2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende öğrendim sonunda cinsiyeti Erkek dedi doktor aslında hep kız bekliodum ama erkek deyince sevindim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah. Ben de öğrenmedim daha 2 haftam var merak ediyorum. Rus takvimine kızımın bilgilerini girdim doğru çıktı. Buna da erkek çıktı. Sen de bilgilerini girip rus takvimine bakabilir misin erkek diyecek mi merak ettim

canım ben çin takvimine göre erkekti. rusa göre kızdı :) Çin takvimi tuttu :)

Selamlar. Bende kısmetse ocak annesi adayıyım..
11+2 günlük bebeğim. Ama bugün kendimi çok tuhaf hissediyorum,sol kasığımdam baldırlarıma inen bi ağrım var. Çok abartılı bir ağrı değil ama var yani. Az öncede çok afedersiniz ishal oldum. Bütün hamilelik belirtilerim devam ediyor.(bulantı,halsizlik,baş dönmesi vs) ama şimdiye kadar bir kez dahi aklımdan geçmemişken sabahtan beri aklımda bebeğimin kalp atışlarının durmuş olması ihtimali var ve çok huzursuzum. Forumda arattım kalp atışı durunca hamilelik belirtileri kaybolurmuş. Perşembe günü rutin kontrolüm var. Lekelenme veya şiddetli ağrım olursa hemen acile gideceğim. Ama şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Merhaba kızlar, ben de Allah nasip ederse Ocak 2017 annesi olacağım. Şu an 12. haftamdayım. Perşembe günü iki tarama testi yapılacak bakalım. Hayırlı sonuç çıkar inşallah :)

bende 10. haftamda benzer bir korkuya kapılıp binbir zorlukla doktor randevusu alıp gitmiştim, herşey yolundaydı. genelde bu ruh halleri bize hormonların bir oyunu. sakin kalmaya çalış, inşallah herşey güzel olacak.

Kasıktan bacağa inen ya da sadece bacak ağrıları olabiliyor bu dönemde, normal yani. Benim de bir iki kere olmuştu. Eğer kasığında özellikle gittikçe şiddetlenen bi ağrı yoksa endişe etme. Bebeği de strese sokmamak gerekiyor, darbe ani hareket ağır kaldırma vs. den daha çok stres bebeği kötü etkiliyor.

Umarım sadece gereksiz bir evhamdır. Kontrol tarihim uzak olsa bende hemen şimdi acile giderdim ama perşembeye kadar sabredeyim diyorum. inşallah her şey çok güzel olsun.

Nasil bir agri? Bagirsak gaz sancisi gibimi? Hafif bir agri ise rahimin genislemeside olabilir. Aklina kötü seyleri getirme. Artik 1inci trimesteri atlattin neredeyse. Yani düsük olma ihtimalin cok az. Icini ferah tut canim ve randevunu bekle.

Bu arada ishal isen bol su ic ve "beyaz seyler" ye, yani beyaz ekmek, beyaz makarna. En güzeli kaynamis patates ye.

Haklısın,bu haftaya kadar kafamda hiç böyle bir düşünce yoktu ki düşük tehlikem olduğu halde. Bugün nedense böyle gereksiz bir ruh hali içindeyim. Umarım gerçekten gereksizdir.

Sanki adet olacakmışım gibi çok ince varla yok arası bir sancı. Rahatsız edecek kadar değil. Benim zaten düşük tehlikem var,kese etrafında kanama alanı vardı ilk haftalarda. En son 8 haftalıkken gittiğimde doktorum kanama alanının çok çok azaldığını ancak 12.haftaya kadar riskin devam ettiğini söylemişti. Zaten düşük olsa şiddetli ağrı ve kanamam olurdu çok şükür öyle bir şey yok. Ancak kalp atımı durduğunda hiçbir belirti olmuyormuş beni bu korkutuyor.

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi

Tanıdığım 2,3 kişiye ikili down sendrom riski yüksek dendiği halde sapasağlam çocukları oldu, moralini bozma canım. Bol bol dua edip içini ferah tutmaya çalış.

Merhaba kızlar, ben de Allah nasip ederse Ocak 2017 annesi olacağım. Şu an 12. haftamdayım. Perşembe günü iki tarama testi yapılacak bakalım. Hayırlı sonuç çıkar inşallah :)

Ya bende cok pimpirikliyimdir. Icin hic rahat hisetmiyorsa git acil'e. Stress bebisi daha etkiler

Kizlar ben simdi nette biraz arastirdim da, sirtüstü uyumak cok kötüymüs. Bebege zarar verebilir, kan dolasimini zorluyormus ve kan bebege gitmeyebilir diye yaziyordu.

Bu son 2-3 gün öyle uyudum, acaba bebise bisey olmusmudur?
Bu aylarda bir şey olmaz endiselenme.
Biraz ilerlediğinde istesen de sirt ustu yatamayacaksin o zaman anlarsin ne oldugunu zaten.
Hele nst zamanlari geldi mi , 15 dakikalik surede kac kere bayilacagimi dusunurdum ben.
Bebegin sıkıntıda oldugunu belli eder kendi

Arkadaşlar folik asiti ne zamana kadar kullandınız? Ben 12 . hafta bitiminde bırakacağım. Doktor elevit, balık yağı ve demir ilacı verdi. Onlara başlayacağım. Sizler nasıl yaptınız vitamin kullanımını?

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi
Canim korkma, dua et bir sey olmaz Allahin izniyle. Ense kalinligi falan nasil cikti?
Ben yaptirmadim bile ikili testi, kafami bulandirmak istemedim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…