Bugün kontrolegidince aynı şeyi ben de düşündüm bi de buradakine de devam edeceğim için asıl doktorum sen değilsin profili çizmek istemedim. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde teyit etmek için o hastaneden başka doktora gitmiştim ilk sonra şehirdışındakine devam ettim o yüzden sistemde gördü bilgilerimi kendi sordu zaten ikinci kontrol mü bu diye yok dedim şehirdışında gitmiştim sıra almak çok zor oluyo sizden dedim. Kan tahlili sorunca da 2 hafta önce yapıldı deyip sonuçları gösterdim telden hastane dr adı kırparak :))Kızlar ben hafta sonu başka bır doktora daha gıtmek istıyorum. Ne dıyecegım doktora. Yani ilk defa gıdıyorum ya. Sormazmı neeen geldınız kendı doktorunuza gıdın dıye. Ne demem lazım mesela
99 diyim yüzde 1 pay bırakiyim kızlar değişebiliyor çünkü hazırlık yapma 1 ay sonra netleşir dediKesinlikle kız senesı 2017. Hayırlı olsun ama değişebılır dedı değilmi. Kesın demedı sanırım
Aynen ben de maltepedeyim. Maltepe park ya da akasyada falan bulusabiliriz. Avm sevmem ama Yaz sicaginda baska care kalmiyor. Ayy hemen ogreniriz cinsiyetleri insallah oncelikleanadolu yakasi olmasi yeterli benim gelebilmem icin canım
Ahahaha alacakaranlik kusagi olmussun kiz Esra. Ben de hamur kizarttim yagda ama hic kabarmiolardi. Incecik bi de yanik gibi oldular. Olsun citir citir olur dedim hep. Ne bicim ruyalarsa!!!!Gunaydin canlar.
Ben hala annemlerdeyim, bugun 7. Evlilik yil donumumuz.
Ve ben sanirim kocamdan cok doktorumu dusundugumden ruyamda kocami terk edip doktorumla evlendigimi gordum
Resmen yasak iliski yasiyorduk ya, hayir bir de ben adamin evindeyken 3 ayri sevgilisi evi basti birini bicakliyordum ki uyandim
Hay psikolojime tukureyim
Insallah guzel seyler dicek dr :))günaydın göbüşlülerbenim randevumda bugün öğleden sonra inşallah güzel haberlerle gelirim belkim cinsiyet tahmini de yapar malum bende öğrenemedim gerçi önemi yok sadece merak benim ki insan cicili biçili şeyleri görünce almak için heves ediyor Rabbimden hayırlısı
Gozun aydin hosgeldinKızlar merhabalar bütün sayfaları okudum tek tek ben de katılayım artık dedim normalde adet tarihime göre 12 +2 yim ama dün kontrolde doktor 13 haftaya uyumlu dedi cinsiyet öğrenemedim daha ikili test için sonuç bekliyorum inşallah iyi çıkar sizler nasılsınız
Sorup durma 16ya kadar bekle icin disin altust olucak her cevapta. Cocuk da etkilenir sen kafayi taktikca.Kızlar doktordan geliyorum ben yine. Hastane rezalet derecede kalabalıktı. Yürüyen merdivenin önünde kuyruk bekledim resmen. Gittim randevu aldığım doktor yerinde yok diye hastanedeki arkadaşım sayesinde başka doktora yönlendirdiler. O da radyolojiye sevketti. Ense tekrar ölçüldü. Kan verdim.
Sadede geliyorum. Bu doktor da ben sormadan %70 erkek dedi. Nasıl olur daha dün doktorum baktı. Kız dedi, dedim. Erken daha ama ben erkek gördüm. Buraya sevkeden doktor baksın bir de dedi tavırlı tavırlı. Perşembe günü tekrar gideceğim. Kafam allak bullak sinirlerim laçka oldu resmen. Öğrenmeyeceğim cinsiyet falan. Ne güzel kız diye alışmıştık biz ya.
Gecmis olsun baya agir geciyor sende. En kisa zamanda normale donmeni diliyorumSelam kizlar. Cinsiyet öğrenenlere hayirli olsun. Berbat ötesi bir bayram geçirdim hala da devam ediyor . serumsuz günüm geçmiyor. İki gün almasam yerde kivraniyorum . kusmaktan bitap düştüm tam iki aydir kusuyorum hal kalmadı bendekizima hic bakamiyorum annem kardeşim olmasa cocuk ac susuz perişan olacak. Tuvalete bile onlar tutuyor midem almiyo hamile değil hastaliga yakalanmış gibiyim.
Mavilinin Dr çok yoğundu istediğim zamana alamadim. eşim il dişina cikmadan dün Kavacikta Nurdan Yücel Sahin e gittim. Kadin Ssvd konusunda isim yapmış. Sanirim bu ihtimali değerlendireceğim. Medistate de yapiyormus genelde dogumlarini. Farkli hastane seçenekleri de var dedi. Cinsiyeti için cokkk erken tabiki dediama ama diyesim geldi de halim yoktu. İki tane 1000 lik serumu da oracikta yedim muayene sonrasi. Saatler surdu. Artik iyi hissetmek istiyorum ya. On gün daha devam edebilir dedi Dr . ve bir hafta geriden geliyor . gelişme geriliği vs olur mu dedim 20. Haftadan sonraki gerilikler dişinda diğerleri geç dollenmedir dedi.
Toksoplazma ve diger rutin kan testleri yapildi. İkili ve diğerlerini yaptirmayacagim sadece down için olduğundan. T
Bende durum budur.
Uclari benim de cok kasiniyor. Icinden derinden kasinio bi de. Ne kadar kasisam tam ulasamiyorum. Hele soldaki deki etti sabahtan beri. Suyla islatiyorum biraz rahatliyor. Kremlere dikkat edin. Sut kanallarini tikayabiliyor en uclarindan emildikleri icin.Kızlar göğüs ucum inanılmaz derecede kaşınıyor ve hafif çatladı çok erken değil mi ilk gebeliğim ve birden büyüdüler normal mi
Gozun aydinMerhaba hanımlar
Biz dr dan geldik ve çok şükür herşey yolunda 3 gün sonra ikili test için gidicem..
Umarım herkes güzel haberlerle döner
Gozun aydin. Brnimki de yuzustu yatiyor ama kiz mi erkek mi belli degil dahaarkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı
Ben de her turly yatiyorum gece biyunca. Uyandigimda sola donuyirum ama uyurken kac sekil degistiriosam hep baska taraftan kalkiyorum. Rahatsiz olmazlar daha bence de. Hele benimkinin rahatsiz olmasi icin on kat yag tabakasini gecmek gerek :)))) bebek derinlerde bi yerde ama nerde acaba :))))Selam annişler yine ben :) Kontrolden çıktık bebek 100 gr crl 8.5 cm 2.5 da ayakları olsa 11 cm boyunda vardır dedi , 2.5 hafta önceki kontrolde drum hangi kafayla 15 cm dedi boyuna merak ediyorum veee cinsiyete gelince uzun süre açmadı bacaklarını ayy dedim sallayın sarsın açsın dedim :) Zorla artırdık yüzde 90 kız diyim ama hazırlık yapma kıza belli olmaz değişebilir dedi son anda başka bişeye bakarken açtı yüzde 99 diyim hadi dedi. Yuzustu yatiyorum ben hep bunu sordum bu haftalarda bişi olmaz onun 9 kat koruyucusu var dedi benden haberler böyle herkesin güzel haberlerini bekliyorum
Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelirsinSelam kizlar. Cinsiyet öğrenenlere hayirli olsun. Berbat ötesi bir bayram geçirdim hala da devam ediyor . serumsuz günüm geçmiyor. İki gün almasam yerde kivraniyorum . kusmaktan bitap düştüm tam iki aydir kusuyorum hal kalmadı bendekizima hic bakamiyorum annem kardeşim olmasa cocuk ac susuz perişan olacak. Tuvalete bile onlar tutuyor midem almiyo hamile değil hastaliga yakalanmış gibiyim.
Mavilinin Dr çok yoğundu istediğim zamana alamadim. eşim il dişina cikmadan dün Kavacikta Nurdan Yücel Sahin e gittim. Kadin Ssvd konusunda isim yapmış. Sanirim bu ihtimali değerlendireceğim. Medistate de yapiyormus genelde dogumlarini. Farkli hastane seçenekleri de var dedi. Cinsiyeti için cokkk erken tabiki dediama ama diyesim geldi de halim yoktu. İki tane 1000 lik serumu da oracikta yedim muayene sonrasi. Saatler surdu. Artik iyi hissetmek istiyorum ya. On gün daha devam edebilir dedi Dr . ve bir hafta geriden geliyor . gelişme geriliği vs olur mu dedim 20. Haftadan sonraki gerilikler dişinda diğerleri geç dollenmedir dedi.
Toksoplazma ve diger rutin kan testleri yapildi. İkili ve diğerlerini yaptirmayacagim sadece down için olduğundan. T
Bende durum budur.
Canım sana özel medaj atmak ıstedım ama kapalı galıbaEki Görüntüle 1857438 bu gogus catlagi icin canim doguma kadar surulebilir bebegin emerkende canin acimaz yara olmaz bizler iyiyiz canim sukur 23+2 olduk iyi olmana sevindim benimde gogusler senin gibi 95 oldu kiz bebeklerde gogusler buyurmus benim oglanlarda buyumedi fazla bunda cok buyudu agridi kiz bebekte hormonlar yuksek oldugu icin gogusler buyurmus ne kadar dogru bilmiyorum :))
Hadi gözün aydın canım. Darısı bize inşallahSelam annişler yine ben :) Kontrolden çıktık bebek 100 gr crl 8.5 cm 2.5 da ayakları olsa 11 cm boyunda vardır dedi , 2.5 hafta önceki kontrolde drum hangi kafayla 15 cm dedi boyuna merak ediyorum veee cinsiyete gelince uzun süre açmadı bacaklarını ayy dedim sallayın sarsın açsın dedim :) Zorla artırdık yüzde 90 kız diyim ama hazırlık yapma kıza belli olmaz değişebilir dedi son anda başka bişeye bakarken açtı yüzde 99 diyim hadi dedi. Yuzustu yatiyorum ben hep bunu sordum bu haftalarda bişi olmaz onun 9 kat koruyucusu var dedi benden haberler böyle herkesin güzel haberlerini bekliyorum
Selam annişler yine ben :) Kontrolden çıktık bebek 100 gr crl 8.5 cm 2.5 da ayakları olsa 11 cm boyunda vardır dedi , 2.5 hafta önceki kontrolde drum hangi kafayla 15 cm dedi boyuna merak ediyorum veee cinsiyete gelince uzun süre açmadı bacaklarını ayy dedim sallayın sarsın açsın dedim :) Zorla artırdık yüzde 90 kız diyim ama hazırlık yapma kıza belli olmaz değişebilir dedi son anda başka bişeye bakarken açtı yüzde 99 diyim hadi dedi. Yuzustu yatiyorum ben hep bunu sordum bu haftalarda bişi olmaz onun 9 kat koruyucusu var dedi benden haberler böyle herkesin güzel haberlerini bekliyorum
Hahahaha o kalın yağ tabakasından bende de var :)) Hatta dr ilk vajinal bakiyim demişti yok dedim karından bak, karından ultrason buğulu camdan bakar gibi bakmak olur bir de kişiden kişiye değişir kimi zayıf olur rahat görünür kiminin yağ tabakasından zor görünür demişti (laf soktu sanırım) de utanmıştım :))Ahahaha alacakaranlik kusagi olmussun kiz Esra. Ben de hamur kizarttim yagda ama hic kabarmiolardi. Incecik bi de yanik gibi oldular. Olsun citir citir olur dedim hep. Ne bicim ruyalarsa!!!!
Insallah guzel seyler dicek dr :))
Gozun aydin hosgeldin
Sorup durma 16ya kadar bekle icin disin altust olucak her cevapta. Cocuk da etkilenir sen kafayi taktikca.
Gecmis olsun baya agir geciyor sende. En kisa zamanda normale donmeni diliyorum
Uclari benim de cok kasiniyor. Icinden derinden kasinio bi de. Ne kadar kasisam tam ulasamiyorum. Hele soldaki deki etti sabahtan beri. Suyla islatiyorum biraz rahatliyor. Kremlere dikkat edin. Sut kanallarini tikayabiliyor en uclarindan emildikleri icin.
Gozun aydin
Gozun aydin. Brnimki de yuzustu yatiyor ama kiz mi erkek mi belli degil daha
Ben de her turly yatiyorum gece biyunca. Uyandigimda sola donuyirum ama uyurken kac sekil degistiriosam hep baska taraftan kalkiyorum. Rahatsiz olmazlar daha bence de. Hele benimkinin rahatsiz olmasi icin on kat yag tabakasini gecmek gerek :)))) bebek derinlerde bi yerde ama nerde acaba :))))
benim dr dan bahsediyosun dimi canım evet aşırı yogun bi doktor 4 arkadasim daha aradi onumuzdeki aya alabilmisler inşallah senin doktorunda iyidir canım medistate dd iyi bi hastaneymis
Aayy asli evet okurken düşündüm ama ben günlerdir tek kelime yazmadim. Çok kötüyüm . nasilsin nasil geçti bayramin ?kızlar merhaba.ben küstüm sizlere uzun zamandır yazamıyorum hiç beni merak eden olmamış
Napalim biz de sisman hamile kaldikHahahaha o kalın yağ tabakasından bende de var :)) Hatta dr ilk vajinal bakiyim demişti yok dedim karından bak, karından ultrason buğulu camdan bakar gibi bakmak olur bir de kişiden kişiye değişir kimi zayıf olur rahat görünür kiminin yağ tabakasından zor görünür demişti (laf soktu sanırım) de utanmıştım :))
Yok kiz pms gecti. Bi daha okuyayim ben bi dur. Bi yandan 101 oynuyorum da
aaayy Can'ım Allah kolaylık versin sana da okudum.inşallah bir an önce toplarsın kendini.bende iyi Can'ım tatildeydim.talihsiz bir olay yaşadım.benim küçük kızıma motorsiklet çarptı.Allah tan hızlı değildi.kızımda birşey olmadı ama çok korktu.eşim de o panikle Ada'mı yumrukladı.ortalık karıştı.neyseki önemli birşey yok.rabbim beterinden sakınsın hepimizin yavrusunuAayy asli evet okurken düşündüm ama ben günlerdir tek kelime yazmadim. Çok kötüyüm . nasilsin nasil geçti bayramin ?
Evet sormamissin hakkaten :)))) okey atarak bittim bu arada :)))
ne güzel hayata erken atılmışın, ben 23 de bitirdim zaten mühendislik zor yüksekte yaptım devlette alım çok az ama derece yaptım girdimtabi herşeyin bedeli var bunu için 4 sene bekledim sonra biraz gez toz zor günlerin acısını çıkar keyif yap derken evlendim, ilk bebişimi 12. haftada kaybettim sonra kızım oldu cilveli hatun sonra da bu miniş geldi tabi yaş oldu 36 neyse sağlık olsun napalım dedene de Rabbim rahmet eylesin canım üzüldüm ben hiç o duyguyu yaşamadım ben doğmadan gençken ölmüş ikiside
Ahahaha alacakaranlik kusagi olmussun kiz Esra. Ben de hamur kizarttim yagda ama hic kabarmiolardi. Incecik bi de yanik gibi oldular. Olsun citir citir olur dedim hep. Ne bicim ruyalarsa!!!!
Insallah guzel seyler dicek dr :))
Gozun aydin hosgeldin
Sorup durma 16ya kadar bekle icin disin altust olucak her cevapta. Cocuk da etkilenir sen kafayi taktikca.
Gecmis olsun baya agir geciyor sende. En kisa zamanda normale donmeni diliyorum
Uclari benim de cok kasiniyor. Icinden derinden kasinio bi de. Ne kadar kasisam tam ulasamiyorum. Hele soldaki deki etti sabahtan beri. Suyla islatiyorum biraz rahatliyor. Kremlere dikkat edin. Sut kanallarini tikayabiliyor en uclarindan emildikleri icin.
Gozun aydin
Gozun aydin. Brnimki de yuzustu yatiyor ama kiz mi erkek mi belli degil daha
Ben de her turly yatiyorum gece biyunca. Uyandigimda sola donuyirum ama uyurken kac sekil degistiriosam hep baska taraftan kalkiyorum. Rahatsiz olmazlar daha bence de. Hele benimkinin rahatsiz olmasi icin on kat yag tabakasini gecmek gerek :)))) bebek derinlerde bi yerde ama nerde acaba :))))
Ya ben yan tarafimda yatmaya bile korkuyorim ki benim bebiste mühtemelen derinlerde
Kac gündür sirt üstü uyuycam diye uykysuz kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?