2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

gunde 4 e kadar alabilirsin, 6 saatte 1..
susuz kalinca benim de basim zonkluyor, dogru seruma kosuyorum..

Eki Görüntüle 1873208 Yeni sezon gelmeden indirimlerden faydalanmaca :))
Çok güzellerr iyi günlerde kullanın.

IÇİ alev alev yanıyor ayağa kalkmadim kafam sallanıyor tuzlu Ayranm i icsem limon mu yesem bilemedim yazamıyorum bile suan canım ensem kafamın içi bu ne açaba tansiyonmuki
Çok geçmiş olsun bence hemen bir acile gidin hamile olduğunuzu iyice belirtin aciller karışık oluyor bazenn desenizde unutabiliyorlar. Ben bir defa gittim doktor tekrar hatırlat bana hamileliğini ilaç vermeyelim dedi.

Kadın doğum acile gidecem canım şimdi geliyor eşim böbrek yerim baya kötü agrimaya başladı bianda da çok terliyorum . acildede kendi Dr um varmış iyiki .çok sağolun kizlar

Kızlar ya bir şey dicem göğüsleriniz aynı mı.
Şöyle ki benim sağ göğsüm çok daha fazla büyüdü

Rahatsız etti beni

Kızlar merhabalar nasılsınız? Benim sürekli ağrılarım var psikolojim iyice bozuldu . Dra söylüyorum kanama eşlik etmiyorsa sıkıntı yok diyor ama ağrı oldukça geriliyorum

kızlar bugün çok sessiz gördüm buraları.napıyorsunuz bakalım çok mu yoğunsunuz bugün

Yok artık kullanmıyorum canım ozamanlar dedıgın gıbı akıntı daha çok oluyodu,suankı akıntı mı ne onu da anlamadım Dr da tam bişey demedı,moral bozmak dışında

Dun Dr vajınal muayene yapmak istedı kendı doktorum olmadığı içinde ıstemedım,onun için sızıntı var mı bılmıyorum.bıraz daha beklıyım bıtmezse kendı Dr Uma tekrar gıdıcem
Kötü zamanlardan sonra panık hali hemen gecmıyo işte

Arkadaşlar merhaba. Haftaiçi iş yerinde tüm gün pc başında olunca daha aktif olunabiliyor. Haftasonu pek mümkğn olmuyor bende :)
Haberlerim iyi. Prenatest sonucum cuma belli oldu. Tüm sonuçlar normal çıktı. Hatırlatmak için belirteyim. İkili test sonucum 1/665 çıkmıştı. Üçlüyü bekleyemeden prena yaptırdım. Şimdi 7 eylül'de detaylıya gireceğim sadece.

Canm naptn gttnmı doktora? Bende sürekli diken üZerindeyım kasiklarımda agrı var 2 gundur acaba enfeksıyonmu dıyorum antıbıyotık yazdı doktor onu kullanıyorm bakalım

Canm naptn gttnmı doktora? Bende sürekli diken üZerindeyım kasiklarımda agrı var 2 gundur acaba enfeksıyonmu dıyorum antıbıyotık yazdı doktor onu kullanıyorm bakalım
Gıttım canım vajınal muayeneyi istemedım,kendı doktorum olmadığı için.onun için tam olarak anlamadı ne oldugunu,bende tedırgınım beklıyorum öyle :/ kasık ağrısı bende de var ınternette bu haftalarda normal dıyo,ınsallah hersey güzel gıder bundan sonra

Gözün Aydın canım

Bence ekim cok gec be canım,bence hamile olduğunu söyle düşük riski olduğu için seni üzmek istemedim şimdi çok iyiyiz demelisin,kendimi annenin yerine koydum da 7. Ayda anneni el yerine koymak olur bu durum.

Haklisin canım, söylemek en mantiklisi hayırlısı ile inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…