- 23 Nisan 2016
- 149
- 176
- 23
- 37
Canım çok teşekkür ederim iyiyiz 1 haftadır da çok rahatız :) cinsiyeti ay sonunda öğreneceğiz inşallah ama ikili test sonucunu aldık sorun yok temiz çıktı çok şükür. Sizler nasılsınız, herşey yolunda mı?SevCan_Bzkrt canim nasilsiniz minnosunu cinsiyetini ogrendinmi tatlim saglikla kalin
ne güzel hayata erken atılmışın, ben 23 de bitirdim zaten mühendislik zor yüksekte yaptım devlette alım çok az ama derece yaptım girdimBen üni bitirdim direk evlendim zaten erken kazanmıştım Üniyi hiç kalmadan bitirdim okurken de formasyonu aldım derken 21 de okul bitiverdi :))) eşimde aynı benim gibi hızlı hızlı okumuş askere gitmiş uzun dönem yapmış olmasına rağmen 25 de oda tamamen herşeyi halletmiş halde işinin başına gelmişti :) kpss hiç denemedim ben eşim başka şehire gidemez kendi işi çünkü özel okullara başvurdum. İlk cevaplar olumsuzdu. Derken Dedem benim düğünümden 1 ay sonra kanser oldu. Bende dedeme torun haber vermek duasını almak istedim :) hemen 2. Ayda hamile kaldım evliliğin ama Dedemin kanseri çok hızlı ilerledi ben haberi almadan bir hafta önce kaybettik dedemi. O kadar iyi bi insandı ki onun duasını almayı çok istemiştim. Derken boşu boşuna hamile kalmış gibi oldum :)) sonra bütün okullar geri dönüş yaptı :) bu sefer de ben sizi istemiyorum dedim ahahahahha :) kızıma ananesi de babannesi de düzenli bakamayacaklarını söylediler ikisinin de hastalıkları var hemde yani adamlar gezme Zaman'ına gelmiş niye evde kalsın ki ben para kazanacam diye. Düzenli bakmadılar ama tabi ki gezmelere giderken hep baktılar destek oldular sağolsunlar :) eşim de bakıcıya tamamen karşıydı bende bırakamazdım zaten durumumuz yerindeyken bırakamadım kızımı. Zaten özel okul koşullarında ağır. Derken dedik ki battı balık yan gider hadi bitane daha olsun :) 3 sene sonra ikisini kreşe okula verir aynı okulda da ben çalışırım diye düşünüyorum şimdilik ilerde ne olur bilemiyorum ama :)
Canım hadi gözün aydın kızını sağ salim kucağına alırsın inşallah, benim öğrenmeme daha çok var ama kız gibi ;-) benim ki değişiyor bi de kıpır kıpır maşallah her gittiğimizde hareketli oluyor, bi tek cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde değişmedi bağdaş kurmuş oturuyor doktor herşeyi yaptı ama yok inat etti sanki kıpırdamadı bana çekecek galibaarkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Yuzunu gördunuzmu hiç. 2017 kız senesı galıba banada kıza benzıyor dedı. Ama bızımkı arkası dönuktu. Yuzunu görmedık. Hayırlı olsun canım. Bacak arasını gördunuzmu pekiarkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Hayırlı olsun ılkmı canımCanım hadi gözün aydın kızını sağ salim kucağına alırsın inşallah, benim öğrenmeme daha çok var ama kız gibi ;-) benim ki değişiyor bi de kıpır kıpır maşallah her gittiğimizde hareketli oluyor, bi tek cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde değişmedi bağdaş kurmuş oturuyor doktor herşeyi yaptı ama yok inat etti sanki kıpırdamadı bana çekecek galiba
Canım ben de senin gibiyim yaa 85 bedenken 95 oldum bi anda büyüdü uç kısımların rengi de koyulaştı iyice, kaşıntı da var beni benden alıyor. Çatlak olamaz inşallah benim biraz zaten vardı derinleşmesinden korkuyorum. Göğüsler için kullanılan yağ felan var mı acabaKızlar göğüs ucum inanılmaz derecede kaşınıyor ve hafif çatladı çok erken değil mi ilk gebeliğim ve birden büyüdüler normal mi
Teşekkür ederim evet ilk Bebek ilk heyacanlar :)Hayırlı olsun ılkmı canım
Kesinlikle kız senesı 2017. Hayırlı olsun ama değişebılır dedı değilmi. Kesın demedı sanırımSelam annişler yine ben :) Kontrolden çıktık bebek 100 gr crl 8.5 cm 2.5 da ayakları olsa 11 cm boyunda vardır dedi , 2.5 hafta önceki kontrolde drum hangi kafayla 15 cm dedi boyuna merak ediyorum veee cinsiyete gelince uzun süre açmadı bacaklarını ayy dedim sallayın sarsın açsın dedim :) Zorla artırdık yüzde 90 kız diyim ama hazırlık yapma kıza belli olmaz değişebilir dedi son anda başka bişeye bakarken açtı yüzde 99 diyim hadi dedi. Yuzustu yatiyorum ben hep bunu sordum bu haftalarda bişi olmaz onun 9 kat koruyucusu var dedi benden haberler böyle herkesin güzel haberlerini bekliyorum
Valla bu ultrasondan ne esim ne de bn bisey anlamadik net gormedikki doktoru dinledim sadeceYuzunu gördunuzmu hiç. 2017 kız senesı galıba banada kıza benzıyor dedı. Ama bızımkı arkası dönuktu. Yuzunu görmedık. Hayırlı olsun canım. Bacak arasını gördunuzmu peki
Baska bır doktora daha gıdecekmısın canımValla bu ultrasondan ne esim ne de bn bisey anlamadik net gormedikki doktoru dinledim sadece
Yok gitmicem doktor cok sukur iyi cnmBaska bır doktora daha gıdecekmısın canım
Yok demez canım niye desin tam tersi seni kazanmak bi daha diğer doktora kaptırmamak için elinden geleni yapar bence :) sen yapılan tüm test sonuçlarını şimdiye kadar olan kontroldeki söylenenleri anlat, aldığın ilaçları felan da söyle.Kızlar ben hafta sonu başka bır doktora daha gıtmek istıyorum. Ne dıyecegım doktora. Yani ilk defa gıdıyorum ya. Sormazmı neeen geldınız kendı doktorunuza gıdın dıye. Ne demem lazım mesela
ugunnıye gıtmıstın canım doktora. Bende gıtmek ıstıyorum baska bıyere ama ne dıyecegımı bılmıyorum doktora. Nıye kendı doktoruna gıtmıyosun derse ne derım.Kızlar doktordan geliyorum ben yine. Hastane rezalet derecede kalabalıktı. Yürüyen merdivenin önünde kuyruk bekledim resmen. Gittim randevu aldığım doktor yerinde yok diye hastanedeki arkadaşım sayesinde başka doktora yönlendirdiler. O da radyolojiye sevketti. Ense tekrar ölçüldü. Kan verdim.
Sadede geliyorum. Bu doktor da ben sormadan %70 erkek dedi. Nasıl olur daha dün doktorum baktı. Kız dedi, dedim. Erken daha ama ben erkek gördüm. Buraya sevkeden doktor baksın bir de dedi tavırlı tavırlı. Perşembe günü tekrar gideceğim. Kafam allak bullak sinirlerim laçka oldu resmen. Öğrenmeyeceğim cinsiyet falan. Ne güzel kız diye alışmıştık biz ya.
Doktora söyledim ben bir krem verdi eczaneden almadım daha alınca yazayım burdan acısı kaçınması geçene kadar günde 1 kere sürersin çok oynamadan uyarmadan dediCanım ben de senin gibiyim yaa 85 bedenken 95 oldum bi anda büyüdü uç kısımların rengi de koyulaştı iyice, kaşıntı da var beni benden alıyor. Çatlak olamaz inşallah benim biraz zaten vardı derinleşmesinden korkuyorum. Göğüsler için kullanılan yağ felan var mı acaba
bu gogus catlagi icin canim doguma kadar surulebilir bebegin emerkende canin acimaz yara olmaz bizler iyiyiz canim sukur 23+2 olduk iyi olmana sevindim benimde gogusler senin gibi 95 oldu kiz bebeklerde gogusler buyurmus benim oglanlarda buyumedi fazla bunda cok buyudu agridi kiz bebekte hormonlar yuksek oldugu icin gogusler buyurmus ne kadar dogru bilmiyorum :))Canım ben de senin gibiyim yaa 85 bedenken 95 oldum bi anda büyüdü uç kısımların rengi de koyulaştı iyice, kaşıntı da var beni benden alıyor. Çatlak olamaz inşallah benim biraz zaten vardı derinleşmesinden korkuyorum. Göğüsler için kullanılan yağ felan var mı acaba
Aaa tamam canım sağolasın iyi olur tabiDoktora söyledim ben bir krem verdi eczaneden almadım daha alınca yazayım burdan acısı kaçınması geçene kadar günde 1 kere sürersin çok oynamadan uyarmadan dedi
ugunnıye gıtmıstın canım doktora. Bende gıtmek ıstıyorum baska bıyere ama ne dıyecegımı bılmıyorum doktora. Nıye kendı doktoruna gıtmıyosun derse ne derım.
B
Ooo çok iyi alayım ben de bundan canım çok sağol. Zaten doktor kıza benziyor dedi çevremdeki insanlar da öyle diyor neye göre dediklerini bilmiyorum amaEki Görüntüle 1857438 bu gogus catlagi icin canim doguma kadar surulebilir bebegin emerkende canin acimaz yara olmaz bizler iyiyiz canim sukur 23+2 olduk iyi olmana sevindim benimde gogusler senin gibi 95 oldu kiz bebeklerde gogusler buyurmus benim oglanlarda buyumedi fazla bunda cok buyudu agridi kiz bebekte hormonlar yuksek oldugu icin gogusler buyurmus ne kadar dogru bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?