2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
UOTE="xkardelenx, post: 47249139, member: 96664"]kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi[/QUOTE]
Canım moralini niye bozuyosun o testlerin güvenirliği düşük sen içini ferah tut sapasağlamdır kuzucuğun

kızlar 2 li testim çıktı ve down sendromu riski var moralim çok bozuldu ya 1:219 çıktı Allah ım ne olur inşallah sağlıklıdır bebeğim çok çaresiz hissediyorum kendimi
Kardelen sakin ol hemen dusurme gardini. Bunlar tarama testleri kesin teshis koymuyorlar. Verileri girince ortaya su kadar ihtimal diye sonuc cikiyor. Kesin sonuc icin maddi imkanin varsa harmony, nifty ya da prenetal testlerden yaptir. 2000lira civari. Ama sonucta bebekte anomali var ya da yok diye kesin teshis veriyorlar. Biraz arastirmistim istersen mesaj atayum sana öğrendiklerimi. Ikiki test sonucu cikinca perinatologla konusup ben de yaptiracagim birkac gune kadar.
Sosyal devlet olabilirsek ilerde insallah, ozele ragbet giderek dusecek umuyorum

Sagol canim icinmi ferahlattigin icin. Valla nst'yi bu pipmpirikli hallerimden yeglerim gibime geliyor

Siz bu arada nasil oldunuz? Tatile gidebildiniz mi?
Tatil isi belirsiz.
1 agustosta gidecektik ama farkli durumlar ortaya çıktı.
Kismet artik.

canım bu kadar sık ultrasona girmen belki doğru değildir. Sadece cinsiyet için girme bence. en net 16. haftada belli olacak zaten. Benim doktorum 1 hafta sonra için bile olmaz dedi ultrasona. ayda bir yeterli zaten çok küçük gereksiz yere ısıtmayalım dedi. tabiki sen bilirsin

Kizlar bu saat oldu, gazim halen inmedi. Migdem cok sis gibi hisediyor ve hatta belime vuruyor. Otururken yine iyi, ayaga kalktigimda fena oluyor. Sik sik tuvalete gidiyorum fayda yok. Ne yapabilirim?

Teyzem reizend cayini öneriyor. Baska yapilcak bisey varmi? Doktora sirf gazdan dolayida gitmek istemiyorum

Son düzenleme:

Cinsiyet için girmedim zaten. Kendi doktorumun verdiği ense ölçüsünü kabul etmedi hastanede. Yeniden ölçerken söylediler, ikili tarama için gittim ki sormadım bile yazmıştım alıntı mesajımda da.

hayırlı olsun canım :)

başım catliyo cok kötüyüm bugün ilac ta icmedim icsemde parolun hic etkisi olmaz ooof duvarlara vurasim geliyo başımı
son 2 gündür benim de çok baş ağrım var özellikle aç kaldıysam. dün böyle çok ağrıdı diye araştırdım da normalmiş canım. geçmiş olsun

Istanbulda misin. Nereye gidiosun. Ben de ayni dertten muzdaribim. Doktordan memnun olamadan dogum yapcam bu gidisle

Ust uste birden 10 tane kayısı yiyosun. 5 dk sonra ilik su iciosun. Hoop ishalsin. Sonra bagirsaklarin tekrar gaz yaparak dolmasin diye bol bol prebiyotik aliosun boza yogurt gibi. Bende hep işe yario. Gazla ugrasacagima ishal olmayi y
Tercih ediorm.

Dün bi arkadaş kuyruk sokumumda ağrı var demişti. Kimdi hatırlayamadım. Ben yürüyüşe başladım 3 gündür. Ağrı geçti gibi. Tesadüf mü bilmiyorum ama. Rahatladım ben

Dün bi arkadaş kuyruk sokumumda ağrı var demişti. Kimdi hatırlayamadım. Ben yürüyüşe başladım 3 gündür. Ağrı geçti gibi. Tesadüf mü bilmiyorum ama. Rahatladım ben

Valla bicogumuz yazmistik. Ben totomun üstüne oturamiom. Bu gece sahilde yürüyüş yapcam kocam pokemon avlarken. Belki biraz gecer agrim.

Ben besinci haftamdan beri mutfağa su almak için bile girmedim ilk gebelikte diyodum benim mutfak hayatim bitti :) 5. Aydan sonra normale döndüm.

Ben öyle yapmicam, ben ayaktaysam beyefendide ayakta olacak. Ben 9 ay sikinti cektikten sonra, sira ona gelecek. Sadece bebisi yap sonra kenara cekil, yok öyle dünya valla.

İnşallah kuzucum. Ben esimde büyük hayal kirikligi yasadim. Ki diyorum ya hamilelik boyu çok romantik takildik. Ama bebek doğdu ben uyku düzenimi hatta tüm düzenimi ona gore değiştirdim ama esim çocuk meme için ayakta benim yapapilecegim bi şey yok erkenden ise gidecegim deyip uyuyordu. Sen bastan siki tut bakalim :)

al bendende o kadar bende 34. 33 ümde evlendim 2 tane olsun diyorum gerisini bu yaşdan sonra nasıl yaparızki ihtiyacları hiç bitmeyecek sonuçta hayırlısı olsun

Demek azinlik değiliz :) bende evlenmek hic aklimda yokken 30 da evlendim. 31 de ilk çocuk 34 te simdi ikinciye hamileyim ama isterdim zamanim olsa uç dört olsun kardeşleriyle büyüsün . zalim zaman :) bi ihtimal bugunleri unutursam kirktan önce bi tane ilave ile jübile yaparim. Nasip..

Kayisi , ilik balli su. Rezene de iyi zaten bebekten sonra icecegiz bolca .. İnş geçer cabucak

Yürüyüş çok iyi geliyor ben yatak yorgan moddayim esim dün aksam kusarsan ben poşet tutcam yeter ciK artik diye zorla yürüyüşe cikardi nasil iyi geldi anlatamam. Yapmak lazim her gün

Sağol canım bekliyorum msjını vallahi dünyam başıma yıkıldı

nuru4207 , inşallah canım ya. bende o kıpır kıpır hisleri bir önce hissederim. ,nşallah annelik dediğin gibidir, çünkü ben ne hamilelikten ne de doğumdan korkuyorum ama o çocuğa nasıl bakıcam ben diye huzursuzlanıyorum. heralde allah yardım eder, tabi bir de annem :)

hamile pilatesi veya yogası yamayı düşünen ya da geçmişte yapanıız var mı? faydalı mı yoksa sadece moda mı bilemedim...

başım catliyo cok kötüyüm bugün ilac ta icmedim icsemde parolun hic etkisi olmaz ooof duvarlara vurasim geliyo başımı
Ay canım ne diyorsun sen dün akşam başladı gece uykuda sağa sola dönemedim başımın ağrısından başımı kaldırıpda. bugün desen gözlerimi zor açtım az önce dindi bende zor dayandım ilaç içmedim migren tuttu birde midemi bulandırdı ayy hala nasıl geçirdim bugünü anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…