2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

evettt bizimkiler de 3-4 gun onde gidiyorlar :)
belki de öndedir bizimkilerin de :)

evet bence o cunku hastanede yattıgımdan berı beyaz akıntım oluyor benım o da bebgı saran vernıks kazeoza sanırım.ya aynısı eltımdede olmus besıncı ayda hıcde bıse olmadı dogurdu sapasaglam ınsallah bızde öle oluuruz

Ne kelebeği, ne duygusallığı Fanta. Ben bi' daha aynısını yapar mı acaba diye korkuyorum. Içimde kafes dövüşçüsü yaşıyormuş resmen.
Son bi' haftadır. Tuvalete oturmak, eğilmek gibi manevralarda içimi resmen kesiyorlar gibi acıyor bikini üstü hattı. Dr'u aradım her b*ka olduğu gibi buna da rahimin genişliyor dedi. Nasıl bi' genislemeyse çocuk elleriyle parçalayarak yer açıyor içeride herhalde.

herkesin derdi farklı işte, biri hissedmiyorum der biri parçalıyor der. bu arada ayıptır söylemesi o gerçekten tırnak atma olabilir tabi tırnak geliştiyse. o kadar can yakmasına üzüldüm ya. allah kolaylık versin

ben geçen hafta 1 gün 2-3 saat kadar feci bir regl ağrısı benzeri şey yaşadım. gaz mı yoksa rahim büyümemi bilmiyorum. çünkü genel olarak çok ağrılı sancılı bir dönemim olmadı şimdiye kadar. acaba benim ki büyümüyor mu? şüpheye düştüm bak.

İnşallah canım, ben de bazen kıpırtı hissediyorum ama bebek mi başka bişey mi emin olamıyorum. Ama burda arkadasların bahsettiğine göre bebeğin tekmeleri olsa cok net anlamam gerekir. Bakalım bir iki haftaya ben de net bir şekilde hissedebilirim inşallah.

ya ben bebişi neden hissedemiyorum en son 2 hafta önce gitmiştim doktora ve haftaya hissedersin artık demişti ama yok yani çok korkuyorum

Bu rutin acı spor yaparken ham yerlerini çalıştırırsın ya onun gibi aynı. Kas kesiği der hocalar hattâ. Tırnak atma demeeeğ. Fredi'nin tırnakları geliyor gözümün önüne.

Büyüme ağrısıdır muhtemelen. Çocuk bir tarafa yüklendiği zaman da oluyor. Ağrıyan yerin tam tersi yöne yatınca geçiyor.

Tırnağı bilmiyorum ama cumartesi bebek sahibi olmak isteyen arkadaşı doktora götürdüm. O muayeneye hazırlanırken, bebeklerin bu haftalarda artık seslere tepki verebileceğini, karında sertlesen noktaya başını, poposunu ya da sırtını yaslamış olabileceği için sertlik hissedebilecegimizi söyledi.

Cok gecmis olsun cnm evde bi can daha olunca hastanede de kalamadin allah sifa versin biran once kendini toparlarsin insallah

evet, sesleri algılamaya başlıyorlamış. benim okuduğum kitapta babanın bu zamanlarda göbeğe yakın bir şekilde kısa ve anlaşılır konuşmasının, bebek doğduktan sonra babayı daha kısa zamanda tanımasında yardımcı olduğuyazıyordu. bakalım benim eşim başladı. saçma sapan şeyler konuşuyor ama sesini duysun çocuk . artık klasik müzikler başlasın

karında sertleşme sabahlaır çok oluyor, tahmin etmiştim kuzucuklaırn olduğunu :)

bence hissetmek güzel, yeni yeni gerçek olduğunu anlıyorum. daha önce sadece hamilelik adı altında semptomlar yaşıyor gibiydim :)

Ben bı suredır tırnakları var dıye bılıyorum,haftalık gelışımde okumuştum belkı 5-6 hafta önce belkı de fazla

Gecmış olsun Sıvı almayı Sakın ıhmal etme, bendede ıkı kere enfeksıyon ve böbrekte kum Başlangıcı çıkmıştı korkudan 3 lt ıçıyorum şimdı

Yok yok oyle olmuyor ayni boyle devam ediyor geceleri biraz daha sıklasıyor canim kizimda oyleydi gece uyku uyuyamazdim pek. Gunduz sikinti yoktu

Geceleri bol idrarlı günler beni bekliyor desene canım benim yolculukta işkence olur artik helede otobüsle gitmeye kalksam 12 saatlik yola evyah eyvah

İnşallah canım su detaylıyıda atlatıp bıraz daha rahatlasak

Annenin sesine bir süre sonra tekme olarak geri dönüyorlarmış. Eşine güldüm. Bizimki de öğrendiğimizden beri saçmasapan konuşuyor çocukla mütemadiyen.
Adamı bebek arabası bakmaya yolladım. Arkadaşı çocuğuna akülü motor almış, beyefendi onu arkadaşının elinden almaya çalışıyordu en son. Bi'de bi' anlatıyor, dersin çocuk doğuştan racing'çi olacak. O yüzden çok mantıklı bişey beklemeyi bıraktım ben. :/

Benim bi' arkadaşım hamileyken çocuğuna hard rock dinletiyordu bildiğin manyak. Onu sevsinmiş. En son Ian Anderson'la ortayı bulduk. Ki ben taparım ama anne karnında dinlemesin daha erken. Ana karnında hem rock, hem filarmoni dinledi. Hakikaten çocuk doğdu, bildiğin ninni dinler gibi progresif rock'la uyur oldu. Hâlâ da öyle manyak bi' aileler.

Ben bı suredır tırnakları var dıye bılıyorum,haftalık gelışımde okumuştum belkı 5-6 hafta önce belkı de fazla

Hı hı tırnakları var da atmazlar herhalde daha Nino. Çünkü yenidogan görmüştüm ben. Upuzun naylon gibi tirnaklarla doguyorlar. Inanamamistim ben görünce. Arkadasiminki hastanede hemşireler kesmişti. Acaip bir şeydi gerçekten. :/

benim kocam çok komik ya, adını soyadaını söyleyip ben senin babanın filan diyor, şurda oturuyoruz ama taşınacağız yok anneannenler babaannenler snei 4 gözle bekliyorlar, kuzenlerin var isimleri şunlar şunlar filan diye anlatıyor

valla kitapta rockun çocuğu rahatsız ettiği yazıyordu hatta bach filan da dinlemeyin en iyisi vivaldi diyordu. o kadar takip edemeyeceğim ama progresif rock çocuğu değil de komşuları ve anneanneyi zorlayabilir gibime geliyor :)

ay çok iyiymiş bu da, akülü arabayı elinden almaya çalışıyor demek ki. benimkinin cinsiyeti belli olunca korkarım bende böyle tuhaf şeylerle karşılaşıcam :) erkek milleti de, bizim oğlanlar da bu milletten olacak valla

Nüfus kayıt memuru gibi. Öğrenme çağında resimli secere kitabı yaptırıp bak oğlum bu büyükbüyük deden kral 14. louis tarzı bir şey yapmasın. Ne güldüm ya. Bebekle asl muhabbeti resmen.

Araba olsa keşke. Bu racing motorların minyatürü. Çocuk onu nasıl kullanacaksa. Bizimki de motorcu çocuk onunkini görünce özenir, istermiş. Daha beşiği, arabası yok ortada. Motora çok ihtiyacımız var çünkü. Evde kendini eğlendirecek adam.

Remzi amca dediyse oğlan o. Detaylı usg ne zaman sizin fabi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…