2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

çok geçmiş olsun. umarım hızlı atlatırsın.

düşük riskim başladığında herkes iyi niyetli de olsa " aman çok dikkat et" vs dedikçe sinirim bozuluyordu ben dikkat etmiyorum da ondan oluyormuş gibi alındım hep. ah bu hormonlar. biliyorum herkes iyi niyetli diyor ama aynı cümleyi 50 kez duyunca bi yerden sonra geliyorlar bana.

dolmuşum , biraz uzun saydım ama geçmiş olsun.

kizlar yaaa benimkiler hala hareket etmiyo
20 olduk hala tik yok.. ikiz bi de guya erken hissedersin demislerdi.. bu ne tembellik ya oynamadikca meraklaniyorum ultrasona gitmek istiyorum..
Ben de 18. haftadayım ama hala pek bişey hissettiğimi söyleyemem. Yanlız geçtiğimiz hafta kontrolümde doktor plesantanın bebeğin ön tarafında durduğunu söyledi. Bu sebeple bebeğin hareketlerini daha geç hissedebilirsin dedi. Plasenta bebeğin üst tarafında ya da arka tarafında olsa idi daha erken hissedilirdin dedi. Belki sende de böyle bir durum vardır.

Doktor plasentanın yeri ile ilgili böyle söyleyince bu bir problem mi diye aklıma takıldı açıkçası ama doktorum şöyle bir yorum yaptı. Eğer plasenta aşağıda dursa idi sorundu ama ön, arka ya da en üstte durması problem değil dedi. Sadece bebeğin tepkilerini daha geç hissedersin dedi. Hatta bebeğin en iyi beslendiği yer burası dedi. Benim bebek de hep 1 hafta önde gidiyordu. Belki de iyi besleniyordur gerçekten de :)

Evet maclaren +25 kiloya kadar kullaniliyormus. Zaten genelde maclaren çocukları da ne hikmetse sonuna kadar kullanıyor onu. Bu hantal arabalarda olan çocuğum binmedi sorunu pocket/baston bebek arabalarında yaşanmıyor pek gördüğüm kadarıyla.

Evet ilk zamanlar yani çocuk kendi imkaniyla durabilene kadar ya ters oturum ya da isofix baza tavsiye ediliyor. Sürücü arkası kural gibi bir şey zaten. Erkek egemen toplum. Baba araba kullanır, anne müdahale eder mantığı.

Eğer öyle bir imkan varsa değerlendir. Sıfırdan otuza kadar aynı koltuk kullanilamiyor zaten. Kademeli olarak değişiyor. O imkan daha çok işini görür.

Ha bu arada ben dün öyle bir tekme yedim ki aşağı doğru vurdu, genital sistemime giden tüm damarlara elektrik çarpmış gibi oldu. Çığlık attım resmen. İlk net hareketiydi. Içimde biri metale tırnağını surtuyormus gibi berbat bir his oldu. :/

evet çok karisik, araba isi dogumdan sonraya kalicak gibi

bunlar da cok tatliymisss :)
bansidoll e de bakiym :) hep masraf hepp :)

kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacakisim konusunda kararsız kaldık fikir verir misiniz
MASAL - ADEN - DERİN - BELİS - LİNA bu isimler arasında kaldık sizce hangisi daha güzel
ben daha cinsiyeti öğrenmeden kız olursa Masal diyordum, hatta nickime bak ama sonra başki bi isimde karar kıldık. Masal çook güzel bir isim bence

Benim bebişin de plesantası önünde duruyor canım ve hep gününden 4-5 gün önde gidiyor maşallah, demek iyi beslendiği içinmiş sevindim :) Yalnız benim ilk gebeliğim olmasına ve önünde plesantası olmasına rağmen 16.haftadan beri hissediyorum. Hele 3 gün önce elimi karnımın üzerine koydum öyle kuvvetli tekmeledi ki elimin zıpladığını gördüm :) gerçekten müthiş bir duydu, en kısa zamanda duymayan kalmaz inş

sürücü arkasının temel nedeni şu aslında, kaza anında sürücü içgüdüsel olarak kendini koruduğu için arabayı o yöne hareket ettiriyor, bu nedenle sürücü arkasıın hayatta kalma şansı diğer koltuklara göre daha yüksek. bu kiralama olayı kesinlikle çok mantıklı geldi bana da. avrupanın en iyi yanlaırnda biri bu, kiralama ve ikinci el.

maclareni biraz daha araştırcam bakalım.

bu arada çocuğun sana tekme atmış sen gelmiş elektirikdi, metale tırnaktı diyosun. kelebekleeer kelebekleeer onlara noldu :) benim gibi gerçekten çok duygusalsın :)

S sevyeter çok çok geçmiş olsun. inşllah bir an önce topralanırsın canım. su en önemlisi. bana da fenalık geldi su içmekten ama yapcak bir şey yok.

R reaysuel ben Masal ismini çok seviyorum ama jenerasyonu arasındaki yaygınlığına da bakmanı tavsiye ederim. çok kullanılan popüler isimleirn kullanılmaması taraftarıyım.

ah canim yaaaa
çok gecmis olsun.. ben de yiyip icemedigimde seruma kostup hep, susuz kalinca idrar yolu enf oluyor
dikkat et kendine...

kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacakisim konusunda kararsız kaldık fikir verir misiniz
MASAL - ADEN - DERİN - BELİS - LİNA bu isimler arasında kaldık sizce hangisi daha güzel
hayirli olsun :))
masal ya da derin :)
digerleri nece bilmiyorum, millet koyuyor degisik olsun diye ama..

ya benim doktorum 22. haftanın sonunda yaptır dedi.bende onun için 31 ağustosa aldım randevuyu.geç mi oluyor acaba yoksa geç daha mı iyi anlayamadım.kafam karıştı

B bugza yönetici hatuun ben tatildeydim bilgileri güncelleyememişiz. yaş:30, cinsiyet: kız, başlangıç kilo :57,4 güncel kilo :61,2. umarım her şey yolundadır, yüzlerce mesaj birikmiş okuyamadım haliyle

Biz inşallah DERİN koyucaz ben oyumu Derin'den yana kullanıyorum :) Yalnız Aden'i bi arkadaşım oğluna koydu erkek ismi diye biliyorum canım

Doğru dıyosun içimizi ferah tutup dınlenmekten başka çaremiz yok,dun bı yerde okudum bu haftalarda bebegı saran koruyucu beyaz jel oluştuğundan akıntı artışı olur dıye,inşallah bızımkılerde böyle bışeydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…