2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar iyi akşamlar.Herkese selam.2-3 kere yazmışımdır şimdiye kadar ama yazılanları hep takip ediyorum.2 haftadır tatildeydik onun için bikaç gün gecikmeli okudum yazdıklarınızı.Tatil bize iyi gelmedi bu arada.Oğlum alerji oldu.Neden olduğu da belli değil,güneş;bir de sıcaklardan bol bol terleyince bütün vücudunu kapladı kuzumun
Benim de herhalde denizde su kaçtı kulağıma hafif hafif ağrıyordu,şimdi bi taraf az duyuyor,öbürü de ağrıyor baya.Herhalde iltihap oldu,yarın kbb'ye gidicem.Muhtemelen antibiyotik verecek moralim bozuk durduk yere iş çıktı başıma.Bebişi de hissetmiyorum.Daha doktora gitmemize de çok var offf ki ne off

Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız ikiniz de..bebişi bence haftaya hissedersiniz vakti gelmiş artık belki çok ayakta kalıyorsanız ondan da fark etmiyorsunuzdur

tetanoz aşısı ile ilgili bilgisi olan var mı? kendi doktoruma sordum, sağlık ocağı yapıyor dedi. sağlık ocağını aradım 20+5 gibi gelin dedi de tarihten emin olamadım gibi. niyeyse aklımda 20. hafta dolmadan yapmak gerek şeklinde kalmış. ne zaman yaptırmak gerek analar?

bir de bi haftadır yokum, şehir dışındaydık, kimse de yokluğumu hissetmemiş. hıhhh alındım, bozuldum. tribe girdim burda :)

aaayy kıyamam aynı şeyi bende tatile gittiğimde yaşamıştım.aynı böyle senin gibi triplere girmiştim çok tanıdık geldi tetanoz açısına gelince benim doktorum gerek yok dedi ben yaptırmıycam

Tetanoz gebeliğin 3.ayından sonra yapılabiliyor canım. Ama sağlık ocakları 20.hafta gibi genel bir zaman belirlemişler, 20.hafta itibariyle gidip yaptırabiliyorsun. Yani 21-22 de bile gitsen yaparlar.

:))) ozledik hosgeldin :))
tetanozu ben de yaptirmicam cnm, dr gerek yok dedi..

kafam karıştı kızlar :) sezeryan olursa yaptırmak gerekmiş dediydi arkadaşımın doktoru. benim doktor hiç bahsetmedi bile, ben sorunca dedi sağlık ocakları yapıyor diye. sezaryen olursa da yaptırmasak olur mu ki? gerek yoksa ben de yaptırmam :)

yok ya ne gerek var.. yaptirma.. her ameliyata giren tetanoz mu yaptiriyor? herkesi cayir cayir kesiyorlar :) saglik ocaklari eski aliskanliklarindan yaptirin diyorlar dedi bizim dr

Canım benim doktorda gerek yok dedi.
Hatta burda okuyunca ben sordum,gereği yok dedi.
He sen yine de tedbirli olayım dersen yaptor,ben yaptırmayı düşünmüyorum

Günaydınlarrr :)
Sizde de sürekli wc ye çıkma oluyormu, son 1.5 aydır özellikle arttı bir yudum suda içsem 3 4 dk sonra kosa kosa tuvalete gidiyorum , gece 4 5 kere kalkıyorum , dışarı çıkıyoruz eşimle yemek su vs hemen artın dan tuvalet arayışı besliyor bende simd iden böyleyse 7 8 . ayları düşünemiyorum

Gunaydin :) Bende de oluyor ve cok sinir bozucu bir durum. 15 dk. Da bir wc deyim. Toplantilara katilmaktan nefret ediyorum bu yuzden Bir damla su icsem bile yetiyor.

nmine doktorum yaptır dedi.ama alışkanlık olmuş gibi bence.ikizcanin dediği gibi sürekli ameliyathane karınca gibi işliyor. Hepsi aşı mi oluyor sanki.ben yaptiralim bir hafta oldu 18+6 da yaptırdım. Ama hala o bölge taş gibi ve çok ağrıyor.keske yaptirmasaydim.soluma yatamıyorum. Buz falanda fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…