2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar ben simdi nette biraz arastirdim da, sirtüstü uyumak cok kötüymüs. Bebege zarar verebilir, kan dolasimini zorluyormus ve kan bebege gitmeyebilir diye yaziyordu.

Bu son 2-3 gün öyle uyudum, acaba bebise bisey olmusmudur?

bu arada bende maltepedeyim beni unutmayın

gözün aydın canım hadi darısı cuma günü için başıma

Kusura bakma, bisey sorabilirmiyim?

Ilk bebisini nasil kaybettin? Yani kanama mi oldu yoksa doktor randevusundami ortaya cikti?

Tabi eger istemezsen bu sorulara cevap vermek zorunda degilsin. Sonucta zor bir konu.

canım kalp atışları durdu 7+4 de kalmış 12. haftaya kadar hep bir umut bekledim ama sonuç değişmedi, hayırlısı buymuş demek kikanama falan olmadı hatta operasyon öncesi son bi kez baktım bozulma yoktu öylece kalmış yavrum benim...

başım catliyo cok kötüyüm bugün ilac ta icmedim icsemde parolun hic etkisi olmaz ooof duvarlara vurasim geliyo başımı

Hadi gözunaydın canım. Net belli oldumu cınsıyet. Çok sevındım.

canım kalp atışları durdu 7+4 de kalmış 12. haftaya kadar hep bir umut bekledim ama sonuç değişmedi, hayırlısı buymuş demek ki

Ah ne diyecegimi bilemedim,basin sagolsun canim. Iyikine atlatmissin ve tatli bir kizin olmus. Umarum bu bebiside sag salim kucagina alirsin.

Bende hep yuzustu yatıyorum. Yan yatsmıyorum
Yatabildiğimiz kadar yaticaz belli ki :) göbek ben burdayim diyene kadar

Allah korusun meleğini.. Bi daha göstermesin inşallah.

Vay be esin yine fark ediyor, benimkisi hiic. Iste "baak o hamile kadini/puseti/bebek arabasini gördünmü" deyince hep hayir, fark etmedim diyor.

Benim esim otomotiv sektöründe canim. Bebek arabaları fiyatlari ilk ilgisini çekmişti :)) iki bebek arabasi fiyatina yerli araç alinir diyordu o dönem hep. Sonra ben bebek arabasi aldim sakin kasko yapmadan bunla disari cikma tarzinda o donem nedense beni sinir eden espriler yapardi :))

ben görünce cok üzülürdum o yuzden avmlere gitmezdim heryerde bebek arabalari bebekler ve hamileler gozlerim dolu dolu çıkardım simdi gerine gerine geziyorum Allah a cok şükür

Oyy kuzum ya bin sukur. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun.

Hahaha eh esin? Yoksa yastik onunda yerini mi aldi?
O bulduğu yerlerden olaya dahil olmaya calisirdi . evliligimizin ilk yiliydi o zaman pek romantik gecmisti ilk hamileliğim :) şimdi kizi yanima koy sen içerde uzan tadinda yasiyoruz :) olsun ya severim keretayi
Kizlar ben simdi nette biraz arastirdim da, sirtüstü uyumak cok kötüymüs. Bebege zarar verebilir, kan dolasimini zorluyormus ve kan bebege gitmeyebilir diye yaziyordu.

Hah buldun iste. Yok canim içini ferah tut birşey olmaz yatmakla falan. Aklima şey geldi bebek doğduktan sonra gece birden irkilirdim bebek kucagimda sanirdim yorganin içinde bebek aradigim olmuştur. Uykusuzluktan en son ne zaman emzirip biraktigimi hatirlamazdim.şimdi karnimi dinlediğim gibi.

bu arada bende maltepedeyim beni unutmayın

Beni de haberdar edin yataktan cikarsam gelirim Çekmeköydeyim :)

Hadi canim iyi tatiller kiz elimde kalacan :)

Gözün aydın. Bi benim Dr mu gicik ya. Cokkk erken dedi cinsiyet için.

başım catliyo cok kötüyüm bugün ilac ta icmedim icsemde parolun hic etkisi olmaz ooof duvarlara vurasim geliyo başımı

Canim parol kismen de olsa keser. Bi de su mentollü minik şişeler varya basina masaj yapinca iyi geliyor aktarlarda vardır. Birine aldirsan hemen.

Kizlar bi kac gecedir soldan saga donerken uykumda bicak saplanmaai gibi oluyor pozisyonumu degisturemiyorum sonra ayni tarafa yatiyorum varmi sizde boyle birsey duj gecede sag ortalarda biryerde toplandi sanirim sertlesme oldu elimi koydum sisti uykum agirdi keske kalsaydim baksaydim elimde masaj yapar gibi hareket yaptım sanırım duzlesti :) yoksa ruyamiydi

cinsiyetler belli olunca toplanicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…