2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hayırlı olsun, sağlıklı olsun da kuzucuk.

Merhabalar. Ben de 12. haftamın içerisindeyim. Haftaya salı ikili test için çağırdı doktor. Hiçbir zaman mide bulantılarım çok olmadı. Araba tutardı beni hep. Yolculuk esnalarında bir de sabahları az az zorladı. Mutfağa giremeyenler olduğunu duymuştum, öyle bir şey de yaşamadım. Kasık ağrım oldu hep. Arada iğneler saplandı. Özellikle oturup kalkarken. Hala da devam etmekte. Normal olduğunu düşünüp tedirgin olmamaya çalışıyorum. Çünkü doktorum en son gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Hareket ediyordu bezelye parçası :)
Bir şey sormak istiyorum BETAHCG'ye göre cinsiyet tahmininden bahsedenler olmuş. Ne zamanki beta hcg o?
Benim elimde sadece çin takvimine göre bir tahmin var. O da erkek :) Yüzde60 doğrulu oranı var dedi, söyleyen de bir doktordu :)

benim sezeryanim mecburi ya canım bide doktoruma güveniyorum arastirdim yeni dogan bölumu falan gayet basarili ocak ayinda arkadasim erken dogum yuzunden 1 ay erken dogum yaptı bebisi kuvezse ksldi suan gayet saglikli cok memnun ama sen yine de icine sinen yerlere bak tatlım

ikili testte beta hcg degeri cikiyo 50 ve alti erkek üstü kiz diyorlar ama doktorlar yanlış diyo ki hrkes te tutmuyo bu sonuç

öncelikle hoş geldin.beta hcg ikili taramanın sonunda ki sonuç.çin takvimine gelince benim dr umda %70 tutuyor demişti.benim ki tuttu.hayırlısı olsun

Kızlar maşallah oku oku ancak bitirdim dün ben de gittim çok şükür gayet sağlıklı görünüyor bebeğim çok hareketliydi bir ara yattı ama bağdaş kurmuş göremedi cinsiyetini haftaya kan tahlilimin sonucunu götürcem bakacak yine hayırlısı olsun herkesin
xkardelenx canım yüreğinini ferah tut hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Nurdan Sahin Yücel ismi. Ben Kavacik FSM tip merkezinden randevu alip muayene oldum ama doğumu birkaç farkli hastanede yaptiriyormus. Medistate falan var listesinde . direk anlatiyo zaten acikca sana. Butcene neresi uyarsa orayi seciyosun

Kardelen ozel mesaj atilmiyor sana. Dun yazdim am gormedin galiba. Burdan yazabilirim istersen.

Ikili testim yuksek riskli cikti.

Yas: 1/127
Bio trisomy 21riski: 1/64
Kombine trisomy 21riski: 1/299

Papp a: 4.26
Free bhcg: 72.5

Onumuzdeki carsamba amniyosentez sivisi alınacak. Inun sonucuna göre hareket edicem. Universitede bir prof muayenehanesinde yapacak islemi.
Harmony vs testlerini de konuştuk simdi proftan geldim. Onlar da tarama testi. Benim tavsiyem amniyosentez dedi. Bu şekilde davranicam.
Sen gelmedin mi daha doktordan saat 7bucuk oldu.

cordeliac nerdesin?

Son düzenleme:
Nurdan Sahin Yücel ismi. Ben Kavacik FSM tip merkezinden randevu alip muayene oldum ama doğumu birkaç farkli hastanede yaptiriyormus. Medistate falan var listesinde . direk anlatiyo zaten acikca sana. Butcene neresi uyarsa orayi seciyosun

Cooook tesekkur ettim. Eşimle konuştuk simdi. Yarin central a gitmicem. Max 300 tlye ucretli daha ii bi yere gitcem. Hemen sorayim nurdan hanimda randevu var mi

bugza
ben niye bunları simdi öğreniyorum acaba dra gidip döndüğünde paylasmadın canım

Herkese merhaba
Ben de en basindan beri sessiz takipcilerdenim. Hepinize hayirli doğumlar ve bebekler diliyorum.
Benim ikili test sonucum da 1/230 cikti. Yas 37 oldugundan acikcasi cok da ciddiye almadim. Harmony yerine aminosentez önermesinin nedeni nedir acaba?
Ben de panorama test yaptiricam da bilmedigim birsey var mi diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…