2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende oyleyiimmm normalmis rahim baski yapiyor mesaneye :))

canım benımkı vajınal muayane yaptıda noldu o da pek bıse anlamadı heralde bebegın suyu degıl dedı ama merak etme su olsa devam eder gelır demıstı doktorum sende kendını yorma dınlen ve kesınlıkle stres yasak dedı

Kizlllaaaarrr anadolu yakasinda fiyati biraz insaflı olan DETAYLI ultrason icin perinatolog lazim. Sabahtir ariyorum mim 320. Aaaa kafayi yicem. Ztn muayeneye her ay 250 lira verioz. Yandik yani

herkese günaydın, iyi haftalar! kızlar aldığınız kilolaırn bir kısmının ödem olduğuna inanıyorum ben. yani 4 günde 3 kilo gerçekçi değil bence. sanırım TRde havala rçok sıcak şu aralr belki sonbaharda biraz normale döner. ben pek kilo alamadım. bu da normal mi onu bilmiyorum. elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. inşallah oluyordur.

dün akşam 6 aylık bebeği olan bir arkadşaımızla konuştuk. tatlı bir çift ama bebek alışverişi için fazla detaycılardı benim gördüğüm kadarıyla. herşeyden fazla fazla aldılar, en iyisini filan aldılar. neyse özet olarak bize dedikleri şu oldu, özellikle bebeğin ilk zamanlarında çok şeye ihtiyaç olmuyor (bize bir liste verdiler) yalnız şu alt değiştirme ünitesibi/aparatını çok önerdiler. valla ben onu almayı hiç düşünmüyordum. amaherşey derli toplu nerede değiştireceğini şaşırmıyorsun filan deidler. özellikle annelik tecrübesi olan arkadaşlar ne derler buna? ben anneme de soracağım, bana çok gereksiz gelmişti.

ek olarak, çok iyi bir bebk arabası almışlardı (1.000 euroya yakın para ödemişler) şu an onu satıp yerine çok daha kolay açılır kapanır birşey almayı düşünüyorlarmış (heralde bizim baston deidklerimiz). bize de kendi arabalaırnın her türlü konforu olduğunu ama onların kendi bebkleri için çok az kullandıklarını ve bize tavsiye etmediklerini söylediler. aklınızda bulunsun.

bir de dün ilk kez eşimde bebeğin hareketini hissetti. eli karnımdaydı bizimki birşeyler yaptı. çok şaşırdı eşim :) o hala duruma alışamadı valla :)

Bir tuvalette yatmadığım eksik canım.
Ama aşırı su içiyorum ben sanırım gece uyanıyorum su arayıp içiyorum

Son düzenleme:
Bir tuvalette yapmadığım eksik canım.
Ama aşırı su içiyorum ben sanırım gece uyanıyorum su arayıp içiyorum

Ayy aynı bennn sürekli su tuketiyorum,
Artık öyle bir hal aldiki 1 yudum su dahi icsem hemen tuvalete koşuyorum,
İyi Allahtan bende anormallik yokmuş korkuyordum kesin anormallik var bende diye, bu aylarda böyleyse 7. 8. Ayda tuvalette kamp kurarım artik :))

Alt değiştirme için bende gereksiz buluyorum ama bir anneme sorayım bende 2 ay sonra iş yaşamıma döneceğim için annemde olacak gündüzleri çocuk o daha iyi bilir.

Bebek arabası bakındım ama zevkime göre bulamadım görünüm açısından da güzel bir şey bakıyoruz ama beğenemedim henüz ama aşırı pahalıya almam.Zaten çocuklar kış çocuğu olacak Nisandan önce dışarı çıkarmayız biz havalar hafif ısındıkça anca çıkar belki ertelerim almayı.

Benim eşim şu sıra kangurulara özendi geçen parkta bir babayı gördü öyle çocuğuyla bende istiyorum böyle kafasını bana yaslasın gezelim oğlumla diyor :)) onun arayışındayız.

Bir de bebeği yıkamak için küveti çokönerdiler bana o kolaylık olabilir alırım diye düşünüyorum.

Son olarak bizim sıpa da bir iki kere bana hissettirdi kendini ama babası henüz hissetmedi hiç adam her gün karnımı okşayıp konuşuyor ama bizimkinde tık yok :)

Aslında okuduğum kitaba göre 4.aydan sonra tuvaletegitme isteği azalacak biraz daha diyordu.
Ama bilemiyorum :))

Kizlllaaaarrr anadolu yakasinda fiyati biraz insaflı olan DETAYLI ultrason icin perinatolog lazim. Sabahtir ariyorum mim 320. Aaaa kafayi yicem. Ztn muayeneye her ay 250 lira verioz. Yandik yani

Valla bende Ankarada koru da bana ne kadar fiyat çıkartıcakmış merakla bekliyorum.
500-600 derlerse yuh diyebilirim

Bende bilemedim vAllaha, ama benim ilerleyen hallerim bu olacak eminim, mesaneye baskı baskı sonuç bu

Aslında ben önceden de çok su içtiğim için tuvaletten çıkmazdım. O yüzden yadırgamadım sanırım.
Ama tuvalete gitmeye üşenir oldum yoruldum resmen :)

Gunaydin :) Bende de oluyor ve cok sinir bozucu bir durum. 15 dk. Da bir wc deyim. Toplantilara katilmaktan nefret ediyorum bu yuzden Bir damla su icsem bile yetiyor.

Allah yardimcin, yardımcımız olsun canım benim sanki bende artma var gibi geldi gün geçtikçe korkmaya başladım doğrusu :))

Aslında ben önceden de çok su içtiğim için tuvaletten çıkmazdım. O yüzden yadırgamadım sanırım.
Ama tuvalete gitmeye üşenir oldum yoruldum resmen :)

Eskiden az su içerdim ben, geldiğin dede
Tutardım :)) son raddeye kadar artik patlamada giderdim, şimdi tutunca karnıma ağrılar giriyor hemen gitmem gerekiyor ondanda garip gelmiş olabilir bana, çarptı benii

Slm kızlar sizde sinir durumları Nasıl ben çok asabiyim küçük kızım var 15 aylık bana yapışık vaziyette bazen gücüm kalmıyor kızınca ben de başlıyorum ağlamaya haksızlık yapıyorum ona özellikle onun uyku zamanları çok sıkıldım bunalımdayım galiba ne önerirsiniz çok hareketli kızım ev dışında zaptedemiyorum çok yoruldum artık

Eskiden az su içerdim ben, geldiğin dede
Tutardım :)) son raddeye kadar artik patlamada giderdim, şimdi tutunca karnıma ağrılar giriyor hemen gitmem gerekiyor ondanda garip gelmiş olabilir bana, çarptı benii

8 bardak su kesin içmeliymişiz.
Ben 12 içiyorum sanırım bazen..
Tutmaya çalışsam altıma kaçırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…