2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
he yaw bu okul iş derken unuttuk biz hayatın bizden yaş çaldığını

ayy kuzum ya üzülme ama kız dedikten sonra yanılma oluyor ama erkek dedikten sonra yanılma olmuyor diyorlar Allah gönlüne göre verir inşallah

bu doktorlara da pek güven olmuyor canım ya ablam 9 ay kız kız diye gezdi doğuma gitti bebiş erkek çıktı biz şok yani göremiyorsa tahmin yapamıyorum göstermiyor falan de değil mi? yani bir öyle bir böyle kızıyoruminsan heves ediyor

ayy kuzum ya üzülme ama kız dedikten sonra yanılma oluyor ama erkek dedikten sonra yanılma olmuyor diyorlar Allah gönlüne göre verir inşallah

Hayır işin kötü kısmı kendi doktorumun hem yanılmasını istemem çünkü güvenemem herhalde başka bir şeyde de yanılır diye. Hem de zaten kız istiyorduk. Dün herkese haber verdik sevinçten. Şimdi saçmasapan bir hâlde oldum. Eşime söylemedim daha. :/

ben yurt disindayim, 20. haftadan önce söylemiyo doktorum cinsiyetini.. görsede söylemiyo.
tr de doktorlar cok erken söylüyo yanilma payi cok yüksek oluyo.

Masallahhh :) gunlerimiz ayni benimki de o kdr midir yanii. Ay bunlar büyüdü de kocaman bebek oldular

gözün aydın canım

İşte benim doktorum da yapmış aynısını. Eşimin eskiden iş yaptığı bir arkadaşının hanımına doğana kadar kız demiş. Tesadüf dedim doktora güvenim sarsılmasın diye. E şimdi hayati bir şey olsa ve yanılsa? Göstermedi ama kıza benzettim demişti. İnşallah kendi doktorum yanılmaz. Çok alıştım ben ona çünkü.

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin

Kızlaaar çook şaşkın vee mutluyumm dr.2 defa erkeğe benziyor demişti ama son muayenede kararsız kalmıştı. Veee bugün artık bundan sonra değişme imkanı çok çok az dedii ben donup yüzüne bakarken de kız dedi! Allahımm sağ sağlim doğsun hayırlısıysa kız olsun diye çok dua ettim. Tabi değişme ihtimali az da olsa var ama olsun işte mutluyummm

Hanımlar grip vakalari duyuyorum. Dikkatli olalim aman aman. Sabahtan beri inliiyorum kemik agrisindan. Insallah gripli bisi deildir.

Ve böylece şu aptal cin takvimini ilelebet bi kez daha çürütücez galiba:)) cok sevindim canim yaaa. Insallah bizim de gonlumuze gore olurr.

Günaydın kızlar dra geldim sıra bekliyorum, geçen havuzdan göbeğimin üstüne yüklenerek çıkmıştım o günden beri tedirginim aslında bebeği bi görsem rahat edeceğim heyecanla bekliyorum

Eee, doktor ne dedi?

gözün aydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…