Selam kizlar. Cinsiyet öğrenenlere hayirli olsun. Berbat ötesi bir bayram geçirdim hala da devam ediyor . serumsuz günüm geçmiyor. İki gün almasam yerde kivraniyorum . kusmaktan bitap düştüm tam iki aydir kusuyorum hal kalmadı bende
kizima hic bakamiyorum annem kardeşim olmasa cocuk ac susuz perişan olacak. Tuvalete bile onlar tutuyor midem almiyo
hamile değil hastaliga yakalanmış gibiyim.
Mavilinin Dr çok yoğundu istediğim zamana alamadim. eşim il dişina cikmadan dün Kavacikta Nurdan Yücel Sahin e gittim. Kadin Ssvd konusunda isim yapmış. Sanirim bu ihtimali değerlendireceğim. Medistate de yapiyormus genelde dogumlarini. Farkli hastane seçenekleri de var dedi. Cinsiyeti için cokkk erken tabiki dedi
ama ama diyesim geldi de halim yoktu. İki tane 1000 lik serumu da oracikta yedim muayene sonrasi. Saatler surdu. Artik iyi hissetmek istiyorum ya. On gün daha devam edebilir dedi Dr . ve bir hafta geriden geliyor . gelişme geriliği vs olur mu dedim 20. Haftadan sonraki gerilikler dişinda diğerleri geç dollenmedir dedi.
Toksoplazma ve diger rutin kan testleri yapildi. İkili ve diğerlerini yaptirmayacagim sadece down için olduğundan. T
Bende durum budur.