canım cok gecmis olsun uzun sure gorunmeyenleri ben etiketleyip soruyorum bi seni unutmuşum kusura bakma Allah korumus kızıniaaayy Can'ım Allah kolaylık versin sana da okudum.inşallah bir an önce toplarsın kendini.bende iyi Can'ım tatildeydim.talihsiz bir olay yaşadım.benim küçük kızıma motorsiklet çarptı.Allah tan hızlı değildi.kızımda birşey olmadı ama çok korktu.eşim de o panikle Ada'mı yumrukladı.ortalık karıştı.neyseki önemli birşey yok.rabbim beterinden sakınsın hepimizin yavrusunu
aaayy Can'ım Allah kolaylık versin sana da okudum.inşallah bir an önce toplarsın kendini.bende iyi Can'ım tatildeydim.talihsiz bir olay yaşadım.benim küçük kızıma motorsiklet çarptı.Allah tan hızlı değildi.kızımda birşey olmadı ama çok korktu.eşim de o panikle Ada'mı yumrukladı.ortalık karıştı.neyseki önemli birşey yok.rabbim beterinden sakınsın hepimizin yavrusunu
Canım sen doktora gıtmedınmı daha. Cınsıyet bellımı sızındeYa ben yan tarafimda yatmaya bile korkuyorim ki benim bebiste mühtemelen derinlerde
Kac gündür sirt üstü uyuycam diye uykysuz kaliyorum
aaay ben her pazar esimle bescesmelerde oluuorum simit peynir yiyiyoruz maltepe park avmdeydim pazar gunu 1000 tane hamile gördüm eskiden icim yanardi şimdi birbirimizi selamlayip gectik resmen esim de niye gülüşüyosunuz diyo sen sus biz gebeyiz dedimAynen ben de maltepedeyim. Maltepe park ya da akasyada falan bulusabiliriz. Avm sevmem ama Yaz sicaginda baska care kalmiyor. Ayy hemen ogreniriz cinsiyetleri insallah oncelikle
Evet ilk gebelikte Dr demişti en doğrusu sola yatmakmis. Bende geceleri bulanti yüzünden pozisyon bulana kadar sabah oluyor zaten. Arada uyandigimda yüzüstü oluyorum bi vicdan azabı hemen kalkip elimi koyuyorum dinliyorum sanki hissedicem orda noluyo :)Ben bugün kontrole gittiğimde dr birçok öneride bulundu (ayağımdaki babete bile bakıp bu kadar düz giyme 4cm yüksek olsun yoksa bel bacak ağrıların artar dedi, o kadar yani :) ) neyse önerilerden biri de sırt üstü yatma dedi, ben de şaşırdım niye daha rahat etmez mi diye. Sırt üstü yatınca tansiyon düşer ve bebek rahatsız olur dedi. aslında tıbbi bir şeyler söyledi de özetle bebek rahatsız olur dedi. yan yatmayı alışkanlık haline getir dedi. Yani sen de zorlama kendini sırt üstü yatmak içinBen yüzüstü yatmayı bırakamadım daha
Ben bugün kontrole gittiğimde dr birçok öneride bulundu (ayağımdaki babete bile bakıp bu kadar düz giyme 4cm yüksek olsun yoksa bel bacak ağrıların artar dedi, o kadar yani :) ) neyse önerilerden biri de sırt üstü yatma dedi, ben de şaşırdım niye daha rahat etmez mi diye. Sırt üstü yatınca tansiyon düşer ve bebek rahatsız olur dedi. aslında tıbbi bir şeyler söyledi de özetle bebek rahatsız olur dedi. yan yatmayı alışkanlık haline getir dedi. Yani sen de zorlama kendini sırt üstü yatmak içinBen yüzüstü yatmayı bırakamadım daha
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun hepımızın evlatlarınıda. Büyük geçmiş olsun. Allaha emanet olsunlaraaayy Can'ım Allah kolaylık versin sana da okudum.inşallah bir an önce toplarsın kendini.bende iyi Can'ım tatildeydim.talihsiz bir olay yaşadım.benim küçük kızıma motorsiklet çarptı.Allah tan hızlı değildi.kızımda birşey olmadı ama çok korktu.eşim de o panikle Ada'mı yumrukladı.ortalık karıştı.neyseki önemli birşey yok.rabbim beterinden sakınsın hepimizin yavrusunu
Bende hep yuzustu yatıyorum. Yan yatsmıyorumEvet ilk gebelikte Dr demişti en doğrusu sola yatmakmis. Bende geceleri bulanti yüzünden pozisyon bulana kadar sabah oluyor zaten. Arada uyandigimda yüzüstü oluyorum bi vicdan azabı hemen kalkip elimi koyuyorum dinliyorum sanki hissedicem orda noluyo :)
hemde ne korktum sağ kolumda kızım sol elimle eşimi çekmeye çalışıyorum görmen lazım elimin titremesinden kızıma su içiremedim.ama İzmir'in halkı çok duyarlıymış onu anladım.herkes bize destek olduÇok geçmiş olsun. Offf ne korkmussundur. Çocuğa mi bakacaksin eşine mi . erkekler olaylarda kontrolden cikiyor. Ama çok hakli bende olsam adami yumruklamak isterdim. Çok şükür verilmiş sadakasi varmis. Allah bizi evlatlarimizla sinamasin inşallah. Dizleri kanasa içimiz yaniyo çok başka bi duygu
Evet ilk gebelikte Dr demişti en doğrusu sola yatmakmis. Bende geceleri bulanti yüzünden pozisyon bulana kadar sabah oluyor zaten. Arada uyandigimda yüzüstü oluyorum bi vicdan azabı hemen kalkip elimi koyuyorum dinliyorum sanki hissedicem orda noluyo :)
hemde ne korktum sağ kolumda kızım sol elimle eşimi çekmeye çalışıyorum görmen lazım elimin titremesinden kızıma su içiremedim.ama İzmir'in halkı çok duyarlıymış onu anladım.herkes bize destek oldu
Bu hamilelere dikkat algida secicilikle ilgili sanirim. Kizima hamileyken herkesin bebekli olduğunu fark ettik esimle. Sanki herkes hamile ve cocukluymus ama biz bunu yeni fark ediyoruz gibi bir hal olmuştu. Eskiden bu kadar bebek arabasi yoktu sokaklarda diyordu eşim :) hic ilginizi çekmemişti o zamana kadar.aaay ben her pazar esimle bescesmelerde oluuorum simit peynir yiyiyoruz maltepe park avmdeydim pazar gunu 1000 tane hamile gördüm eskiden icim yanardi şimdi birbirimizi selamlayip gectik resmen esim de niye gülüşüyosunuz diyo sen sus biz gebeyiz dedim
Canım sen doktora gıtmedınmı daha. Cınsıyet bellımı sızınde
Daha dur kararsiz son aylari var bunun napcaz bakalim biz daha şimdiden pozisyon bulamiyoruz :) ben hatirliyorum dokuzuncu ayda yatakta sadece ben ve yastiklarim vardi biri göbeğime biri kolumun altına biri bacagimin arasina :)))Bende pozisyon degistirdigimde bile vicdan azabi duyuyorum. Ayni senin gibi bende hemen elimi karnima veriyorum. Sanki en kücük seyde bebis etkilenecekmis gibi geliyor bazen.
Bu hamilelere dikkat algida secicilikle ilgili sanirim. Kizima hamileyken herkesin bebekli olduğunu fark ettik esimle. Sanki herkes hamile ve cocukluymus ama biz bunu yeni fark ediyoruz gibi bir hal olmuştu. Eskiden bu kadar bebek arabasi yoktu sokaklarda diyordu eşim :) hic ilginizi çekmemişti o zamana kadar.
Aaa aynı ben valla :) Ben de hep yüzüstü uyanıp ayy bebişim iyisin di mi diyerek göbeğimi okşuyorumEvet ilk gebelikte Dr demişti en doğrusu sola yatmakmis. Bende geceleri bulanti yüzünden pozisyon bulana kadar sabah oluyor zaten. Arada uyandigimda yüzüstü oluyorum bi vicdan azabı hemen kalkip elimi koyuyorum dinliyorum sanki hissedicem orda noluyo :)
ben görünce cok üzülürdum o yuzden avmlere gitmezdim heryerde bebek arabalari bebekler ve hamileler gozlerim dolu dolu çıkardım simdi gerine gerine geziyorum Allah a cok şükürBu hamilelere dikkat algida secicilikle ilgili sanirim. Kizima hamileyken herkesin bebekli olduğunu fark ettik esimle. Sanki herkes hamile ve cocukluymus ama biz bunu yeni fark ediyoruz gibi bir hal olmuştu. Eskiden bu kadar bebek arabasi yoktu sokaklarda diyordu eşim :) hic ilginizi çekmemişti o zamana kadar.
Aynen rahat rahat uyumana bak senAaa gercektenmi? Iyi o zaman artik uykusuz gecelere son :)
Beni bilgilendirdigin icin tesekkür ederim canim.
Aynen canım bende yüz üstü yatıyorum birde sanki karnım yumuşadı ve hiç bir şişlik yok gibi umarım iyidir bebişler.Valla ben de hic dikkat edemiyorumm. Yuzustu yatiyorum umarsizca hala. Biyerlere carpiyorum. Çünkü belirti olmayınca unutuyorum hep( insallah bisicigi yoktur bebislerin.kac cm olmus senin bicir onu da bi sorsana:))
Daha dur kararsiz son aylari var bunun napcaz bakalim biz daha şimdiden pozisyon bulamiyoruz :) ben hatirliyorum dokuzuncu ayda yatakta sadece ben ve yastiklarim vardi biri göbeğime biri kolumun altına biri bacagimin arasina :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?