2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ben hafta sonu başka bır doktora daha gıtmek istıyorum. Ne dıyecegım doktora. Yani ilk defa gıdıyorum ya. Sormazmı neeen geldınız kendı doktorunuza gıdın dıye. Ne demem lazım mesela
Bugün kontrolegidince aynı şeyi ben de düşündüm bi de buradakine de devam edeceğim için asıl doktorum sen değilsin profili çizmek istemedim. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde teyit etmek için o hastaneden başka doktora gitmiştim ilk sonra şehirdışındakine devam ettim o yüzden sistemde gördü bilgilerimi kendi sordu zaten ikinci kontrol mü bu diye yok dedim şehirdışında gitmiştim sıra almak çok zor oluyo sizden dedim. Kan tahlili sorunca da 2 hafta önce yapıldı deyip sonuçları gösterdim telden hastane dr adı kırparak :))
Kesinlikle kız senesı 2017. Hayırlı olsun ama değişebılır dedı değilmi. Kesın demedı sanırım
99 diyim yüzde 1 pay bırakiyim kızlar değişebiliyor çünkü hazırlık yapma 1 ay sonra netleşir dedi

Ahahaha alacakaranlik kusagi olmussun kiz Esra. Ben de hamur kizarttim yagda ama hic kabarmiolardi. Incecik bi de yanik gibi oldular. Olsun citir citir olur dedim hep. Ne bicim ruyalarsa!!!!
Insallah guzel seyler dicek dr :))
Gozun aydin hosgeldin
Sorup durma 16ya kadar bekle icin disin altust olucak her cevapta. Cocuk da etkilenir sen kafayi taktikca.
Gecmis olsun baya agir geciyor sende. En kisa zamanda normale donmeni diliyorum
Kızlar göğüs ucum inanılmaz derecede kaşınıyor ve hafif çatladı çok erken değil mi ilk gebeliğim ve birden büyüdüler normal mi
Uclari benim de cok kasiniyor. Icinden derinden kasinio bi de. Ne kadar kasisam tam ulasamiyorum. Hele soldaki deki etti sabahtan beri. Suyla islatiyorum biraz rahatliyor. Kremlere dikkat edin. Sut kanallarini tikayabiliyor en uclarindan emildikleri icin.
Merhaba hanımlar
Biz dr dan geldik ve çok şükür herşey yolunda 3 gün sonra ikili test için gidicem..

Umarım herkes güzel haberlerle döner
Gozun aydin
Gozun aydin. Brnimki de yuzustu yatiyor ama kiz mi erkek mi belli degil daha
Ben de her turly yatiyorum gece biyunca. Uyandigimda sola donuyirum ama uyurken kac sekil degistiriosam hep baska taraftan kalkiyorum. Rahatsiz olmazlar daha bence de. Hele benimkinin rahatsiz olmasi icin on kat yag tabakasini gecmek gerek :)))) bebek derinlerde bi yerde ama nerde acaba :))))

Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelirsin

Canım sana özel medaj atmak ıstedım ama kapalı galıba

Hadi gözün aydın canım. Darısı bize inşallah

Maasallahhh cok guzel haberlerr geliyor. Bizden de gelsin insallahh:)

Hahahaha o kalın yağ tabakasından bende de var :)) Hatta dr ilk vajinal bakiyim demişti yok dedim karından bak, karından ultrason buğulu camdan bakar gibi bakmak olur bir de kişiden kişiye değişir kimi zayıf olur rahat görünür kiminin yağ tabakasından zor görünür demişti (laf soktu sanırım) de utanmıştım :))

B bugza pms gözüne mi vurdu senin annem? Sormadım yazıyor orada değil mi?
Zaten bu aralar usg'de bebeği görünce bildiğin mala bağlayıp soracağım her şeyi unutuyorum. Doktorum leb demeden leblebiyi anlamasa öyle mal mal ehehehehe bebek var orada kafasıyla gidip geleceğim.

benim dr dan bahsediyosun dimi canım evet aşırı yogun bi doktor 4 arkadasim daha aradi onumuzdeki aya alabilmisler inşallah senin doktorunda iyidir canım medistate dd iyi bi hastaneymis

Evet canim senin Dr. Zamanim yoktu beklemek için. Kendimi iyi hissedersem biz kez daha deniycem seninkinden almayi. olmazsa bu kadinla devam ederim. Zaten bir ay daha burdayim sonra direk doğuma gelicem.

B bugza sağol canım iyi dileklerin için. Hepimiz saglikla bitiririz inş bu süreci benim için gerçekten çok zor oldu

Napalim biz de sisman hamile kaldik
Yok kiz pms gecti. Bi daha okuyayim ben bi dur. Bi yandan 101 oynuyorum da

Aayy asli evet okurken düşündüm ama ben günlerdir tek kelime yazmadim. Çok kötüyüm . nasilsin nasil geçti bayramin ?
aaayy Can'ım Allah kolaylık versin sana da okudum.inşallah bir an önce toplarsın kendini.bende iyi Can'ım tatildeydim.talihsiz bir olay yaşadım.benim küçük kızıma motorsiklet çarptı.Allah tan hızlı değildi.kızımda birşey olmadı ama çok korktu.eşim de o panikle Ada'mı yumrukladı.ortalık karıştı.neyseki önemli birşey yok.rabbim beterinden sakınsın hepimizin yavrusunu

Ya kızlar bir de bir şey soracağım. Benim normalde gittiğim özel doktorun sgk anlaşması yok. Biz de sgk'imizi eşimin kendi işi olduğu için kendimiz yatırıyoruz. Yatmama gibi bir durumu yok. Bugün hastaneye gittiğim zaman bildiğin yesilkartli gözüküyorsun dediler. Internetten sgk provizyonuna baktım. Sgk'lı gözüküyoruz. Danışmadaki hatun analık halindendir dedi. N'alaka yahu.
Var mı hiç böyle bir şey yaşayan? Sgk'ya mi gitsem ne yapsam?

Evet sormamissin hakkaten :)))) okey atarak bittim bu arada :)))

Kusura bakma, bisey sorabilirmiyim?

Ilk bebisini nasil kaybettin? Yani kanama mi oldu yoksa doktor randevusundami ortaya cikti?

Tabi eger istemezsen bu sorulara cevap vermek zorunda degilsin. Sonucta zor bir konu.

Ya ben yan tarafimda yatmaya bile korkuyorim ki benim bebiste mühtemelen derinlerde

Kac gündür sirt üstü uyuycam diye uykysuz kaliyorum

Ya ben yan tarafimda yatmaya bile korkuyorim ki benim bebiste mühtemelen derinlerde

Kac gündür sirt üstü uyuycam diye uykysuz kaliyorum

Ben bugün kontrole gittiğimde dr birçok öneride bulundu (ayağımdaki babete bile bakıp bu kadar düz giyme 4cm yüksek olsun yoksa bel bacak ağrıların artar dedi, o kadar yani :) ) neyse önerilerden biri de sırt üstü yatma dedi, ben de şaşırdım niye daha rahat etmez mi diye. Sırt üstü yatınca tansiyon düşer ve bebek rahatsız olur dedi. aslında tıbbi bir şeyler söyledi de özetle bebek rahatsız olur dedi. yan yatmayı alışkanlık haline getir dedi. Yani sen de zorlama kendini sırt üstü yatmak için Ben yüzüstü yatmayı bırakamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…