2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnstagramıda ne güzel yazmışım çok teşekkürler hemen bakacağım.Ben bakmistim bir kaç yere fiyat biraz abartı gelmişti o yüzden almamıştım.

eh cok ucuz degil evet.. aslinda zor da degil biz de örebiliriz :) ama ben bi ise kalkisinca hep daha masrafli oluyor.. kaankubraduran diye bi sayfa var o daha uygun galiba..

İnstagramıda ne güzel yazmışım çok teşekkürler hemen bakacağım.Ben bakmistim bir kaç yere fiyat biraz abartı gelmişti o yüzden almamıştım.

sunlarin guzelligine baksaniza :) insan hepsini almak istiyor ama.. bi eksikleri bunlar degil ki :)))

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 46

Aynen canım bizde almayı tabi düşünüyoruz ama şimdiden almam şubat Mart ayında dışarı çıkarmayız çünkü.ama hafif olması şart yoksa tek çıkaramam ve 13.katta oturuyorum asansör bi bozulsa yandım

Kizlllaaaarrr anadolu yakasinda fiyati biraz insaflı olan DETAYLI ultrason icin perinatolog lazim. Sabahtir ariyorum mim 320. Aaaa kafayi yicem. Ztn muayeneye her ay 250 lira verioz. Yandik yani
neresiymiş 320 liraya detaylı ultrason benim bulduğum en uygun 385 Koşuyolu medipol

canımm teşekkür ederim . Olsun anladım . Mutlaka yapcam ben genelde vişne yi dediğin gibi yapıyorum . Zor değil .

sunlarin guzelligine baksaniza :) insan hepsini almak istiyor ama.. bi eksikleri bunlar degil ki :)))
bayıldım! kendime almak istiyorum :)

ikizcan bebekler öyle zaten çat çut vurmuyorlar. kendini dinlemen lazım hissetmek için. belki seninkiler ikiz olduğu için biraz daha miniktirler, e o zamanda hissedemezsin. benim okuduğum 22den sonra gerçekten hissediliyormuş. rahat ol. sık ultrason iyi değil. makina ıs yayıyor ve bebekler ekstra ısıyı sevmiyorlarmış.

cordeliac aklima soktun origamiyi :))) napicam simdi ben

Yavrucum biz de ona ölüp bittik ama haydi ilk 6 ay kullandık anakucagi aparatiyla. 6 aydan sonrası? Araba maksimum 72 derece yatıyor. Gözünün önüne çocuğunun oturur pozisyonda boynu bükük yattığını getir. :/ O görüntü bütün özelliklerini bertaraf ediyor.

Üstelik bu dezavantajına rağmen haydi 0+'dan kullanmaya başlayacağını düşün. Adaptorle bile sınırlı ana kucağı ve portbebeyle Tr'deki maliyeti 6bine geliyor tek araç. Inan o bütçeye bebeklerine daha güzel şeyler alırsın kuzum. 1+ yaştan sonra da o parayı vermek ziyan gibi geliyor bana.

Ben Mima'yi sevmiyorum yalan yok. Ikizim olsa da hantalligindan ikiz araç almazdım ama Stokke Twins en hoşuma giden araç o konseptte. Bir de ona bak istersen.

Bir de Quinny Moodd Pink Passion'a. Kızım olsa kesin onu alırdım ben. :)

aynen ben de kendime almak istiyorum, bebek alisverisi biterse bigun :) belki alirim :)

ya bizimkiler nefret ediyolar ultrasondan, en son 3 hafta once girdim, tik tik ses dalgasi atiyor ya cihaz, allahim kulaklarini tikiyor elleriyle, ikisi de bi nazli bi nazli :) eller kulakta bi oraya donuyorlar bi buraya.. ayrintiliya 20. hafta bitince gel demisti radyolog.. haftaya yani..
1 hafta daha bekliym bari..

mima gorunuste guzel ama baktim agir baya, katlamasi zor.. quinnyler guzel evet ama 3 tekerliler ya, cocuklar devriliyormus biraz buyuyunce saga sola sarkip.. ne alicam bilemedim, sen aldin mi?

Ayrıntılı ulstrasyonumu yaptırdım bugün :) Herşeyimiz yolunda çok şükür . Renklisini gördük yavrumun aynı ben uzun sürüo ama çok keyifliydi . Her ay yapsa keşke uzun uzun görmüş olurum Darısı sizin başınıza hayırlısıyla sorunsuz geçirin . Artık rutin testler kaldı sanırım .

mima gorunuste guzel ama baktim agir baya, katlamasi zor.. quinnyler guzel evet ama 3 tekerliler ya, cocuklar devriliyormus biraz buyuyunce saga sola sarkip.. ne alicam bilemedim, sen aldin mi?

Ya şimdi kuzum ikiz olunca +2 yük demek. Yani bu da daha fazla eşya ve hatchback araçta dahi bagajı kaplayacak daha fazla alan demek. Bazı araçlar oturum yeri çıkıp sadece sasi katlanarak kapatilabiliyor. Eşinle dahi olsan bunun getireceği dezavantajı düşünsene iki çocukla.

Biz de daha almadık. Internetin cicigini çıkartınca kafa iyice karışıyor çünkü.

Benim aklımda Stokke birinci sırada o segmentteki en hafif araç olduğu için ama Mima'nin da, Stokke'nin de kendini pazarladigi alan oturum yuksekliginin çocuğu anneye yakinlastirmasi ama ikisinin de kozasindan ötürü boyu uzadıkça ayak kısmı canını yakar mı diye düşünüyorum.

Ondan sonra Bebe Confort Elea ve Concord Neo geliyor. Bunlarında çantasından, footmuff'ina kadar ürünle kombin hâlde olması. Bconfort'in yegenlerimden ne kadar sağlam bir araç olduğunu bilmem.

Stokke'yi de dışarıdan buranın yarı fiyatına alma şansımız var. O olmazsa ötekiler. Öyle yani.

Ha bu arada şu el yapımı bebekler için instagram'da @bansidoll var. Ben çok beğeniyorum. Bi'de söyle bir video izledim. Usenmezsem bebeğin doğumunda geliştirip bunlardan hediyelik yapmayı düşünüyorum. :)

nmine Vasfiyeteyzeniz I ikizcan2016 canlar çok teşekkür ederim dun internet kapatiktan sonra bobrek agrim siddetlendi bayilcak gibi oldum yuruyemedim adim dahi atamadim esim geldi goturdu.acilden yatış yapildi .susuz vitaminsiz kalmışım kan tahlili yaptılar .aşırı enfeksiyon çıktı idrarda da ..4 serum verildi
Vitamin asılanip , gece serum biterken fenalastim titreme tuttu baya , Dr hemen bi minoset benzeyen bi hap verilmesini söylemiş hemşireler içirdii .gece 2 de baya iyiydim ama oğlum ne evde ne babaannesinde kalmamış Ağlamış beni bekliyordu gece hala .Dr ma söyledim çıkmak istiyorum diye evde rahatım diye Hayır dedi yarında burdasin dedi fakat bütün sorumlulugü aldığımı yazdığım bi kagit imzalayip gece 3 te çıktım tansiyon normal fakat hala başım ağrıyor minoset yazdı iğne yazmış receteye vitamin karisimi dedi bide düşük önleyici yaziyorum dedi progestan sanırım ama yarın kendi Dr randevum var reçeteyi gösterip kullanacam .yarin ilk isim dişlerimi yaptırmak .çünki 3 gün yemek yiyemedim dolgular düştüğü için baya vücudumda bişi kalmamis .şimdi sıvı tuketiyorum bolca .dişimi yaptırıp düzenli sık sık bişiler yiyip içiçem .

gözünaydın! darısı dediğin gibi bizim başımıza, hem ultrasın hem de olumlu sonuç! bundan sonrası alahın izniyle daha telaşsız olcak :) sadece beklecek 4,5 ay kaldı geriye :)

kizlar yaaa benimkiler hala hareket etmiyo
20 olduk hala tik yok.. ikiz bi de guya erken hissedersin demislerdi.. bu ne tembellik ya oynamadikca meraklaniyorum ultrasona gitmek istiyorum..

merak etme başlarlar yakında :) uyutmazlar bile hareketten. yerim onları. arada tatlı bir şeyler ye ya da soğuk su iç hasta olmadan. :)

gözünaydın! darısı dediğin gibi bizim başımıza, hem ultrasın hem de olumlu sonuç! bundan sonrası alahın izniyle daha telaşsız olcak :) sadece beklecek 4,5 ay kaldı geriye :)
aynenn şuan artık hazırlıklarla vakit geçirmeyi düşünüorum hayırlısıyla . Tahmini doğum 30 Aralık dedi doktor ama ultrasyona göre öleymiş . Belki aralık annesi olabilirm . Nasip artık.

kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacakisim konusunda kararsız kaldık fikir verir misiniz
MASAL - ADEN - DERİN - BELİS - LİNA bu isimler arasında kaldık sizce hangisi daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…