2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sana da gecmis olsun canim. Benim de aynen sol tarafimda fitik vardi zaten. Muhtemelen o da arttiriyor agriyi

ayyyy
seneye tatile gidebilicek miyiz acaba :) bu sene bulantidan gidemedim hicbi yere..
siz yine gidersiniz de, ben 6-7 aylik ikizlerle biraz zor

Seninki cidden zor ben istemesemde eşim seneye bizde getiririz çocuğu dedi durdu tatilde yoksa bende pek bayılmıyorum valla

daha benm doktor bıse demedı detaylıyla ılgılı perşembe kontrolum var bakalımo zaman der sanırım
Sen benden ondesın canım olmadı tlf ac sor kendısı yapmayıp başka Dr a yönlendırıcekse yoğun olabılıyo Dr lar,ben ist dayım 1 ay önceden aldırmıştı randevuyu ,bide bayramada az kaldı ya o da yognluk yaratabılır

YERIM ONLARI=)DOKTOR BANA BEBİŞİN CIRKIN BI FOTOSUNU VERDI DURUO DURUP ONA BAKIYORUM ICIM GIDIYOR=)

Ayrıntılı ultrasondan mı ?

Ayrıntılı da nasıl görünüyor ben onu merak ediyorum asıl :)

Ben alışveriş yapamıyorum sürekli bi korkum var nedense o yüzden 8. Aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum psikoloğamı gitsem bu korkudan
Canım o korku bende de devam edıyo bıkac bışey aldım ama korkum gecmıyo,yınede ufaktan başla son Zamanların belkı hareketın zor olur,belkı bıraz erken çıkar gelırler gerçi bende hep dıyorum bezi zıbını olsun odası süsü sonrada olur sağlıkla doğsunlar da hepsi

Kizlar kararsiz nickli arkadas vardi yanlis hatırlamiyorsam hic uzuj zamandir yazmıyor nickinide bulamadim

ZATEN PERSEMBE VAR RANDEVUM O ZAMANA SORARIM ARTIK BELKI ISTEMICEK BILE HAYATIMDA GÖRDUGUM EN RAHAT DOKTOR.

Ay anam çok tatlı olmuş bunlar ki. Keçe işlemek zordur ya. Öyle basit gibi gözüküyor ama insanın canını alıyor yapıştırma değilse.
İzmir'de dar gelirli, sığınma evinde yaşayan kadınlar için böyle bi' proje vardı. Onların yaptığı keçeden el emekleri sokaklarda araba tipli kabinlerde satılıyordu. Fillerden uğurluk falan.. Cok sevimli şeyler. Arkadaşım onlara yaptırmıştı doğum hediyeliklerini faydası olsun diye. Ben uğraşamam ya atarım elimden.
Burada eylül bebeklerinin cicileri grubunda da keçeden çok güzel kapı süsleri yapmışlar. Arada gizliden takip ediyorum. :)

Penye ipten paspas öreyim dedim, dayanadım attım komşuya. Cok gıpta ediyorum o yüzden becerikli insanlara.

ZATEN PERSEMBE VAR RANDEVUM O ZAMANA SORARIM ARTIK BELKI ISTEMICEK BILE HAYATIMDA GÖRDUGUM EN RAHAT DOKTOR.
O istemesede senın kararın ama yaptırmak mantıklı sen talep et canım,çünkü biliyosun bunlar 2 li 3 lü gıbı degıl.inşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama dogum sonrası Tıbbi yardım yada daha Kapsamlı bı hastanede dogum yapma gıbı daha önce bılmemızın faydalı olabılecegı seyleri bılmek saglıklı olacaktır,inşallah hepimiz burdan ıyı haberler verırız

DOGRU CANIM YAPTIRIRIM TABIKI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…