2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım cok gecmis olsun uzun sure gorunmeyenleri ben etiketleyip soruyorum bi seni unutmuşum kusura bakma Allah korumus kızıni

Çok geçmiş olsun. Offf ne korkmussundur. Çocuğa mi bakacaksin eşine mi . erkekler olaylarda kontrolden cikiyor. Ama çok hakli bende olsam adami yumruklamak isterdim. Çok şükür verilmiş sadakasi varmis. Allah bizi evlatlarimizla sinamasin inşallah. Dizleri kanasa içimiz yaniyo çok başka bi duygu

Aynen ben de maltepedeyim. Maltepe park ya da akasyada falan bulusabiliriz. Avm sevmem ama Yaz sicaginda baska care kalmiyor. Ayy hemen ogreniriz cinsiyetleri insallah oncelikle
aaay ben her pazar esimle bescesmelerde oluuorum simit peynir yiyiyoruz maltepe park avmdeydim pazar gunu 1000 tane hamile gördüm eskiden icim yanardi şimdi birbirimizi selamlayip gectik resmen esim de niye gülüşüyosunuz diyo sen sus biz gebeyiz dedim

Evet ilk gebelikte Dr demişti en doğrusu sola yatmakmis. Bende geceleri bulanti yüzünden pozisyon bulana kadar sabah oluyor zaten. Arada uyandigimda yüzüstü oluyorum bi vicdan azabı hemen kalkip elimi koyuyorum dinliyorum sanki hissedicem orda noluyo :)

Aaa gercektenmi? Iyi o zaman artik uykusuz gecelere son :)

Beni bilgilendirdigin icin tesekkür ederim canim.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun hepımızın evlatlarınıda. Büyük geçmiş olsun. Allaha emanet olsunlar

Bende hep yuzustu yatıyorum. Yan yatsmıyorum

hemde ne korktum sağ kolumda kızım sol elimle eşimi çekmeye çalışıyorum görmen lazım elimin titremesinden kızıma su içiremedim.ama İzmir'in halkı çok duyarlıymış onu anladım.herkes bize destek oldu

Bende pozisyon degistirdigimde bile vicdan azabi duyuyorum. Ayni senin gibi bende hemen elimi karnima veriyorum. Sanki en kücük seyde bebis etkilenecekmis gibi geliyor bazen.

Esini anliyorum ama iste senin isinide zorlastirmis. Iyikine bisey olmamis. Bide hamissin, kendinize cok iyi bakin. Gecmis olsun bu arada.

Bu hamilelere dikkat algida secicilikle ilgili sanirim. Kizima hamileyken herkesin bebekli olduğunu fark ettik esimle. Sanki herkes hamile ve cocukluymus ama biz bunu yeni fark ediyoruz gibi bir hal olmuştu. Eskiden bu kadar bebek arabasi yoktu sokaklarda diyordu eşim :) hic ilginizi çekmemişti o zamana kadar.

Canım sen doktora gıtmedınmı daha. Cınsıyet bellımı sızınde

Aslinda ben bu hafta gidecektim ancak tatildeyim su an. Biletleride hamile olmadan önce almistik. Yani cinsiyetini hic bilmiyorum. Ayin 26sinda randevum var, o zaman burda paylasirim :)

Bende pozisyon degistirdigimde bile vicdan azabi duyuyorum. Ayni senin gibi bende hemen elimi karnima veriyorum. Sanki en kücük seyde bebis etkilenecekmis gibi geliyor bazen.
Daha dur kararsiz son aylari var bunun napcaz bakalim biz daha şimdiden pozisyon bulamiyoruz :) ben hatirliyorum dokuzuncu ayda yatakta sadece ben ve yastiklarim vardi biri göbeğime biri kolumun altına biri bacagimin arasina :)))

Vay be esin yine fark ediyor, benimkisi hiic. Iste "baak o hamile kadini/puseti/bebek arabasini gördünmü" deyince hep hayir, fark etmedim diyor.

Aaa aynı ben valla :) Ben de hep yüzüstü uyanıp ayy bebişim iyisin di mi diyerek göbeğimi okşuyorum

ben görünce cok üzülürdum o yuzden avmlere gitmezdim heryerde bebek arabalari bebekler ve hamileler gozlerim dolu dolu çıkardım simdi gerine gerine geziyorum Allah a cok şükür

Valla ben de hic dikkat edemiyorumm. Yuzustu yatiyorum umarsizca hala. Biyerlere carpiyorum. Çünkü belirti olmayınca unutuyorum hep ( insallah bisicigi yoktur bebislerin.kac cm olmus senin bicir onu da bi sorsana:))
Aynen canım bende yüz üstü yatıyorum birde sanki karnım yumuşadı ve hiç bir şişlik yok gibi umarım iyidir bebişler.

Daha dur kararsiz son aylari var bunun napcaz bakalim biz daha şimdiden pozisyon bulamiyoruz :) ben hatirliyorum dokuzuncu ayda yatakta sadece ben ve yastiklarim vardi biri göbeğime biri kolumun altına biri bacagimin arasina :)))

Hahaha eh esin? Yoksa yastik onunda yerini mi aldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…