Katılıyorum. Biz cene calmaktan yemek yiyemiyoruz allah muhafaza kilo vericez , gizli takipçiler okuyup kaliolar oyle. Daha var mi ki? Takipciler ses verin bi yoklama yapalim :))))
Hadi bi de skull teorisi cikti. Kese sekli, kesedeki yeri, nub, bhcg sayisi, ense kalinligi sayisi, ana baba yasi, onceki bebegin dogum tarihi, cinliler ve ruslar, alyans sallanma yonu..... ne cok teori ogrenmisiz bu arada yazarken farkettim. Ama sonucta icerde ne var hala bilemiyoruz.
Kiz ben de major depresifim. Uc hafta once psikiyatri ye gittim. Doktorla kavga ettim :) psikolojiye yonlendirdi. Dun gittim psikologa anlattim bi saat. Oh ne iyi geldi. Yabi psikologlar sadece dinliyor. "Kendinizi cok iyi tahlil etmissiniz. Ne isteyip ne istemediginizi biliyorsunuz. Ifade etmekte sikintiniz yok" vs dedi. Evet 38 yildir kendimle basbasayim biraz tanimisimdir dedim. Napcaz bundan sonra dedim. 15 gunde bir gidip anlatcam. Kanape de var ama yatmadim kanapeye. Evlilik danismanina da gidin olmazsa dedi.
Neyse gene kendimi anlatıyorum. Sen Kutuplari sasiriyon tabi denge menge kalmio. Orgu ormeyi dene iyi gelio. Ya da ince el isciligi gereken seyler. Dikkatini verion ya o da iyi.
Kiz aynisi bende var. Sabah 71.2 aksam 72.9 (73diil dikkatinizi cekerim) ne yiyosam gun boyu :)) pis boğaz. Henuz bebege dair bi belirti yok karin civarinda.
Aklima kotu seyler getirmiyorum. Iki ihtimal var. Ya sağlıklı ya sagliksiz. Inu dusundukce durumu degismicek. O yuzden dusunmuyorum temizlik yapiyorum. Bugun pek yapmadim cene calmaktan ama neyse yarin yaparim.