2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hoşgeldin canım. Zamanla o duygular oluşur bence. Hele birde yüzünü görünce. Zaten doğum yapan kadına öyle bir tecrübe geliyor ki sanki birkaç çocuk büyütmüş gibi. Benim ilk doğumumda yaşım 19 du hiç zorlanmamıştım.
Siz de zamanla bebiş hareket filan ettikçe benimsersiniz

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi
Kalbini ferah tut ve bol bol dua et canım. İnşallah korktuğunuz gibi olmaz.

Esim o esnada en derin misil misil uykularini uyuyordu :)) ilk uç ay çok uyudu sonra dellendim :)

oooof ev yemekleri yapan bi restaurant ta yasamak istiyorum çeşit çeşit yemekler salatalar tatlilar cacıklar aciktikca oturup yiyim sonra da yatayım istiyorum başım hala catliyo

Yaaa kiyamam Ataşehir de var öyle bi şey ama yakin değilsin ki

Esim o esnada en derin misil misil uykularini uyuyordu :)) ilk uç ay çok uyudu sonra dellendim :)

galeri Ataşehir de eşim gelirken getirecek canım oraya da tıpkı maltepe gibi cok sık giderim oooy valla cok yoruldum eşimden yemek beklemekten ben 5 yıldır her aksam yemek yaptım hamile kaldigimdan beri 5 kez yemek yapmısımdir yapamıyorum

Sagol canim icinmi ferahlattigin icin. Valla nst'yi bu pipmpirikli hallerimden yeglerim gibime geliyor

Siz bu arada nasil oldunuz? Tatile gidebildiniz mi?

Ben öyle yapmicam, ben ayaktaysam beyefendide ayakta olacak. Ben 9 ay sikinti cektikten sonra, sira ona gelecek. Sadece bebisi yap sonra kenara cekil, yok öyle dünya valla.

Ben elevit ve folik asit kıllanıyordum
Dr um eleviti üç gün sonra bırak diğerine 1 ay daha devam et dedi

aminnn . ilki kız olanlar çok sanslı :) NEyse artık 2. bebeğe inşallah :):):)
Aynen çok şanslılar hele yeni doğmuş taçlı etekli kızlara bayılıyorum ya. Sonra şu kız olayını abartmayayım diyorum sonuçta en önemlisi çocukların doğduğu cinsiyette hissetmesi.
Allah hepimizin gönlüne göre versin

al bendende o kadar bende 34. 33 ümde evlendim 2 tane olsun diyorum gerisini bu yaşdan sonra nasıl yaparızki ihtiyacları hiç bitmeyecek sonuçta hayırlısı olsun

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bugün Dr gittim ikili için herşey normal dedi değer kaç olmalı pek bilgim yok cinsiyet hakkında yorum yapmadı kendi Dr değil memlekette olduğum için burda kontrol amaçlı gittim yola çıkmadan idrara yolu enfeksiyonu çıktı burda tahlil verdim yine aynı hatta yükselmiş fitil verdi ...cinsiyet hakkında yorum yapabilen varmı anlayan kızlar aranızda

Eklentiler

• 20160712_121634-640x360.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
Yaş konusunun sıkıntısı yaşayınca anlaşılıyo yıllarca okul iş şu bu derken (gerçi doğru adamı bulmak 33 senemi aldı) anca evlendik hemende olmadı nasip 35 te anne olmak varmış ikinciyi çok istiyorum aslında çünkü hem benim kardeşlerim hem eşimin kardeşi uzak yavrum kuzenlerinden ayrı yanlız büyümesin istiyorum ama daha birinciyi kucağıma almadan zorluklarını görmeden plan yapmak saçma aslında offff zor işler bunlar

Aynen canım bende yüz üstü yatıyorum birde sanki karnım yumuşadı ve hiç bir şişlik yok gibi umarım iyidir bebişler.

Eveeeett o karin yumusamasi bende de var ama oglen uzanirken pitr pitir bisiler hissettim bebek miydi ki acabaa. Yumusayinca da rahmim nerde onu anlamiom simdi. Insallah sadece evham yapiyoruzdur.

Karnin belli oluyoo muuuuu. Ya benim pitcenek cok az bisi var.

benim oluyo canım minyonum zayıfım 1.5 kilo aldim oda gobekte canım

Neee:)) sadece 1bucum kilo muuu. Ben de 170im 56 kiloydum suan 61 im :) bide ben erkeklerden cok yiyen kilo almayan bi tiptim. Istahim hamilelikte kesildi ama ne ara aldim 5 kilo bilmiyorum. Ama almamak icin ugrasicam cunku catlaklar farkettim bacaklarımda ve iğrenç selulitleeeerrrrrr

Dr a gittim muayene olamadan çıktım tam 1 buçuk saat bekletip daha 2 kişinin önğmde olduğunu söylediler adı özel bu hastanelerin ben devletimde randevu saatimi 5 dakika geçmeden muayene olurken özelde paramla rezil oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…