2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sen mi ben mi ne aksam yemegi ne tatil ne uyku adam gece 1.30 da ariyo araba sormak icin artik deliriyorum bende bi kahve keyfimiz bile yok

herkese merhaba, bu sayfayı hamileliğimin başından beri hiçbir sayfayı kaçırmadan okuyorum. hepinizi de neredeyse yakında tanır gibi oldum. ancak ben korkumdan bir türlü girmeye cesaret edememiştim, bugün zincirlerimi kırdım.

ben de ileri yaş annelerindenim, yaşım 36, ilk gebeliğim. geçen hafta yapılan ikili testim ve NIFTY testim temiz çıktı. bir rahat nefes aldık. yaklaşık 3 yıldır viyanada yaşıyorum, halen orada ki sistemi çözemediğim için ve almanca bilmediğimden benim işler biraz el yordamıyla ilerliyor. eşim her ne kadar avuturyalı olsa da ben her işi kendi başına halletmeye alıştığımdan ondan da pek yardım istemiyorum. bakalım inşallah doğru zamanda hastanede olmayı başarırım :)

Hamilelik başlaırnda olan o mide bulantıları, aşırı hazım problemlerim, yorgunluktan evi 2 ay evi bok götürmesi semptomlarım filan çok şükür geride kaldı. Neredeyse hiç belirtim yok sadece göbeğim sivri bir şekilde çıktı. benim şu an tek sorunum bebeği çok istememize rağmen ne eşimde ne bende annelik babalığa dair hiçbir iç güdü yok. yani ne göbeğimi sevecek motivasyon ne hayaller kurduracak merhamet oluştu bende. benim gibi olanınız var mı?

O bende hep vardi, basindan beri. Sanki orda bir ip varmis ve ipi cekmis gibi hisediyorum. O sanci iste yarim dakika sürüyor sonra geciyor. Umarim bisey degildir.

Söylemeyi unuttum, bugünkü muayenede dr 2 hafta sonra gel 4'lü test yapıcaz dedi. Zaten normal muayene günüm de o zamandı ama biz dayanamayıp gittik tabi bugün de :) Bir de her ay kan uyuşmazlığı testine devam

öncelikle hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, hem ne varmış yaşımızda bizimhayat şartları, nasip kısmet demek ki bizim için doğru zaman bu zamanmışhani annelik rahme düşünce babalık kucağa alınca başlar derler ama şimdi bilemedim ben senin durumu

valla bende anlamadım, yıllardır istediğim şey gerçek oldu ama ben böyle ne bileyim durgunum. zor olduğu için mi yoksa bu risk olayı beni çok mu korkuttuğundan mı anlamadım. siz burada cinsiyetti, kıyafetti filan yazdıkça ben acaba ben bir eyleri atladım mı diye endişeleniyorum. neyse heralde bu da geçer, bende bir anneye dönüşürüm :)

bu arada folik asit kullanmaya devam eden var mı? ben doktoruma sormaya unuttuğum için hala kullanıyorum.

Her ay mi yapiliyir kan uyusmazligi testi? 6.haftaa yapildi ve dun ikili testle yapildi bana. Doktor ozellikle devamli yapicaz demedigi icin soruyorum. Ilerleyen haftalarda igne olucaz bi de di mi?

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi

Her ay mi yapiliyir kan uyusmazligi testi? 6.haftaa yapildi ve dun ikili testle yapildi bana. Doktor ozellikle devamli yapicaz demedigi icin soruyorum. Ilerleyen haftalarda igne olucaz bi de di mi?
Ben sordum da 20. haftadan sonra her ay yaptırmamız gerekiyormuş, 28. haftada da iğne yaptıracakmışız ki hamileliğin kalan süresinde bebekle bizim aramızdaki kan teması mı ne öyle bi şey söyledi ona karşı önlem almak içinmiş.

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi

canım benim 1/250 üzeri risk diye biliyorum ben amahemen kötü şeyler düşünme kesin tanı değil ki bu

canım benim 1/250 üzeri risk diye biliyorum ben amahemen kötü şeyler düşünme kesin tanı değil ki bu
1/250 altı riskli canım üstü değil evet ama insan yine de kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum özel test yaptırayım kesinleşsin bari

dr um bugün yok canım malesef

öncelikle ikili test bir risk testi, tabi ki bir fikir veriyor ama 85% doğruluğu olduğu söylenen bir şey. yani her 15 kişiye bir şekilde güvenilmez bir sonuç veriyor. şu an yapabileceğin hiçbir şey yok, o nedenle sükünetini korumaya çalış. tahmin ediyorum ve biliyorum ki bu sadece dile kolay.

inşallah allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek verir sana.

1/250 altı riskli canım üstü değil evet ama insan yine de kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum özel test yaptırayım kesinleşsin bari

anladım canım hemen panikleme ama bakalım doktorun ne diyecek belki başka bir test falan önerecek az biraz baktım da mesela her testi pozitif çıkan 23 gebeden ancak birinde çıkıyormuş ooff inşallah bir an evvel rahatlarsın canım ya ne yazayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…