2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaslar ben yarin ikili teste gitmicem. Zaten istemiyordum da doktor zoruylaydi. Doktoru degistirmeye karar verdik. Eşimle de konustuk bebegimiz downlu oldugunda aldirmak mevzu dahi olamaz. Bunu ogrenmek icin de bebegimi tehlikeye atacak hicbi operasyona girmem. Ben kendimi downlu çocuk sahibi olma ihtimaline karsi hazirliyorum. Dediğim gibi cocuk dogunca otizmli de olabilir her seyy olabilir. Bu şekilde yasanmaz. Ben en guzelini diliyorum Allahtan, gerisi Ona kalmis. Insallah sabredenlerden oluruz.

Evet bennde arkadas tavsiyesiyle yeni dogan unitesi kaliteli oldugu icin secmiştim ama bugün düşünmekten beynim yandi. Ben koc burcuyum kimse beni istemedigim bisiye zorlayamaz. Beynimden artik bugun duman cikinca eşime soyledim. Meger o zaten hic istemiomus orayi. Insallah dogru bi karar vermisimdir. Allah utandirmasinnnnnn

kendin icin en iyi kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı inşallah

bugza

ben niye bunları simdi öğreniyorum acaba dra gidip döndüğünde paylasmadın canım
Hayir yazmadim o zaman, simdi yazdim mavili. Zaten riskli cikacagini bekliodum biliosun. Şaşırmadim yani.
Prof'a ben de ayni seyi sordum. Kan testleru daha az riskli yurtdisina gidip gelio kesin sonucmus yaptirmayi dusunuyorum diye soyledim. Onlarda da kesin sonuc alinamiyor dedi. Hele bebek kiz ise dna kadin dnasi diye karisabiliyormus anneyle. Bana amniyosentezi tavsiye etti. Kizkardesim de onda yaptirmisti 5yasinda simdi kizi. Su ana kadar hic dusuk olayi yasamadik dedi ki bu dogru biliyorum. Konusunda cok iyi biri. Kan testlerinin de yuksek basari veren tarama testleri olduğunu soyleyince vazgectim ben harmonylerden.

Anladım cok tesekkur ederim. Ben birsey çıkacağına inanmiyorum ama hayırlısi olsun artik

Biz iki kardeşiz benimde hep 4 çocuk hoşuma giderdi 2 kız 2 erkek ama yaş geçti biz daha birinciyi bekliyoruz 2. Bile gözümde büyüyor şuan hamilelik zormuş ya..

Maşallah erkenden öğrenen baya olmuş. Sizde ankaradaydınız sanırım nereye gidiyorsunuz doktora acaba?

üzülme canım benim işyerinde birinde de aynısı oldu 1 defa sıvı aldı üniversite hastanesi yeteri kadar almadı diye ikinci bi defa aldı ve ona ragmen dogum yaptı çocuk çok saglıklı şimdi 8 yaşındaaa inşallah senin kuzu da saglıklı sıhhatli minnoşunu kucagına alırsınn

Oy maşallah yavruna Rabbim sağlıkla kucaklamanida nasip etsin

Insallah birsey cikmaz cnm burda 35 yas ustu herkezden karindan sivi aliyorlar kotu birsey olsa kimse yaptirmazdi tabi ki de herseyin riski var iyi haberlerle geleceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…