2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
SevCan_Bzkrt canim nasilsiniz minnosunu cinsiyetini ogrendinmi tatlim saglikla kalin
Canım çok teşekkür ederim iyiyiz 1 haftadır da çok rahatız :) cinsiyeti ay sonunda öğreneceğiz inşallah ama ikili test sonucunu aldık sorun yok temiz çıktı çok şükür. Sizler nasılsınız, herşey yolunda mı?

ne güzel hayata erken atılmışın, ben 23 de bitirdim zaten mühendislik zor yüksekte yaptım devlette alım çok az ama derece yaptım girdim tabi herşeyin bedeli var bunu için 4 sene bekledim sonra biraz gez toz zor günlerin acısını çıkar keyif yap derken evlendim, ilk bebişimi 12. haftada kaybettim sonra kızım oldu cilveli hatunsonra da bu miniş geldi tabi yaş oldu 36 neyse sağlık olsun napalımdedene de Rabbim rahmet eylesin canım üzüldüm ben hiç o duyguyu yaşamadım ben doğmadan gençken ölmüş ikiside

Canım hadi gözün aydın kızını sağ salim kucağına alırsın inşallah, benim öğrenmeme daha çok var ama kız gibi ;-) benim ki değişiyor bi de kıpır kıpır maşallah her gittiğimizde hareketli oluyor, bi tek cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde değişmedi bağdaş kurmuş oturuyor doktor herşeyi yaptı ama yok inat etti sanki kıpırdamadı bana çekecek galiba

Yuzunu gördunuzmu hiç. 2017 kız senesı galıba banada kıza benzıyor dedı. Ama bızımkı arkası dönuktu. Yuzunu görmedık. Hayırlı olsun canım. Bacak arasını gördunuzmu peki

Hayırlı olsun ılkmı canım

Kızlar göğüs ucum inanılmaz derecede kaşınıyor ve hafif çatladı çok erken değil mi ilk gebeliğim ve birden büyüdüler normal mi
Canım ben de senin gibiyim yaa 85 bedenken 95 oldum bi anda büyüdü uç kısımların rengi de koyulaştı iyice, kaşıntı da var beni benden alıyor. Çatlak olamaz inşallah benim biraz zaten vardı derinleşmesinden korkuyorum. Göğüsler için kullanılan yağ felan var mı acaba

Selam annişler yine ben :) Kontrolden çıktık bebek 100 gr crl 8.5 cm 2.5 da ayakları olsa 11 cm boyunda vardır dedi , 2.5 hafta önceki kontrolde drum hangi kafayla 15 cm dedi boyuna merak ediyorum veee cinsiyete gelince uzun süre açmadı bacaklarını ayy dedim sallayın sarsın açsın dedim :) Zorla artırdık yüzde 90 kız diyim ama hazırlık yapma kıza belli olmaz değişebilir dedi son anda başka bişeye bakarken açtı yüzde 99 diyim hadi dedi. Yuzustu yatiyorum ben hep bunu sordum bu haftalarda bişi olmaz onun 9 kat koruyucusu var dedi benden haberler böyle herkesin güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar ben hafta sonu başka bır doktora daha gıtmek istıyorum. Ne dıyecegım doktora. Yani ilk defa gıdıyorum ya. Sormazmı neeen geldınız kendı doktorunuza gıdın dıye. Ne demem lazım mesela

Kesinlikle kız senesı 2017. Hayırlı olsun ama değişebılır dedı değilmi. Kesın demedı sanırım

Yuzunu gördunuzmu hiç. 2017 kız senesı galıba banada kıza benzıyor dedı. Ama bızımkı arkası dönuktu. Yuzunu görmedık. Hayırlı olsun canım. Bacak arasını gördunuzmu peki
Valla bu ultrasondan ne esim ne de bn bisey anlamadik net gormedikki doktoru dinledim sadece

Kızlar ben hafta sonu başka bır doktora daha gıtmek istıyorum. Ne dıyecegım doktora. Yani ilk defa gıdıyorum ya. Sormazmı neeen geldınız kendı doktorunuza gıdın dıye. Ne demem lazım mesela
Yok demez canım niye desin tam tersi seni kazanmak bi daha diğer doktora kaptırmamak için elinden geleni yapar bence :) sen yapılan tüm test sonuçlarını şimdiye kadar olan kontroldeki söylenenleri anlat, aldığın ilaçları felan da söyle.

ugunnıye gıtmıstın canım doktora. Bende gıtmek ıstıyorum baska bıyere ama ne dıyecegımı bılmıyorum doktora. Nıye kendı doktoruna gıtmıyosun derse ne derım.
B

Doktora söyledim ben bir krem verdi eczaneden almadım daha alınca yazayım burdan acısı kaçınması geçene kadar günde 1 kere sürersin çok oynamadan uyarmadan dedi

bu gogus catlagi icin canim doguma kadar surulebilir bebegin emerkende canin acimaz yara olmaz bizler iyiyiz canim sukur 23+2 olduk iyi olmana sevindim benimde gogusler senin gibi 95 oldu kiz bebeklerde gogusler buyurmus benim oglanlarda buyumedi fazla bunda cok buyudu agridi kiz bebekte hormonlar yuksek oldugu icin gogusler buyurmus ne kadar dogru bilmiyorum :))

ugunnıye gıtmıstın canım doktora. Bende gıtmek ıstıyorum baska bıyere ama ne dıyecegımı bılmıyorum doktora. Nıye kendı doktoruna gıtmıyosun derse ne derım.
B

Ben ikili testi doktorum yapamadığı için gittim. Onun için yeniden ense ölçümü yaptılar. Yo, sanmıyorum öyle desinler. Bana hiçbir şey demediler. Hattâ kendi doktorum gönderdi, alın bu da ölçümü dedim ama onlar yine kendi ölçümünü yaptılar. Hele özellerin umurunda bile olmaz.

Ooo çok iyi alayım ben de bundan canım çok sağol. Zaten doktor kıza benziyor dedi çevremdeki insanlar da öyle diyor neye göre dediklerini bilmiyorum ama eşim de kıza kendini hazırladı ismi bile hazır o derece yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…