2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben de son günlerde hep aynı nedenle ağrıyla irkilerek uyanıyorum. Zaten gece boyu ordan oraya dönerek uyurdum ama son zamanlarda tam dönerken bi batma hissediyorum birkaç saniye sürüyor ama korkunç bi ağrı, sanki bebeği sıkıştırıyormuşum gibi korkuyorum gece gece. bugün de dr.a gittim ama ultrasonda bebişi görünce tüm soracaklarımı unutuyorum :) ama kasıklarımdaki ani sancıları sorduğumda hep normal karşılamıştı, rahim genişliyor normal diye. Onunla ilgilidir belki. Baktım da seninle aramızda 2 gün var. Benzer şeyler yaşıyoruz ve sıkıntı yapmayalım bence

Yok cnm SIKINTI yapmıyorum da solda fazla yatinca uykumda dönmek istiyorum tam yari poziysona gelicne bi batma oluyor tekrar geri donuyorum kalmiyo birsey:) bebegim rahatini mi bozuyoruz ne bi kac gun once burnumda sislik kuruluk vardi ve çatlak lik kanama merak etmistim sonra takvimde yazdi normalmis rahatladim :)

Gözün aydın canım hemen alışverişe başla tabi isme de karar verirsin artık :) ohh ne güzel yaa ben öğrenemedim sabırsızlanıyorum böyle haberleri aldıkça

Dun aynisini doktora sordum.bende çok oluyor. Eğer bir sorun varsa o agri saplanip gitmez dedi gitgide artarmis.

Hepgurbet canım benim esimde otomotiv sektorunde

Ay çok gicik bi is ama ya. Bi de sadece satis degil hem kiralama hem servis falan var. Hem çok yoğun esim hem de o tlf hic susmaz iki laf edemeyiz . bi de dr lara yaparlar ya nereye gitse suram agriyo diyen biri cikar. Biz kime gitsek yada eve kim gelse muhabbet sadece araçlar. Yani girsem bi plazaya satis temsilcisi olarak çalışacak kadar bilgim vardır. Doluyum bu konuda çok :)

Gözün aydın canım hemen alışverişe başla tabi isme de karar verirsin artık :) ohh ne güzel yaa ben öğrenemedim sabırsızlanıyorum böyle haberleri aldıkça

önceki doktorum 16. haftadan önce söylemediğinden açıkçası beklemiyordum ama öğrenmek çok güzel tabiinşallah alışverişe de 1 ay sonra başlayacağıminşallah darısı sana canım ve öğrenemeyen tüm arkadaşlarıma

Gözün aydın canım.

Canim oncelikle saglikli olmasina cok ama cok sevindim hadi darısı basimiza bakalim:))))

Ahlasım hayırlı olsun canım gözüm aydın

Bende öğrendim sonunda cinsiyeti Erkek dedi doktor aslında hep kız bekliodum ama erkek deyince sevindim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Hayırlı olsun Can'ım seninde benim gibi kız beklerken erkek olmuş. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olsun

Yaa o ilk zamanlar zordur. Tuhaf bir sekilde o uykysuzlugu yasamak icin sabirsizlaniyorum. Bebis herseye deger bence. Esin bu arada ne yapti? Yorganda bebek aradigini görünce, kafayi yedigini düsünmüstür.

Ya ben bide dün geceden beri hep agir gaz sancisi yasadim, ondan birden korktum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…