2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bugün bebeklerin değişim günü herhalde.
Hayırlısı olsun canım.

iste bu yuzden kendi doktorum basta olmak uzere bütün garantici doktorları seviyorum bi bekleyelim 16. hafta kesin cinsiyet soylerim de benim doktorum gibi

Bende iyice tereddütte kaldım şimdi iyi mi?
Cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmem?

Bana da iki ayrı doktor pat diye söyledi.
Bende kuşkuya düştüm şimdi.
Bakalım bu hafta gidince ne diyecek?

gozun aydin canım

Bende iyice tereddütte kaldım şimdi iyi mi?
Cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmem?

Radyoloğa baktır olmadı sen de kuzum. Hastanedeki doktorun odasındaki cihaz küçücük monitör gibi bir şeydi. Radyologun baktığı yer uzay üssü gibi kalıyordu onun yanında.

Normalde kendi doktorumun cihazı da ileri düzey. Kan akışını vs her şeyi renklendirip gösteriyor ama radyologun baktığı daha da ilerisiydi.

iste bu yuzden kendi doktorum basta olmak uzere bütün garantici doktorları seviyorum bi bekleyelim 16. hafta kesin cinsiyet soylerim de benim doktorum gibi

Aynen canım katılıyorum. İnsan gerçekten tuhaf oluyor. Cuma günü eşimin çalışanın hanımını burada özel bir doçente götüreceğim. Olmadı bir de gitmişken ona baktiririm herhalde. Saçmasapan oldum ya.

Selam kizlar. Cinsiyet öğrenenlere hayirli olsun. Berbat ötesi bir bayram geçirdim hala da devam ediyor . serumsuz günüm geçmiyor. İki gün almasam yerde kivraniyorum . kusmaktan bitap düştüm tam iki aydir kusuyorum hal kalmadı bende kizima hic bakamiyorum annem kardeşim olmasa cocuk ac susuz perişan olacak. Tuvalete bile onlar tutuyor midem almiyo hamile değil hastaliga yakalanmış gibiyim.
Mavilinin Dr çok yoğundu istediğim zamana alamadim. eşim il dişina cikmadan dün Kavacikta Nurdan Yücel Sahin e gittim. Kadin Ssvd konusunda isim yapmış. Sanirim bu ihtimali değerlendireceğim. Medistate de yapiyormus genelde dogumlarini. Farkli hastane seçenekleri de var dedi. Cinsiyeti için cokkk erken tabiki dedi ama ama diyesim geldi de halim yoktu. İki tane 1000 lik serumu da oracikta yedim muayene sonrasi. Saatler surdu. Artik iyi hissetmek istiyorum ya. On gün daha devam edebilir dedi Dr . ve bir hafta geriden geliyor . gelişme geriliği vs olur mu dedim 20. Haftadan sonraki gerilikler dişinda diğerleri geç dollenmedir dedi.
Toksoplazma ve diger rutin kan testleri yapildi. İkili ve diğerlerini yaptirmayacagim sadece down için olduğundan. T
Bende durum budur.

Kızlar göğüs ucum inanılmaz derecede kaşınıyor ve hafif çatladı çok erken değil mi ilk gebeliğim ve birden büyüdüler normal mi

Benden ikili istemedi doktor, 4' lü yapacağız dedi.
Ne yapsam ki?

Ben üni bitirdim direk evlendim zaten erken kazanmıştım Üniyi hiç kalmadan bitirdim okurken de formasyonu aldım derken 21 de okul bitiverdi :))) eşimde aynı benim gibi hızlı hızlı okumuş askere gitmiş uzun dönem yapmış olmasına rağmen 25 de oda tamamen herşeyi halletmiş halde işinin başına gelmişti :) kpss hiç denemedim ben eşim başka şehire gidemez kendi işi çünkü özel okullara başvurdum. İlk cevaplar olumsuzdu. Derken Dedem benim düğünümden 1 ay sonra kanser oldu. Bende dedeme torun haber vermek duasını almak istedim :) hemen 2. Ayda hamile kaldım evliliğin ama Dedemin kanseri çok hızlı ilerledi ben haberi almadan bir hafta önce kaybettik dedemi. O kadar iyi bi insandı ki onun duasını almayı çok istemiştim. Derken boşu boşuna hamile kalmış gibi oldum :)) sonra bütün okullar geri dönüş yaptı :) bu sefer de ben sizi istemiyorum dedim ahahahahha :) kızıma ananesi de babannesi de düzenli bakamayacaklarını söylediler ikisinin de hastalıkları var hemde yani adamlar gezme Zaman'ına gelmiş niye evde kalsın ki ben para kazanacam diye. Düzenli bakmadılar ama tabi ki gezmelere giderken hep baktılar destek oldular sağolsunlar :) eşim de bakıcıya tamamen karşıydı bende bırakamazdım zaten durumumuz yerindeyken bırakamadım kızımı. Zaten özel okul koşullarında ağır. Derken dedik ki battı balık yan gider hadi bitane daha olsun :) 3 sene sonra ikisini kreşe okula verir aynı okulda da ben çalışırım diye düşünüyorum şimdilik ilerde ne olur bilemiyorum ama :)

Benden ikili istemedi doktor, 4' lü yapacağız dedi.
Ne yapsam ki?

Ikiliyi kaçırmışsın kuzum zaten. Ense ölçümü de mi yapılmadı? Onda sıkıntı yoksa ondan istememiş olabilir. Afp testi yapıyorlar bir de üçlü yerine. Normalde ensede her şeyine detaylı bakıyorlar. Beyin loblarindan, mesaneye kadar. Sorun gormediyse ondan istememiş olabilir.

arkadaslar merhaba yenı doktordan geldım 16 haftalık hamıleyım ve kızımın olcagını soyledı kızım masallah hep yuz ustu yatıyor hıc uc aydır yatıs pozısyonunu degıstırmedı sızın kızlarınız da boylemıydı

benim dr dan bahsediyosun dimi canım evet aşırı yogun bi doktor 4 arkadasim daha aradi onumuzdeki aya alabilmisler inşallah senin doktorunda iyidir canım medistate dd iyi bi hastaneymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…