2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ya bu arada bana kuzum demen cok hosuma gidiyor. Benim bi sevdegim teyzemde hep kuzum der

Tamam o zaman gidim. Hani icim rahat etsin yaa.

Kizlar simdi ciktik doktordan kalp atislarini dinledim kesin kizimiz geliyor saglikla gelsin minigim
Gözün aydın ben de bi kaç güne kadar gideceğim kız demişti 3 hafta önce bacak arasını göstermişti ama erken olunca hala inandıramadım kendimi inş kesinleşir bizimki de

Kizlar simdi ciktik doktordan kalp atislarini dinledim kesin kizimiz geliyor saglikla gelsin minigim

Gözün aydin :) wien prensesi geliyo. ne güzel tek tek haberler geliyor. Kiz çocuk muhteşem bi deneyim anne için ya. Kizim daha üç yasinda uyuyakaldigim zaman getirir hirkasini üzerime örter Babasi gelince isten terliklerini getirir. Kimse de ogretmedi ona bu tür şeyler kiz çocuk farki.. Allah hepsini saglikli ve hayirli etsin insallah

kızlar dün ikili test için doktora gittim bebeğin eşi çok aşağıdaymış normal doğum yapamazsın dedi ya daha çok erken değil mi doktor öyle deyince korktum geçen hafta da sebepsiz kanama yaşadım sizin başınıza böyle bişey geldi mi

Kızlar hepinize bir şey sormam lazim ya sizde de var mı acayip şekilde halsizim hamile kalmadan once d vitamini eksikliği çıkmıştı bi sure gunese cikip d vitamini dr aldım ayrıca. Acayip kas ağrılarım var cok fazla halsizim.hamilr kalmadan oncr de biraz halsizdim ama simdi cok fazla..inanin yataktan zor kalkiyorum . Doktor decavit ve balık yağı vermişti midemi cok kotu yapiyor ikiside yaklasik 1 hafta biraktim daha kotu halsizlestim. Surekli sirtim ağrıyor..isyan olmasin rabbimr şükür buna şükür ama iste isimi gücümu halledemiyorum.doktora yaklasik 15 gun once gittim en son bir iki hafya daha bekliyim diyorum tekrar gitmek icin
Çünkü cinsietini de artik biraz sabredip sonra gidip kesin öğrenip geleyim istiyorum

Canim geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir ama doktorlar sezeryandan iyi para aliyorlsr o yuzdrn seni şimdiden ikna etmek isteyebilir bir kac doktorls dshs gorus derim karar vermeden önce....

ahhh ahhh bende kızım olsun istiyorum dün dedimki esime kızım olursa seni daha cook sevicem oglum olursa sen beni diye☺☺☺

Gözün aydın ben de bi kaç güne kadar gideceğim kız demişti 3 hafta önce bacak arasını göstermişti ama erken olunca hala inandıramadım kendimi inş kesinleşir bizimki de
benimde doktorum 13 haftalikken soylemisti ama banada erken geldi ama adam isini biliyor gercekten :)

gözün aydın canım
Saol cnm

evet canim kizim var 8 yasinda gercekten benin elim ayagim ilk 3 ay donemde o bakti bana diyebilirim tostumu yapti suyumu meyvemi getirdi elimde poset canta tasittirmiyo insallah huyu zekasi herseyi ile ablasina ceksin istiyorum :)

bende de kansızlık var canım bırak ilaç içmeyi yemek yemeğe canım istemiyor soluğu lavaboda alıyorum

Benim grupta esi asagida olan arkadaslar var doktoru 20 haftaya kadar yat dinlen bebek yukari ciktikca eside cikar demis onlarinda 21 haftada cikti ama dikkat et canim esi yukari cikana kadar uzan ayaginin altina yastik koy yuksek kalsin ayaklarin saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…