Kızlar hepinize merhaba sarra13
çok çok geçmiş olsun. Esra
sana da geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım gebelik öncesi bel fıtığım vardı akşam bel ağrısından korkup acile gittim bel fıtığından kaynaklandığını gittikçede artacağını söyledi
Sen benden ondesın canım olmadı tlf ac sor kendısı yapmayıp başka Dr a yönlendırıcekse yoğun olabılıyo Dr lar,ben ist dayım 1 ay önceden aldırmıştı randevuyu ,bide bayramada az kaldı ya o da yognluk yaratabılır
Canım o korku bende de devam edıyo bıkac bışey aldım ama korkum gecmıyo,yınede ufaktan başla son Zamanların belkı hareketın zor olur,belkı bıraz erken çıkar gelırler gerçi bende hep dıyorum bezi zıbını olsun odası süsü sonrada olur sağlıkla doğsunlar da hepsi
Sen benden ondesın canım olmadı tlf ac sor kendısı yapmayıp başka Dr a yönlendırıcekse yoğun olabılıyo Dr lar,ben ist dayım 1 ay önceden aldırmıştı randevuyu ,bide bayramada az kaldı ya o da yognluk yaratabılır
Hahahaaa ilahi sen... Ya iyide yazın örgü örmek bir çeşit Çin işkencesi insana ben yazın öremem hiç kıştan kışa örersen örerim zaten dediğim gibi örgüde bende acemiyim basit şeyleri yapabiliyorum. Koca battaniye bu sıcakta elimde hayal bile edemedim bunaltır. O bebekler benimde hoşuma gitti ama dediğim gibi videoda kolay gözüksede çok uğraştığım. Biz arkadaşa keçeden bebekler yaptık 3-4kişinin eli değdi biz ikimiz sürekli yaptık ama her gelen bi denedi. O daha basit ama o bile baya yordu bizi. Bak bu bebekleri yaptık biz.
Ay anam çok tatlı olmuş bunlar ki. Keçe işlemek zordur ya. Öyle basit gibi gözüküyor ama insanın canını alıyor yapıştırma değilse.
İzmir'de dar gelirli, sığınma evinde yaşayan kadınlar için böyle bi' proje vardı. Onların yaptığı keçeden el emekleri sokaklarda araba tipli kabinlerde satılıyordu. Fillerden uğurluk falan.. Cok sevimli şeyler. Arkadaşım onlara yaptırmıştı doğum hediyeliklerini faydası olsun diye. Ben uğraşamam ya atarım elimden.
Burada eylül bebeklerinin cicileri grubunda da keçeden çok güzel kapı süsleri yapmışlar. Arada gizliden takip ediyorum. :)
Penye ipten paspas öreyim dedim, dayanadım attım komşuya. Cok gıpta ediyorum o yüzden becerikli insanlara.
O istemesede senın kararın ama yaptırmak mantıklı sen talep et canım,çünkü biliyosun bunlar 2 li 3 lü gıbı degıl.inşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama dogum sonrası Tıbbi yardım yada daha Kapsamlı bı hastanede dogum yapma gıbı daha önce bılmemızın faydalı olabılecegı seyleri bılmek saglıklı olacaktır,inşallah hepimiz burdan ıyı haberler verırız
Buda geçen kış başladığım battaniyemiz. Bitecek inşallah. Nasıl olmuşlar mı? Şimdi sırada alt açma minderi ve kirli torbası var inşallah. cordeliacIikizcan2016Bbugza
O istemesede senın kararın ama yaptırmak mantıklı sen talep et canım,çünkü biliyosun bunlar 2 li 3 lü gıbı degıl.inşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama dogum sonrası Tıbbi yardım yada daha Kapsamlı bı hastanede dogum yapma gıbı daha önce bılmemızın faydalı olabılecegı seyleri bılmek saglıklı olacaktır,inşallah hepimiz burdan ıyı haberler verırız