2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
inşaallah benim de düzelir canım

bende de kansızlık var canım bırak ilaç içmeyi yemek yemeğe canım istemiyor soluğu lavaboda alıyorum
Eşime diyorum ki bu sıpa bir dogsun annesine terbiyesizlik yapsin hepsini tek tek anlat neler çektiğimi diyorum:)).gercekten kolay değilmiş ama şükürler olsun hala cift çizgiyi bekliyor olabilirdik.. cok geçmiş olsun canim sana da... benimdr çok bulantili geciyor.

Kızlar 13. Haftasinda olup elinde ultrason görüntüsü olan varmı. Nasıl gorunuyor 13 te acaba. Ben 15 ya da 16. Haftada giderim diye dusunuyorum inşallah.

Kızlar 13. Haftasinda olup elinde ultrason görüntüsü olan varmı. Nasıl gorunuyor 13 te acaba. Ben 15 ya da 16. Haftada giderim diye dusunuyorum inşallah.
googlede gorsellerde bakabilirsin canim ordan bu usg

xkardelenx canim saglikli guzel haberlerle evinize donersiniz insallah.. dua ile ecmain

kızlar selam doktordan geliyorum şuan. ikili testini yaptı.

Ben Ankaradayım burada nifty testinde %99.7 den daha yüksek sonuç verdiren bir doktorumuz var. benim sonuçlarım normal çıktı çok şükür ama yine de doktorum önerdi bu testi. 1700 Tl ile 800 dolar arası bi fiyatlandırması var dedi.

Cinsiyet için herhangi bir netlik söylemedi 1 ay daha bekleyeceğiz dedi, ama ben sorunca kıza benziyor yine de net değil dedi.

bir de previt positive verdi. Folik bitmişti onu artık kullanmana gerek yok dedi.

o kadar tıkandım ki soracağım tüm sorular kaldı unuttum

boyum 1.65 kilom 70 1 kilo vermişim. Dr 'zaten kilolu başladın alma dedi. ' ayda 1 kiloya izin var benim :)

ben hamileliğimden 2 ay önce bebeğimi kaybettim. o yüzden kalp atışını dinlemek ve hareketlerini görmek beni faklı bir dünyaya götürdü açıkçası... Çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Herkes bu mutluluğu yaşasın inşallah.

canım gözün aydın çok sevindim

Cnm cok sevindim insallah sag saglim kucagina alirsin

Hepgurbet yaa suan var ya bana bi umut geldiiii. Ay nerdeymis peki bu doktorun yeri? Netten baktm kafam karisti. Ogrenbilir misinnnn. Cok sevindim valla suan nedense. Bu central hospital normal doguma ozendirip ozendirip en ufak puruzde hop sezeryana alicak. Sonra da ben 1 yil antidepresan kullanicam. Hic guvenmiorm oraya.

Görümcemin de öyleydi ilk 3 ay 6. Ay düzeldi normal doğum yaptı şimdiden ne acelesi varmış doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…