Ben de son günlerde hep aynı nedenle ağrıyla irkilerek uyanıyorum. Zaten gece boyu ordan oraya dönerek uyurdum ama son zamanlarda tam dönerken bi batma hissediyorum birkaç saniye sürüyor ama korkunç bi ağrı, sanki bebeği sıkıştırıyormuşum gibi korkuyorum gece gece. bugün de dr.a gittim ama ultrasonda bebişi görünce tüm soracaklarımı unutuyorum :) ama kasıklarımdaki ani sancıları sorduğumda hep normal karşılamıştı, rahim genişliyor normal diye. Onunla ilgilidir belki. Baktım da seninle aramızda 2 gün var. Benzer şeyler yaşıyoruz ve sıkıntı yapmayalım bence
Ben de son günlerde hep aynı nedenle ağrıyla irkilerek uyanıyorum. Zaten gece boyu ordan oraya dönerek uyurdum ama son zamanlarda tam dönerken bi batma hissediyorum birkaç saniye sürüyor ama korkunç bi ağrı, sanki bebeği sıkıştırıyormuşum gibi korkuyorum gece gece. bugün de dr.a gittim ama ultrasonda bebişi görünce tüm soracaklarımı unutuyorum :) ama kasıklarımdaki ani sancıları sorduğumda hep normal karşılamıştı, rahim genişliyor normal diye. Onunla ilgilidir belki. Baktım da seninle aramızda 2 gün var. Benzer şeyler yaşıyoruz ve sıkıntı yapmayalım bence
Yok cnm SIKINTI yapmıyorum da solda fazla yatinca uykumda dönmek istiyorum tam yari poziysona gelicne bi batma oluyor tekrar geri donuyorum kalmiyo birsey:) bebegim rahatini mi bozuyoruz ne bi kac gun once burnumda sislik kuruluk vardi ve çatlak lik kanama merak etmistim sonra takvimde yazdi normalmis rahatladim :)
kızlar ben geldiiiimçok şükür herşey yolunda sonuçlarda yarın çıkıcak, kuzucuğumu gördüm kımıl kımıl nasıl hareketliydiinanamadım bayağı büyümüş veeeeee doktor ben sormadan diğer gelişe netleşir tahmin ama erkek bebiş dedi @sevyeterHollyMood
kızlar merak ediyordunuz durumlar böyle
Gözün aydın canım hemen alışverişe başla tabi isme de karar verirsin artık :) ohh ne güzel yaa ben öğrenemedim sabırsızlanıyorum böyle haberleri aldıkça
Ay çok gicik bi is ama ya. Bi de sadece satis degil hem kiralama hem servis falan var. Hem çok yoğun esim hem de o tlf hic susmaz iki laf edemeyiz . bi de dr lara yaparlar ya nereye gitse suram agriyo diyen biri cikar. Biz kime gitsek yada eve kim gelse muhabbet sadece araçlar. Yani girsem bi plazaya satis temsilcisi olarak çalışacak kadar bilgim vardır. Doluyum bu konuda çok :)
Gözün aydın canım hemen alışverişe başla tabi isme de karar verirsin artık :) ohh ne güzel yaa ben öğrenemedim sabırsızlanıyorum böyle haberleri aldıkça
önceki doktorum 16. haftadan önce söylemediğinden açıkçası beklemiyordum ama öğrenmek çok güzel tabiinşallah alışverişe de 1 ay sonra başlayacağıminşallah darısı sana canım ve öğrenemeyen tüm arkadaşlarıma
kızlar ben geldiiiimçok şükür herşey yolunda sonuçlarda yarın çıkıcak, kuzucuğumu gördüm kımıl kımıl nasıl hareketliydiinanamadım bayağı büyümüş veeeeee doktor ben sormadan diğer gelişe netleşir tahmin ama erkek bebiş dedi @sevyeterHollyMood
Hah buldun iste. Yok canim içini ferah tut birşey olmaz yatmakla falan. Aklima şey geldi bebek doğduktan sonra gece birden irkilirdim bebek kucagimda sanirdim yorganin içinde bebek aradigim olmuştur. Uykusuzluktan en son ne zaman emzirip biraktigimi hatirlamazdim.şimdi karnimi dinlediğim gibi.
Yaa o ilk zamanlar zordur. Tuhaf bir sekilde o uykysuzlugu yasamak icin sabirsizlaniyorum. Bebis herseye deger bence. Esin bu arada ne yapti? Yorganda bebek aradigini görünce, kafayi yedigini düsünmüstür.
Ya ben bide dün geceden beri hep agir gaz sancisi yasadim, ondan birden korktum.