

Ya ben de hissetmiyorum hatta karnım eski haline döndü sanki eşim de öyle diyor hiç bir belirti yok kontrolüm temmuzun 21 de Zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce kış gelsin istiyorum en azından şimdilik temmuzun 21 gelirse iyidir

ben dayanamadım ve dün doktora cinsiyete gittim ama benim saf yavrum ayakları uzatmış keyif yapıodu bir türlü dönmedi bize sanki tv izlio gibiydi doktor çok ugraşmadı artık sanırım az daha zamanı var
Ben de 15 haftanın içindeyim 16 haftalık olunca kesinleşir büyük ihtimal

Ben suan 12+3 teyım.dr um 1 hafta önce kestı,son 1 aydır ıgne oluyodum fıtılemı gecıyım tekrar dedım ona da gerek gormedı,bebek artık plesanta dan beslenıyo dedı,senın kaçıncı haftan ve lekelenmen var mı canım

Benim de aklımdaydın. Umarım çok yıpranmadan atlatırsın bu dönemi. Senin yaşadığın hayat. İçine girmeden kimse bilemez. Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun. Dualarımdasın canım

Ben 11+5 im. 5-6 gun once yogun kanamayla hastaneye kaldirildim. Hicbir problem yokken. İgne ve ilac verdiler hastanede kaldim..simdi evdeyim sabah aksam progestan iciyorum. Kanamam 1 gunde kesildi lekelenmem de bitti ama yuruyemiyorum altimda cok baski var

Canım üzüldüm senin için inşallah en az zararla atlatırsınız sen ve deniz bu süreci hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun

Canım benım nerdeyse 1 ay lekelenmem oldu,çok çok yoğun degıl ama hergun 1 ped kadar. Ve kırmızı olduğu zamanda oldu ve oncesınde progestan fıtıl kullanmama rağmen 1 ayda ıgnelerı oldum ama ben hamılelıgımın basından Berı yatıyorum hala da yatmaya devam edıyorum.dr um bı 20 gun daha yatmamı ıstıyo yanı kısmetse 4. Ayın sonlarına kadar,sende yatabıldıgın kadar yat,stres yapma ben daha önce düşükte Yaptım onun kanaması farklı bı ped 15 dk dayanmıyor ama Sak'ın yorulma

Kızlar karnınızın şekli normalmi yoksa çıkmaya baslafımı. Ben kılolu ve göbekli oldugum için henuz bişey anlayamadım. :)
Aynen canım kilolu ve göbekliyim ama 12. haftada bir anda göbüş büyüdü dışardan bakılınca anlaşılıyor :) bende 14 temmuzda yani bu perşembe gidicem inşallah cinsiyeti görürüz

Allah sifa versin canim
Valla ben yatamiyorum ki 16 aylik kizim var birde.. iste kucagima almiyorum onun disinda gunluk islerime mecbur devam ediyorum.
4 ay yani 16. Haftadan sonra sıkıntı kalmiyormuymus?

Allah sifa versin canim
Valla ben yatamiyorum ki 16 aylik kizim var birde.. iste kucagima almiyorum onun disinda gunluk islerime mecbur devam ediyorum.
4 ay yani 16. Haftadan sonra sıkıntı kalmiyormuymus?
Sağol canım inşallah senınde gecıp bıtmıştır,aslında doktorum 3. Ay bıtınce yanı 13-14 hafta gıbı daha rahatlıycaz demıştı daha önce ama benım 2 düşüğüm olduğu ve tüp bebek olduğu ıcın daha bı temkınlı davranıyor.sana hastaneden su zaman koltrole gel şöyle fılan dıye bılgı verdılermı

B bugza , hakkinda hayirlisi olsun.
Bu surecte bunlari yasiyor olmana cok üzüldüm.
Insallah Deniz ve senin için en guzel sekilde devam eder yasantiniz.
Hayat imtihanlarla dolu malesef. Bu da onlardan biri ve belki de en onemlisi.
Kolayliklar diliyorum, Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Aynen canım kilolu ve göbekliyim ama 12. haftada bir anda göbüş büyüdü dışardan bakılınca anlaşılıyor :) bende 14 temmuzda yani bu perşembe gidicem inşallah cinsiyeti görürüz
Sanırım bana vinsiyet erken daha. Çunku net olmayınca soylemek ıstemıyor doktorlar. Saglıklı oldugunu görelımde önce. Ben en don dokuz hafaya yakındı gördugumde. Çok merak edıyorum nasıl oldugunu. İnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasın

Canım nasılsın nasıl gıdıyor. Senın mıde bulantın olmamıştı değilmi. Bırde senın karnının ne tarafında şişlik oldu. Benım arkadasın erkek bebeği. Sol tarafı şişmiş onun.

İnsallah canim tesekkurler.
Dogumeviydi. Ozele gittim kanama oldugu gun kabul etmediler. Dogumevindede hic ilgilenmediler. Doktorum yoktu pazartesu gelecekmis ona gitcem insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…